(recept
si oblíbilo 449 návštěvníků)
ZELÍ NA PIVĚ-PROSTĚ ŽRACÍ:-))))
Potřebné ingredience
HLÁVKU ZELÍ,KOUSEK VEPŘOVÉHO,KOUSEK KLOBÁSKY,KOUSEK UZENÉHO,CIBULI,PEPŘ,SŮL,SOJOVKU,KEČUP,HOŘČICI,PIVO.
Postup přípravy
ZELÍ NAKROUHÁME NA NUDLIČKY,DÁME DO PEKÁČE.PŘIDÁME NAKRÁJENÉ MASO,KLOBÁSU,UZENÉ A CIBULI.OPEPŘÍME,OSOLÍME,ZALIJEME TROCHOU SOJOVKY.DÁME 4 LŽÍCE PL HOŘČICE,PŮLKU KEČUPU A ZALIJEME CELÝM PIVEM.DÁME PÉCT DO TROUBY POD POKLIČKOU NA 200 ST.C NA 1 HODINU.POTÉ ODKLOPÍME A DOPEČEME JEŠTĚ TAK PŮL HODINKY A OBČAS PROMÍCHÁME.JE TO PROSTĚ BÁJEČNÁ BAŠTA:-)JAKO PŘÍLOHU VĚTŠINOU CHLEBA,ALE JE TO MOC DOBRÉ I S BRAMB.KNEDLÍKY...
VŠE NAKRÁJÍME
PŘIDÁME KEČUP,HOŘČICI
SMÍCHÁME A DÁME DO TROUBY...
TAKHLE KRÁSNĚ TO BUBLÁ:-)A PUSTÍ TO ŠTÁVIČKU
DOBROU CHUT...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
novackova
(upraveno)
29. 9. 2013, 19:43
peky2
(upraveno)
3. 3. 2014, 21:14
@novackova
krišon
(upraveno)
29. 9. 2013, 18:52
Pochutnali jsme si všichni, byl toho kotel, chlap to jedl ještě k večeři a k dalšímu obědu a říkal, že čím proleženější tím lepší ....dělala jsem k tomu bramborový knedlík, příště udělám rozpek
peky2
(upraveno)
3. 3. 2014, 21:15
@krišon
super
marsi-28
(upraveno)
3. 8. 2013, 14:53
Dnes k obědu,úspěch,děkuji za recept
peky2
(upraveno)
3. 3. 2014, 21:16
@marsi-28
to jsem ráda
Cink,cink
(upraveno)
25. 7. 2013, 12:19
Vynikající, bych to snědla všechno a nenechala ostatním ani kousek
peky2
(upraveno)
3. 3. 2014, 21:16
@Cink,cink
super,že vám chutá
laskonka333
(upraveno)
22. 5. 2013, 12:19
peky2
(upraveno)
3. 3. 2014, 21:16
@laskonka333
KABELKAK
(upraveno)
22. 5. 2013, 11:23
Je to vynikající. Moc chválím a posílám hvězdičku. Vyzkoušeno se světlím pivem. Příště vyzkouším s černým pivem. Gábi
peky2
(upraveno)
3. 3. 2014, 21:17
@KABELKAK
Misula29
(upraveno)
13. 3. 2013, 11:57
Připojuji se k těm, kterým toto jídlo chutnalo Vařila jsem včera a právě se cpu v práci a přikusuji chlebík Uvařila jsem toho kotel, takže se těším, že bude i na zítra. Jsem zvědavá, jak bude chutnat příteli. Pro přípravu jsem použila světlé pivo (celý půllitr a jídlo se mi určitě nezdá hořké) a vynechala uzené, protože jsem ho neměla, příště bude varianta s uzeným Takže chválím a doporučuji
peky2
(upraveno)
3. 3. 2014, 21:18
@Misula29
Míšo díky
wenndyk
(upraveno)
27. 2. 2013, 21:13
Můžu se zeptat jaké pivko?Klasické nebo černé?
