Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 450 návštěvníků)

ZELÍ NA PIVĚ-PROSTĚ ŽRACÍ:-))))

0.0
ZELÍ NA PIVĚ-PROSTĚ ŽRACÍ:-))))

Potřebné ingredience

HLÁVKU ZELÍ,KOUSEK VEPŘOVÉHO,KOUSEK KLOBÁSKY,KOUSEK UZENÉHO,CIBULI,PEPŘ,SŮL,SOJOVKU,KEČUP,HOŘČICI,PIVO.

Postup přípravy

ZELÍ NAKROUHÁME NA NUDLIČKY,DÁME DO PEKÁČE.PŘIDÁME NAKRÁJENÉ MASO,KLOBÁSU,UZENÉ A CIBULI.OPEPŘÍME,OSOLÍME,ZALIJEME TROCHOU SOJOVKY.DÁME 4 LŽÍCE PL HOŘČICE,PŮLKU KEČUPU A ZALIJEME CELÝM PIVEM.DÁME PÉCT DO TROUBY POD POKLIČKOU NA 200 ST.C NA 1 HODINU.POTÉ ODKLOPÍME A DOPEČEME JEŠTĚ TAK PŮL HODINKY A OBČAS PROMÍCHÁME.JE TO PROSTĚ BÁJEČNÁ BAŠTA:-)JAKO PŘÍLOHU VĚTŠINOU CHLEBA,ALE JE TO MOC DOBRÉ I S BRAMB.KNEDLÍKY...

VŠE NAKRÁJÍME

PŘIDÁME KEČUP,HOŘČICI

SMÍCHÁME A DÁME DO TROUBY...

