Zobrazit přihlášovací formulář

Problémy s otěhotněním

Založit nové diskusní téma
Výchozí avatar
Karolinka.kajka 25. 8. 2024, 18:02
Dobrý den, zkusím obnovit diskuzi... Chtěla bych se zeptat, podle čeho jste vybíraly kliniku? Na co jste se zaměřovaly? Moc děkuji. Pomůže mi to...
Machalka4 21. 9. 2024, 16:41
@Karolinka.kajka Zdravím, my jsme vybírali na základě recenzí a úspěšnosti s léčbou neplodnosti a taky doporučení lékaře. Pokud budete podstupovat proces umělého oplodnění, tak se taky hodí mít kliniku blízko, protože tam budete docela často jezdit. Já jsem tam pak chodila na kontroly, i když už jsem byla těhotná a cestovat někam dál by nepřipadalo v úvahu. Pokud váháte tak si klidně domluvte první konzultaci na více klinikách a uvidíte, kde se vám pak bude líbit nejvíc. Na tom taky hodně záleží, abyste měli v lékaře důvěru a cítili jste se tam dobře.
Karolinka.kajka 22. 9. 2024, 12:20
@Machalka4 A můžu se zeptat, na které klinice jste byli? Já jsem z Jihomoravského kraje. Právě jsem si říkala, že kdybych dostala doporučení na nějakou opravdu špičkovou kliniku, tak zajedu i na kraj světa :-D vůbec jsem o tom nepřemýšlela tak, že tam člověk musí často dojíždět a že to není moc praktické a vhodné jezdit někam dál.
Machalka4 24. 9. 2024, 20:45
@Karolinka.kajka Byli jsme na klinice IVF ve Zlíně, vyšla nám jako nejlepší a neměli jsme to naštěstí daleko. Je to tam moderní a taky jsme dost ocenili jejich lidský přístup. Přece jenom je to taková citlivá situace, kdy člověk ocení, že se k němu ti lékaři chovají lidsky a opravdu se člověku snaží pomoct. Jestli je ta klinika pro vás vzdáleností dostupná, tak bych neváhala.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie