(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Potřebné ingredience
15dkg mletých ořechů, 25dkg ml. cukru, hrst strouhanky, 3-4 bílky, citronová kůra
Postup přípravy
Ušleháme bílky a přimícháme ostatní přísady. Potom rohlíčky stříkáme na papír (jsou takové tužší, jde to tíž, ale chuťově moc dobré - chce to pořádnou sílu) a pečeme nebo spíše sušíme v mírně vyhřáté troubě. Nastříkáme krémem a máčíme v čokoládě.
Krém:25 dkg moučkového cukru (může být i trošku méně), 25 dkg másla, 2 vejce, 3 lžíce rumu, 2 lžíce kakaa (to nedávám, máme raději světlejší) - vše ušleháme v mixéru a pak přidáme 20 dkg rozpuštěného vlahého pokrmového tuku (dávám Lukanu).
Krém:25 dkg moučkového cukru (může být i trošku méně), 25 dkg másla, 2 vejce, 3 lžíce rumu, 2 lžíce kakaa (to nedávám, máme raději světlejší) - vše ušleháme v mixéru a pak přidáme 20 dkg rozpuštěného vlahého pokrmového tuku (dávám Lukanu).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé