(recept
si oblíbilo 194 návštěvníků)
Vynikající domácí tatarka - hotová do 5 minut
Potřebné ingredience
2 dcl oleje 1 vejce 1 velká lžíce plnotučné hořčice 1 kávová lžička octu 1 kávová lžička cukru krystal 1 menší cibuli větší sterilovanou okurku, špetku soli, pepře,
Postup přípravy
Veškeré suroviny musí mít stejnou, nejlépe pokojovou teplotu. Vše vložíme do vyšší nádoby a ponorným mixérem mixujeme přibližně 1 - 2 minuty do zhoustnutí. Poté tatarku přelejeme do sklenice s víčkem a skladujeme v lednici, vydrží až 14 dní pokud nějaká zbyde. Vynikající domácí tatarka, lepší a levnější než Hellmanns a hotová do 5 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
23. 3. 2013, 13:21
Dobrý den paní Lucie,zapoměla jsem koupit tatarku a tak jsem vyzkoušela tento recept a mohu říci že je opravdu fantastická!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Máte pravdu daleko lepší než hellmanns!Opravdu doporučuji ostatním vyzkoušet! Pavlína.
Rezinka
(upraveno)
24. 3. 2013, 21:58
@
Dobrý večer Pavli, jsem ráda, že chutná, , zrovna včera jsem ji dělala opět znovu a veliká spokojenost
plamenek
(upraveno)
23. 3. 2013, 13:40
@
Dělám takto už x let,viděla jsem někde na předváděčce z celého vejce, nekupuji,dělám doma i majonézu.1 vejce ,2dl oleje, sůl,ocet.
šlaušek
(upraveno)
23. 3. 2013, 11:40
Elisz
(upraveno)
17. 3. 2013, 8:15
Dobrý den, to vejce celé nebo jen žloutek?
Rezinka
(upraveno)
17. 3. 2013, 12:11
@Elisz
celé
100ml
(upraveno)
17. 3. 2013, 12:03
@Elisz
Evi odpovim za pani cele vejce