(recept
si oblíbilo 100 návštěvníků)
Bublanina
Potřebné ingredience
2 vejce, 1 a půl hrnku polohrubé mouky, hrnek cukru, hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, prdopeč, ovoce dle chuti.
Postup přípravy
Bublanina je úžásně vláčná a dobrá. Vše smícháme, vylijeme na plech, poklademe ovocem a dáme péct cca 20 minut.
Pro změnu můžeme udělat mramorové těsto. 2/3 těsta nalijeme na plech. do zbytku přidáme kakao a trošku mléka a nalijeme cik cak na těsto. trochu promícháme. Posypeme ovocem a pečeme při 170°C cca 30 minut.
Pro změnu můžeme udělat mramorové těsto. 2/3 těsta nalijeme na plech. do zbytku přidáme kakao a trošku mléka a nalijeme cik cak na těsto. trochu promícháme. Posypeme ovocem a pečeme při 170°C cca 30 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
PETROB
(upraveno)
1. 8. 2013, 18:56
Jdu na to
Maja208
(upraveno)
26. 6. 2013, 17:59
Dnes jsem upekla a je super , chutnala celé rodině . Teď už jenom Váš recept . Krásné léto
káča 24
(upraveno)
24. 7. 2012, 18:28
tak už je v troubě do těsta sem přidala kokos a mandlovou trest......bych to těsto snědla i syrový tak že určo bude luxusní
mnamnulka
(upraveno)
13. 8. 2012, 9:44
@káča 24
Lillu
(upraveno)
7. 7. 2012, 10:46
Včera jsem si dovezla třešně a právě jsem vytáhla bublaninu z trouby,voní a vypadá nádherně,tak snad bude i tak dobrá.
chucky 1111
(upraveno)
12. 7. 2012, 10:47
@Lillu
Jdu péct
JanaSL.
(upraveno)
5. 7. 2012, 10:19
včera jsem pekla je moc dobrá
mnamnulka
(upraveno)
13. 8. 2012, 9:45
@JanaSL.
Tak to jsem moc ráda
stržm.Monka
(upraveno)
4. 7. 2012, 14:56
Holky je ta dávka ne velký nebo malý plech?? díky
mnamnulka
(upraveno)
9. 7. 2012, 8:08
@stržm.Monka
Je to dávka na menší plech. Na velký plech dělám z dvojité dávky.
KAKA72
(upraveno)
5. 7. 2012, 9:18
@stržm.Monka
Dělala jsem do větší zapejkačky a bylo to akorát,takže na velký plech určitě z dvojité dávky.Jinak byla super,ikdyž jsem neměla mléko a musela jsem to nahradit naředěným jogurtem s vodou.První zkušenost s jostou,která normálně nikomu moc nechutná,tak v bublanině byla nej.Moje malá večeřela i snídala bublaninu a to normálně koláče s ovocem nejí.Takže díky za recept Kamila
JANINAGER
(upraveno)
3. 7. 2012, 16:47
Děkuji, tak se povedla . Super receptík . Udělala jsem z dvojité dávky na celý plech a opravdu je výborná . Díky, hned si ukládám . Krásné léto
hana.54
(upraveno)
3. 7. 2012, 15:22
dělám roky, je pravdu dobrá všechny recepty z hrníčkové kuchařky jsou super, i tento tam je jo a ještě přidávám vanilkový a trochu citr, kůry, když je bez kakaa
chucky 1111
(upraveno)
12. 7. 2012, 10:53
@hana.54
přesně takto je výborná
RHM
(upraveno)
3. 7. 2012, 15:04
Dnes jsem upekla bublaninu , je to úplná mňamka !!! Už ji peču po druhé poprvé jako mramorovou a dnes jako klasiku....je nadýcháná, vlhounká no prostě nádhera !!! Pekla jsem s třešněmi..... a jen se po ní zapráší.....
mnamnulka
(upraveno)
10. 7. 2012, 20:07
@RHM
Díky. Jsem ráda, že chutnala
JANINAGER
(upraveno)
3. 7. 2012, 13:27
A je lepší cukr moučka, nebo krystal? Díky
mnamnulka
(upraveno)
3. 7. 2012, 13:28
@JANINAGER
Já používám cukr krupici. Ale jestli si mám vybrat, tak volím krystal. Moučka je zde zbytečná.
chucky 1111
(upraveno)
2. 7. 2012, 12:40
Vyzkoušena a dvoubarevná je taky moc dobrá,půl plechu je už pryč
chucky 1111
(upraveno)
2. 7. 2012, 12:41
@chucky 1111
a rychlá,tyhle recepty mám moc ráda
Renča73
(upraveno)
2. 7. 2012, 10:13
Dobrý den, včera ji zkoušela 10-ti letá dcera a jen se zaprášilo. Je . Super receptík.
ajinkaj
(upraveno)
2. 7. 2012, 10:05
Opravdu dobrá jen se po ní zaprášilo dávala jsem třešně a opravdu neměla chybu. Díky za recept. Andrea
wikii
(upraveno)
17. 6. 2012, 16:20
Výborná,měla velký úspěch doporučuji
mnamnulka
(upraveno)
17. 6. 2012, 21:14
@wikii
Jojo, je fantastická - naše nejoblíbenější
babetta
(upraveno)
14. 6. 2012, 18:43
mám ráda rychlé a dobré recepty,tento patří mezi ně a putuje dál...
mnamnulka
(upraveno)
16. 6. 2012, 23:09
@babetta
Jsem moc ráda. Díky
mamina211
(upraveno)
13. 6. 2012, 18:22
je výborná
lidare
(upraveno)
10. 6. 2012, 21:40
avlez
(upraveno)
10. 6. 2012, 11:41
Také jsem zkusila. S rebarborou a jahodami. Jen jsem dala o trošičku méně cukru. Těsto je moc dobré!
mnamnulka
(upraveno)
10. 6. 2012, 16:36
@avlez
Díky za chválu. V mládí jsem měla koláč s rebarborou a byl hnusný a od té doby mám blok jíst rebarboru. Ale už jsem asi dost velká na to tento blok překonat. Můžete mi prosím napsat, jak rebarboru upravujete?
jansemi
(upraveno)
9. 6. 2012, 20:58
Poprosím, nič osobitne nemiešame, len varechou všetko naraz zmiešať? Nepoužívate mixér? Aký veľký hrnček používate? Ďakujem za rady.
mnamnulka
(upraveno)
9. 6. 2012, 21:20
@jansemi
Nic extra - všechno jen metličkou zamícháme a nalijeme na plech. Miluji takové jednoduché a úžasně dobroty
anomiss
(upraveno)
9. 6. 2012, 17:14
Dopečeno a už i ochutnáno ..bublanina je luxusní a vynikající ..určitě jsem jí nedělala naposledy ..Děkuji za recept Simča
mnamnulka
(upraveno)
10. 6. 2012, 21:15
@anomiss
Není zač