TAKHLE KRÁSNĚ TO BUBLÁ:-)A PUSTÍ TO ŠTÁVIČKU

DOBROU CHUT...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vlasson 19. 10. 2011, 0:09
gábi (hello)tak jsem dnes uklohnila a (Y) (Y) (Y)já ale nejdříve na oleji osmahla cibulku,poté kostky uzeného,masa a klobásky,opekla,aby se maso zatáhlo,vyndala,osmahla zelíčko,zamíchala ingredience se zelím,nahoru naházela maso,zalila manželovým oblíbeným kozlíkem (smich)a dala zapéct.k tomu bramborový knedlík a tedy...musím napsat,že to fakt bylo žrádýlko (smich) (L) (L) (L)děkuji za inspiraci (L) (L) (L)
mat a pat 18. 10. 2011, 14:15
Musím Vás pochválit, receptík super, velký úspěch. (clamp)Romana
jajina11 17. 10. 2011, 14:20
Dobrý den,vyzkoušela jsem vaše zelí s brambor.knedlíkem a byla jsem překvapená fajn chutí (Y).olizovala jsem už vařečku při pečení :-p a těšila se na finále.Rodinka si taky pošmákla, až na velkou dceru (X),ale ta nejí skoro vůbec nic :-D,takže mě to ani nemrzelo. Za nás chválím (clamp) Jarka
Andrá1 16. 10. 2011, 14:24
Tak tento recept jsem včera udělala k obídku a musím říct velká ňamka...vřele všem doporučuji :-pAndrea
tepia 16. 10. 2011, 13:15
Dobry den prajem. Velmi som sa tesila na tento recept a hned rano som si vsetko nakrajala a dala do rury. Po hodine bola moja kapusta tvrda ( plynova rura stupen 4 ) a bola tvrda aj po dvoch hodinach. Tak sme to s manzelom dodusili na varici. Neboli sme nadseni, ta pachut piva nam vadila. Zjeme to :-), lebo jedla je skoda, ale nebudem to znova varit. Toto je moj postreh, snad niekomu pomoze. Napriek mojej skusenosti, dakujem Vam za recept a za tu namahu s nafotenim fotiek. Magda
mufuma 16. 10. 2011, 13:01
Tak dneska jsem dělala k obědu a povedlo se (Y) (Y) |:o),fain recept (hello) (hello) díky
NIRI 16. 10. 2011, 8:10
Tak to byla fakt bašta.Jen já dala černé a výtečné,moc chutnalo to nedělám naposledy.Už jsem recept rozdala.Nevím jaké to je ze světlím ale toto bylo supr!
blazken 16. 10. 2011, 13:44
@NIRI mě také napadlo tam dát černé pivo. To přece není tak hořké jako světlé. Pokud někdo pivo nepije a nechutná mu tak mu určitě nebude ani tohle chutnat. Já i když pivo nepiji tak určitě to vyzkouším. Vypadá to prostě báječeně (Y)
peky2 16. 10. 2011, 10:09
@NIRI Irenko to jsem ráda,že chutnalo (L) (L) (L) (jidlo) (hello) (hello) (hello)
Lukášek duben 15. 10. 2011, 13:19
Vubec nám to nechutnalo asi máme jiné chutě ,-)
peky2 16. 10. 2011, 10:05
@Lukášek duben Petruš to je v pořádku,každý jsme originál ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)a tak je to dobře (hello) (hello)
zarha 14. 10. 2011, 21:05
nevím,kde se stala chyba :-S nebo zda mám úplně jiné chutě,než vy ostatní :-o ,ale bylo to strašně hořké,přitom jsem postupovala podle receptu a použila světlé pivo (B),nazvala bych to šlichtou!!!!!!!!!!!!!! (N)
peky2 16. 10. 2011, 10:08
@zarha Hani možná závisí i na množství nebo opravdu na tom zelí *-) *-) *-)je fakt ,že jedna známá to dělala a i jí to přišlo hořké :-|,ale byla jedna z opravdu hodně lidí co ten receptík rádi dělají...možná dát toho piva mín *-) *-)každý má opravdu jiné chutě ,-) ,-) ,-) ,-) (hello) (hello) (hello) (hello)
blazken 15. 10. 2011, 12:42
@zarha jj možná bylo hořké zelí. Mě už se taky stalo, že jsem dělala zelí a bylo hnusně hořký 8-|
atrama 15. 10. 2011, 14:44
@blazken dneska jsem to zkusila, dá se to jíst, asi opravdu záleží na značce piva, ale já sladké zelí moc nemusím, proto přemýšlím, že to příště zkusím z kysaného zelí, to my máme opravdu rádi :-)
blazken 15. 10. 2011, 21:10
@atrama já také zhlávkové zelí nemám ráda raději kysané. U nás dělám vždy obě zelí jak kasané tak hlávkové-sladké. Manžel totiž zase nerad kysané ,-)
godzillka 15. 10. 2011, 12:03
@zarha hanka, podla mna mohl byt problem v zeli alebo aj v znacke piva mozno, ja prave peciem ale uz som ochutnala a je to fakt dobre. tiez som dal svetle pivo
macnel 14. 10. 2011, 8:19
(clamp) (clamp) (clamp) Moc dobré, manžel nadšený. Už mám recept uložený. |:o) |:o)
peky2 14. 10. 2011, 18:48
@macnel jsem moooc ráda,že vám chutnalo (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)
3korka 13. 10. 2011, 11:48
Včera večer sem dělala podle Vašeho receptu jen sem měla doma červené zelí a pikantní klobásu .Všem moooc chutnalo už přepisuji do oblíbených receptů děkuji... (pl)
peky2 13. 10. 2011, 19:01
@3korka Petruš supeeer (L) (L) (L) (hello) (hello)
pina33 (upraveno) 13. 10. 2011, 9:58
Tak dnes nakoupíno a večer uvaříno. Jídlo je velmi dobré na přípravu nenáročné a poměrně levné. Kluci chodili jak mlsní kocouři po kuchyni a všem moooc chutnalo. Doporučuji!!!!
peky2 13. 10. 2011, 10:10
@pina33 supér mám radost (L) (L) (L) (hello)
ID 6403 11. 10. 2011, 21:57
Mohla by jste přibližně napsat kolik asi tak dávate VEPŘOVÉHO, KLOBÁSKY, UZENÉHO a kolik sojovky? Díky moc. Veronika.
peky2 12. 10. 2011, 8:28
@ID 6403 Verčo bohužel já nekoukala kolik to váží...prostě kousek masa,2 klobásky a kousek uzeného...sojovka tak 2 lžíce...
Paluna (upraveno) 12. 10. 2011, 2:18
Tak právě připraveno a jdu to dát do trouby, tak pak napíšu, jak to chutnalo.... (L) (L) (L) Tak to je "žrádýlko" - prostě vynikající, rychlé a skoro bezpracné jídlo - velká pochvala i od manžela!!!!!!!!!
kacenau 10. 10. 2011, 13:17
Pred chvíľou som dovarila. NESKUTOČNÁ DOBROTA (Y) (Y) (Y) (Y). Nabrala som si 2x, iba tak bez chleba a stále ma to ťahá k tomu hrncu. MŇAM MŇAM MŇAM. Musím povedať ,ani som si nemyslela, že to bude až také dobré. Ďakujem za receptík.
peky2 11. 10. 2011, 16:51
@kacenau jsem ráda,že chutnalo (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
Marci75 10. 10. 2011, 10:23
Hmn, tak i když ne zrovna dietní ( ať žije žlučník ,-) ), tak to vypadá dobře. Ukládám a určitě vyzkouším, až zas nebudu vědět, co vařit. (Y)
peky2 11. 10. 2011, 16:52
@Marci75 ,-) ,-) ,-) ,-) ,-)pravda dietní to není,ale je to mnááám ,-) ,-) ,-) (L) (hello)
Dada34 10. 10. 2011, 10:10
(Y) (Y) (Y)
peky2 11. 10. 2011, 16:52
@Dada34 (L) (jidlo) (hello) (hello) (hello)
lonik 10. 10. 2011, 9:46
Vyzkouším (Y)
peky2 11. 10. 2011, 16:53
@lonik (L) (L) (L)zkuste (hello) (hello) (hello) (hello) (jidlo)
PetraRol 8. 10. 2011, 20:15
Hmmm, *-) tak to vypadá dost dobře. A navíc vcelku jednoduchá a rychlá příprava, takový recepty miluju. Určitě vyzkouším. (Y)
peky2 8. 10. 2011, 21:07
@PetraRol Petruško zkuste (Y)taky mám nejraději rychlovky a pokud ještě výborně chutnají ,-) ,-) ,-) ,-)není co řešit (L) (L) (hello)
PetraRol 11. 10. 2011, 18:25
@peky2 Gábi, tak už nám to tu voní :-) . Udělala jsem dneska k večeři a je to vážně dobrota. Velmi rychlé na přípravu a prima na chuť. Moc děkuju za receptík. (Y) . Krásný večer (L)
nelinka.micinka 8. 10. 2011, 18:29
To vypadá výborně! Určitě zkusím... (L)
peky2 8. 10. 2011, 21:08
@nelinka.micinka Vyzkoušejte,je to vážně mooc dobré (L) (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie