(recept
si oblíbilo 556 návštěvníků)
Béřovický králík - náš nejoblíbenější recept na králičí masíčko:-)

Potřebné ingredience
2 dcl vody, 2 dcl oleje (dávám méně), 1 lžička soli, 1 lžička pepře (dávám též méně), 2 lžičky kečupu, 2 lžičky plnotučné hořčice, 1 lžička sladké papriky, 1-2 cibule (na kolečka), 5 stroužků česneku (utřít), králičí maso.
Postup přípravy
Všechny přísady na marinádu smíchame a naporcovaného králíka do ní naložíme přes noc, klidně i déle. Já králíka ještě nasolím. Druhý den králíka pečeme i s marinádou, občas podléváme.
Tento recept jsem kdysi našla na internetu a od té doby je to náš nejoblíbenější recept na králičí maso!
Hledala jsem, zda už tu recept není a nenašla jsem, což se divím, protože je to opravdu mňamka. Pokud tu již recept je (např. pod jiným názvem), omlouvám se a hned smažu. Přeji všem dobrou chuť
Tento recept jsem kdysi našla na internetu a od té doby je to náš nejoblíbenější recept na králičí maso!
Hledala jsem, zda už tu recept není a nenašla jsem, což se divím, protože je to opravdu mňamka. Pokud tu již recept je (např. pod jiným názvem), omlouvám se a hned smažu. Přeji všem dobrou chuť

takto naloženého králíka dáme do lednice

další den šup s ním do trouby:-)

a hotovo!:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

iris2
(upraveno)
14. 4. 2013, 19:57
Výborný recept, i my jsme si moc pochutnali
a to i přesto, že bylo maso naložené jen dopoledne
Jen příště ještě více uberu oleje...








nahlásit

chikita
(upraveno)
19. 3. 2013, 13:21
bylo to naprosto vynikající,pekla jsem necelé dvě hodky a maso luxusní

nahlásit
Ťorven
(upraveno)
3. 3. 2013, 20:58
Komentáře normálně nepíšu, ale tenhle králík je fakt vynikající
. Pekla jsem ho zvolna tak na 150 - 160°C skoro 4 hodiny, masíčko se jen sypalo. Pekla jsem nejdříve zde uvedené 2 hod., ale to bylo málo. Ke konci jsem trochu přidala na dopečení kvůli barvičce, k tomu br.knedlíček a fakt to byla ňamka






nahlásit

Štěpula
(upraveno)
17. 2. 2013, 21:23
Děkuji za výborný receptík
.Jinak už králíka dělat nebudu


nahlásit
brumbambulka
(upraveno)
10. 2. 2013, 21:56
Výborný králík , moc jsme si pochutnali

nahlásit

kurel
(upraveno)
10. 2. 2013, 8:22
Nejlepší králík ... jiného už nedělám, díky za recept.
nahlásit
Atiza
(upraveno)
9. 2. 2013, 22:52
Opravdu luxusní králík.Manžel je tak trošku fajnovka,hlavně na nové jídla.Ale tento oběd mu opravdu chutnal a ne jenom jemu.Doporučuji všem.Je to vynikající.
nahlásit
olca11
(upraveno)
31. 1. 2013, 14:52
Super recept,dělám králika na rúzné spůsoby,ale tenhle nemá chybu.

nahlásit

Lenka77
(upraveno)
2. 1. 2013, 10:04


nahlásit
hradišťačka
(upraveno)
28. 12. 2012, 10:07
Ahojte lidičky. Potřebuji nejlépe dnes udělat oběd z roční samice králíka. Je tento recept použitelný? Bylo mi doporučeno ji déle vařit. Myslíte, že tento recept radějí pro staršího králíka nepoužít? Díky Iva
poraďte

nahlásit

Morgana76
(upraveno)
28. 12. 2012, 22:15
@hradišťačka
Dobrý večer, možná už je na radu pozdě
, ale myslím, že by to určitě šlo, nechala bych králíčka dlouho naloženého, krásně změkne


nahlásit

johnynka
(upraveno)
14. 12. 2012, 19:40

nahlásit

HedaM
(upraveno)
5. 12. 2012, 11:36
Super recept



nahlásit

sámovka
(upraveno)
27. 12. 2012, 16:26
@HedaM
jj dneska budu večer nakládat recept se osvědčil už před 5 lety a stále ho chtějí



nahlásit

aaka
(upraveno)
23. 11. 2012, 10:06
Super
taky
upečeme Andrea.












nahlásit

gabca30kk
(upraveno)
16. 11. 2012, 20:27
V neděli jdu nato
Děkujů



nahlásit
babra
(upraveno)
6. 11. 2012, 11:02
Dobrý den tak včera ráno jsem naložila králíka, večer jsem ho upekla, přidala jsem tam rajče a papriku/podle p. Eriky/ a je to NESKUTEČNÁ dobrota
jak mi
nechtějí králíka jíst, tak tentokrát se oblizovali
opravdu super recept!!! moc děkuji













nahlásit

Andreják
(upraveno)
2. 11. 2012, 18:54
zítra zkusím

nahlásit

78srdicko
(upraveno)
29. 10. 2012, 18:54
Vykoušeno a děkujeme za recept! Vynikající!!!

nahlásit

marcelka1976
(upraveno)
19. 10. 2012, 5:27
Výborný
.Recept je jednoduchý a rychlý a chutově moooc dobrý.








nahlásit

jeani
(upraveno)
9. 10. 2012, 10:58
L U X U S N Í
Všem nám móóć chutnalo a syn si i přidával - jinak je takřka vegetarián




nahlásit

violletta
(upraveno)
20. 8. 2012, 19:23
dnes jsem pekla takto králíčka a byl fakt výborný akorát jsem přidala 2 rajčata a 1 papriku a dostalo to lepší šmak
takže parááádaa a díky za recept


nahlásit