peky2
(upraveno)
3. 3. 2014, 21:13
@wenndyk
Můžete tak i tak
Vera N
(upraveno)
2. 11. 2012, 23:26
peky2
(upraveno)
20. 12. 2012, 23:44
@Vera N
Věruš díky
backa
(upraveno)
27. 10. 2012, 15:01
Gábi vynikající uvařila jsem toho kotel a tak máme ještě i dnes.Naleželé chutná ještě víc
peky2
(upraveno)
20. 12. 2012, 23:43
@backa
jsem ráda,že chutnalo
Štěpařka
(upraveno)
24. 10. 2012, 10:42
Gábi,musím pochválit receptík,mám taky vyzkoušené a bylo to opravdu mňamozní .Jen bych měla dotázek, jestli by to šlo udělat jen tak na sporáku přikryté poklicí a ne péct v troubě. Jestli stím němáte nějakou zkušenost. Děkuji za odpověď.
peky2
(upraveno)
20. 12. 2012, 23:42
@Štěpařka
Jani nemám zkušenost vařit na sporáku,vždy jsem jen pekla...
mirečke
(upraveno)
18. 10. 2012, 9:32
..vařila jsem a je to mňamka ..všem nám to moc chutnalo
P.A.V.L.A
(upraveno)
28. 9. 2012, 17:09
vlasťulka
(upraveno)
25. 9. 2012, 12:44
jsem to dnes dělala a bylo to dost nahořklé z toho piva
poppysek
(upraveno)
24. 9. 2012, 15:07
Tak mám v troubě, bude vadit, když jsem zelí nastrouhala? Jsou to menší o dost menší kousky.. Ale spěchala jsem
poppysek
(upraveno)
24. 11. 2012, 19:43
@poppysek
I já to celé vyhodila.. Hořké. Nevím proč..
peky2
(upraveno)
20. 12. 2012, 23:41
@poppysek
Martí,zkuste dát mín piva...a déle pozvolna pečte,hořká chut se vyvaří...
poppysek
(upraveno)
8. 2. 2013, 20:13
@peky2
Gábi, dobrá
novackova
(upraveno)
25. 6. 2012, 13:46
výborné
peky2
(upraveno)
28. 6. 2012, 14:27
@novackova
Dášo děkuji a přeju krásné léto plné sluníčka a dobrých receptů
Koryši
(upraveno)
25. 6. 2012, 12:43
Tak to bylo opravdu moc moc vynikajici jidelko.Smekam klobouk tomuto receptu a tomu kdo ho vymyslel,opravdu dobrutka.Klidně si tam dokaži představit i fazole jak se to ji s chlebem chutě jsou opravdu vyborně spojeny a pivko děla svoje.Děkuji moc a opravdu doporučuji
peky2
(upraveno)
28. 6. 2012, 14:26
@Koryši
Danielo,děkuji za pochvalu jsem moc ráda,že chutnalo u nás milujeme fazole,tak si myslím,že to asi zkusím krásné léto a prázdniny
fojaa
(upraveno)
14. 6. 2012, 17:57
peky2
(upraveno)
28. 6. 2012, 14:24
@fojaa
Jani děkuji hezké léto a prázdniny
Evousek 27
(upraveno)
14. 6. 2012, 14:27
Opravdu super, bez práce a mňamka
peky2
(upraveno)
28. 6. 2012, 14:22
@Evousek 27
Evi díky užívejte léta
Makka
(upraveno)
12. 6. 2012, 7:20
Protože jsem po operaci, tak musí doma vařit manžel a vzhledem k tomu že sotva umí ohřát párky, vybírala jsem mu na netu takovéhle receptíky, z jedhoho pekáče, hrnce. Musím říct že ted mě mrzí že jsem to neudělala sama, že pochvalu sklidil někdo jinýýýý.Manžel chodil a klepal si po ramenou jak je dobrej, co uvařil za ohromnou baštu Gabi, mooooc děkuji za receptíík je vynikajíícíí opravdu strašně moc. Z manžela se rázem stal kuchař - doufám že mu to nějakou dobu vydrží ten elán do vaření Tyhle recepty kde se moc nenašpiní nádobí a člověk si tak pochutná jsou naprosto nejlepšííííííí. Markéta
peky2
(upraveno)
28. 6. 2012, 14:21
@Makka
Tak Markétko,ted jsem se pobavila jsem moc ráda,že vám chutnalo ,přeji brzké uzdravení a manželovi další úspěchy na poli kuchařském