(recept
si oblíbilo 450 návštěvníků)
ZELÍ NA PIVĚ-PROSTĚ ŽRACÍ:-))))
Potřebné ingredience
HLÁVKU ZELÍ,KOUSEK VEPŘOVÉHO,KOUSEK KLOBÁSKY,KOUSEK UZENÉHO,CIBULI,PEPŘ,SŮL,SOJOVKU,KEČUP,HOŘČICI,PIVO.
Postup přípravy
ZELÍ NAKROUHÁME NA NUDLIČKY,DÁME DO PEKÁČE.PŘIDÁME NAKRÁJENÉ MASO,KLOBÁSU,UZENÉ A CIBULI.OPEPŘÍME,OSOLÍME,ZALIJEME TROCHOU SOJOVKY.DÁME 4 LŽÍCE PL HOŘČICE,PŮLKU KEČUPU A ZALIJEME CELÝM PIVEM.DÁME PÉCT DO TROUBY POD POKLIČKOU NA 200 ST.C NA 1 HODINU.POTÉ ODKLOPÍME A DOPEČEME JEŠTĚ TAK PŮL HODINKY A OBČAS PROMÍCHÁME.JE TO PROSTĚ BÁJEČNÁ BAŠTA:-)JAKO PŘÍLOHU VĚTŠINOU CHLEBA,ALE JE TO MOC DOBRÉ I S BRAMB.KNEDLÍKY...
VŠE NAKRÁJÍME
PŘIDÁME KEČUP,HOŘČICI
SMÍCHÁME A DÁME DO TROUBY...
TAKHLE KRÁSNĚ TO BUBLÁ:-)A PUSTÍ TO ŠTÁVIČKU
DOBROU CHUT...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hyzule
(upraveno)
4. 4. 2012, 20:10
peky2
(upraveno)
15. 5. 2012, 13:52
@Hyzule
Marcelko
cvrckova
(upraveno)
29. 2. 2012, 17:49
Mňamka MŇAMOZNÍ!!!!! Chutnalo příteli i mne a jelikož toho je docela kvantum, pochvalovala si i moje maminka s taťkou. Díky za super nápad!!
peky2
(upraveno)
4. 4. 2012, 19:40
@cvrckova
Katko jsem ráda,že chutnalo
Mikrah
(upraveno)
7. 2. 2012, 16:29
vyzkouším
Marcelkaa
(upraveno)
29. 4. 2012, 20:09
Dnes jsme měli k obědu s bramborovým knedlíkem a bylo to výborné Super receptík ukládám do oblíbených
peky2
(upraveno)
17. 1. 2012, 11:21
@Marcelkaa
Marcel díky,jsem ráda,že chutnalo
petrusepetrus
(upraveno)
9. 12. 2011, 11:52
tedá už mám v troubě a voní to až do obýváku,určo to bude veliká žranice Děkuji za receptík,ukládám do oblíbených
peky2
(upraveno)
17. 1. 2012, 11:20
@petrusepetrus
určitě si pochutnáte
cozumel
(upraveno)
7. 11. 2011, 13:45
Včera jsem dělala - z kysaného zelí. Propláchla jsem ho a překrájela. Použila jsem černé pivo a byla to - strašně jsme si pochutnali.
peky2
(upraveno)
17. 1. 2012, 11:20
@cozumel
ak to jsem opravdu moc ráda..
Mispulka2276
(upraveno)
3. 11. 2011, 20:43
Tak jsem včera dělala, ale místo uzeného jsem tam dala jednu maďarskou paprikovou klobásu a jednu česnekovou klobásu a nemělo to chybu! Jsme se s manželem "přežrali" a i můj taťka si dnes pochutnával a chválil Fakt výborné Daniela
peky2
(upraveno)
4. 11. 2011, 22:26
@Mispulka2276
díky,jsem ráda,že chutnalo
Miri0
(upraveno)
1. 11. 2011, 9:05
bylo to výborné
peky2
(upraveno)
2. 11. 2011, 19:58
@Miri0
Mirko díky
Anny84
(upraveno)
31. 10. 2011, 15:07
Tak jsem teď dodělala, a je to fantazie Zelí máme moc rádi, takže jsem dopředu věděla, že nám to chutnat bude Ale že až takhle Díky za super receptík Anny a
peky2
(upraveno)
31. 10. 2011, 17:31
@Anny84
super,že se povedlo
masmar
(upraveno)
28. 10. 2011, 14:51
Také se přidávám ke spokojeným pojídačům,jen jsem zelí asi neměla tak šťavnatý jako vy:Ale nevadilo bylo to moc dobré a bylo toho asi tak na 3dny z jedný hlávky zelí
peky2
(upraveno)
31. 10. 2011, 17:30
@masmar
Marie to jsem ráda,že chutnalo
Brikule
(upraveno)
28. 10. 2011, 14:35
Tak i já se přidám k hodnocení. Místo kečupu jsem dala sterilovaná rajčata neb jsem ho zapomněla koupit a piva jen půlku (světlého). Na cibuli jsem kostičky masa osmahla společně se slaninou a klobáskou a až potom jsem to naházela do pekáče se zelím a upekla. Nejsem velký jedlík zeli, ale tohle je velice dobré, šťavnaté a bez práce! Děkuji za recept!
peky2
(upraveno)
31. 10. 2011, 17:29
@Brikule
elzal
(upraveno)
27. 10. 2011, 12:54
Právě jsem dodělala a je to úžasná bašta, pivo jsem dala černé a jenom půlku, uzené jsem neměla, takže jsme tam dala 1kg vepřového a klobásu. Je to opravdu vynikající!! Díky za recept
peky2
(upraveno)
28. 10. 2011, 10:59
@elzal
Eliško díky za pochvalu
lidare
(upraveno)
26. 10. 2011, 13:15
už mám nakoupené a udělám
KOFI
(upraveno)
24. 10. 2011, 14:59
tak to může být dobré. Vyzkouším
janulka44
(upraveno)
23. 10. 2011, 10:06
Určitě zkusím-vypadá to zajímavě.Děkuji za inspiraci.
vlasticka01
(upraveno)
23. 10. 2011, 10:04
vyborne
barbinka3
(upraveno)
22. 10. 2011, 20:07
Gábi dnes jsem uvařila a musím napsat,že to není špatné,ale nic extra co by mě nadchlo,asi víckrát vařit nebudu.Trochu mi tam vadila pachut piva Ale jinak děkuju za receptík Hezké podzimní dny přejeme
froldina
(upraveno)
22. 10. 2011, 19:16
dnes jsem dělala s bram. knedlíkem a je to opravdu výborné
bobenko
(upraveno)
21. 10. 2011, 11:13
Tak toto vyzerá super
abril
(upraveno)
19. 10. 2011, 16:07
Dnes jsme měli na oběd, sice bez masa, jen s klobásou a uzeným a místo kečupu protlak, ale výborné . Já teda chut piva vuber necítila ani žádnou hořkost, měli jsme z černého, plzen mi přišla moc hořká a jiné doma nemáme. Určitě ještě uvaříme. Na oběd či večeři bez práce ideální .