Zobrazit přihlášovací formulář

Alternativní medicína, homeopatika, bylinky

Založit nové diskusní téma
Výchozí avatar
Karolinka.kajka 21. 9. 2024, 21:16
Ahojky, poslední dobou mě dost trápí příznaky menopauzy, jako jsou návaly horka, změny nálad a únava. Ráda bych se zeptala, jak s tím bojujete vy? Zkoušeli jste nějaké konkrétní doplňky stravy, bylinky, nebo třeba hormonální terapii? Uvažuji také o změně jídelníčku a zařazení více pohybu, ale nejsem si jistá, co by mohlo nejvíc pomoct. Podělte se prosím o své tipy a zkušenosti, co vám při zmírnění příznaků pomohlo. Ráda bych našla něco, co mi uleví a pomůže udržet energii a pohodu. Díky moc za rady!
VercaV33 26. 9. 2024, 20:29
@Karolinka.kajka Jak tu již bylo zmíněno, moje mamka taky brala doplňky stravy, byly jí nabízeny hormony, cokoliv ale chtěla jít radši přírodní cestou. Já přes vegall.cz užívám doplněk sarapis plus, jsem ráda i za jejich věrnostní program, sbíráme tam s mamkou bodíky a pak to vyměníme za nějaký produkt a doplníme zásoby. (Y) :-)
Sonuliii 26. 9. 2024, 0:12
@Karolinka.kajka Já vím, no... Ta menopauza s sebou přináší opravdu problémy, no :( Ale nic s tím nenaděláme. Moje mamka s tím bojovala hodně, co si pamatuju :( Ale ona myslím brala doplňky stravy, které jí s těmi příznaky hodně pomohly. Jooo, počkej, to byly tyhle https://www.vegall.cz/nas-sortiment/menopauza-klimakterium-prechod/sarapis-soja-60-kapsli-klimakterium. A fakt na ně nedala dopustit. Tak je taky zkus.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie