Zobrazit přihlášovací formulář
VercaV33 14. 5. 2024, 19:05
Máte některá z vás prodloužené vlasy metodou tape-in? Pokud ano kde jste nechali prodloužit a nebo odkud máte vlásky. Děkuju. :)
MonaS86 6. 8. 2024, 18:42
Ahoj holky, taky by mě zajímalo prodloužení pomocí clip in vlasů, které není permanentní. Prostě, abych když budu chtít, vlasy nasadila, vytvořila super účes a šla :-) Akorát mám strach z toho nasazování, jestli to zvládnu sama, aby to vypadalo dobře. Jaké máte zkušenosti a co byste poradily?
radkakocorkouva1 24. 8. 2024, 16:33
@MonaS86 Ahoj, nemusíš se bát, určitě to zvládneš sama. Jak už se tu psala - hlavně si připlať a vem lidské, ty jsou ideální a nepůjde poznat že to nejsou tvoje vlasy, v rámci nasazování to chce cvik, 3x to nasadíš a pak už budeš zvládat s přehledem, neboj. :-)
Karolinka.kajka 9. 8. 2024, 16:39
@MonaS86 Ahoj, já používám clip iny už tak zhruba rok. Začla jsem právě minulý rok na jaře, když bylo hodně akcí jako svatby a tak a chtěla jsem oslnit :-) Z toho nasazování jsem taky měla ze začátku strach, asi jako každá, ale jde to úplně v pohodě. Párkrát jsem si to vyzkoušela nanečisto než jsem vyrazila ven, abych v tom získala trochu cvik a nemusela mít obavy. Clip iny jsem si koupila od clipinhair a na jejich stránkách najdeš i video návod, jak na to nasazování a všechno info ohledně vlasů. Moje doporučení je koupit clip iny z pravých lidských vlasů, protože se dají upravovat a výsledek je super, nikdo zatím nepoznal, že vlasy nejsou moje a kdo mě zná a ví, že si vlasy prodlužuju, tak mi to moc chválí.

Vybrali jsme pro vás

Kategorie