(recept
si oblíbilo 140 návštěvníků)
Řezy Piña colada
Potřebné ingredience
TĚSTO : 1 střední plechovka ananasu ( rozmixovaná i se šťávou) 1 hrnek cukru 1,5 hrnku polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 2 lžičky jedlé sody 2 vejce. Všechno smíchat v těsto a péct 20 - 25 minut KRÉM : 1 smetana ke šlehání 1 zakysaná smetana 1/2 hrnku strouhaného kokosu cukr dle chuti lžíce kokosového likéru ( nemusí být). Smetanu ušlehat a zamíchat společně se zakysanou smetanou a kokosem.
Postup přípravy
Horní vrstva - želatina :
1 plechovka ananasu - ananas rozložit na upečený a krémem namazaný korpus
šťávu zředit s vodou na množství 1/2 litru, osladit dle chuti + 1 sáček vanilkového pudingu
uvařit jako puding a opatrně rozprostřít na koláč. Dobrou chuť
1 plechovka ananasu - ananas rozložit na upečený a krémem namazaný korpus
šťávu zředit s vodou na množství 1/2 litru, osladit dle chuti + 1 sáček vanilkového pudingu
uvařit jako puding a opatrně rozprostřít na koláč. Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé