Ferrero rocher
Potřebné ingredience
Do malé formy: 2 vejce, 100g cukru, 2 lžíce oleje, 2 lžíce horké vody, 100g polohrubé mouky, lžička prášku do pečiva. Krém: 250ml mléka, 1 vanilkový pudink, 2 lžíce cukru, 120g másla, 50g nutely, 2 tatranky. Na ozdobu: 50g rozemletých oříšků
Postup přípravy
Uděláme si krém. Uvaříme si pudink a necháme vystydnout. Pak zamícháme máslo a nutelu. Nakonec přidáme rozemleté tatranky. Krém namažeme na vychladlé těsto a posypeme oříšky. Oříšky můžeme popř. nahradit ještě jednou rozemletou tatrankou.
Umícháme těsto a nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků
Upečeno na menším plechu.
Uděláme krém. Fotka se nějak nevydařila - doopravdy nevypadá tak ošklivě :o)) Pozor - NEOCHUTNÁVAT!!!! Jinak nic nezbyde. Je to jako droga - nepřestanete ochutnávat, dokud je co ochutnávat - neskutečná mňaminka.
Na těsto namažeme krém a krém posypeme oříšky.
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé