Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jitka H. (JuditaH) ID 94182
mimibazar.cz/juditah
Oblast: Benešov
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.11.2007
Naposledy: 5.7.2022 8:37
Aktualizace: 8.12.2015 21:29
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 47
VŠECHNY FOTOGRAFIE 51
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Fyzická osoba - Jitka Hloupá
E-mailová adresa Jitka.Hloupa@seznam.cz

Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje,že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím.Vztahy mezi kupujícím a prodávajícímse řídí těmitopodmínkami,které jsou pro obě strany závazné.

INFORMACE O NABÍZENÉM ZBOŽÍ:
Jsem nezávislá distributorka ryze českých šperků firmy SBS trade s.r.o.,Rádlo 286,46803Rádlo u Jablonce nad Nisou.Tyto výrobky splnují veškeré hygienické a zdravotní normy EU.U dětských naušniček je protialergení zapínání.

Aby bylo zabráněno zneužití našeho zboží,jsou veškeré výrobky opatřeny vlastním registrovaným puncem,jež rovněž vyjadřuje jedinečnost našeho zboží na trhu.
Šperky jsou ručně vyráběny v České republice a jsou pokoveny18-kt a 22-kt zlatem techologií subage a silvertop,které jsou absolutní špičkou ve svém oboru.Díky technologii subage a silvertop jsou výrobky odolné proti působení lidského potu,vody i mořské,otěru atd. a při běžném požívání Vám vydrží celou řadu let.Technologie zlacení má však z principu rovněž svá omezení.Jedná se především o chemické a mechanické vlastnosti zlata,které je samo o sobě velmi měkkým kovem.Zlato-at v sebesilnější vrstvě zkrátka nemůže dlouhodobě odolávat tření,obrušování,poškrábání apod.Mějte prosím na paměti,že šperky,které jsou v kontaktu s jinýmip předměty (především náramky a prsteny)lze poškrábat popřípadě zlacenou vrstvu časem až setřít či sedřít.Obrovskou výhodou je však skutečnost,že SBSTRADE Vám výrobky může pokovit a vrátit jim tak původní lesk a barvu.
Šperky s kameny jsou zdobeny pouze značkovými a ověřenými CZ zirkony velkých světových výrobců.Za ty nejznámější jmenuji například šperkařský gigant Swarovski.

Nábízím kolekce:
* prsteny z masivního stříbra
* magnetické šperky z chirurgické oceli,titanu
* silně pokované šperkyosázené CZ krystaly
* stříbrné šperky
* šperky s léčivými kameny
* šperky z chirurgické oceli
* šperky pro děti

Ke každému zboží obdržíte
- skládací krabičku,kterou lze jednoduše složit
- k magnetickým náramkům je krabička již hotová,tzn. magnetický náramek je již v krabičce umístěn.

Cena je vždy uváděna s DPH
Na každý výrobek je dvouletá záruka.Ke zboží obdržíte záruční list,který slouží i jako reklamační list,kde je uveden i postup v případě reklamace.V případě reklamace zašlete šperk spolu se záručním listem a dokladem o zaplacení na adresu,která je na záručním listu uvedena.
Omlouvám se,že vyhovět Vaší reklamaci v případě,že jste zvolila špatnou velikost,barvů kamenů,či že se Vám objednaný šperk k ničemu nehodí apod.

Objednané zboží Vám doručím co v nejkratším možném termmínu(z pravidla 3-21dní)od zadání Vaší písemné závazné objednávky.
Pokud je zboží na skladě,je odesláno do 2 dnů.
O průběhu vyřizování Vás budu průběžně informovat.

INFORMACE O DODACÍCH PODMÍNKÁCH:
Úhrada je možná na účet.Po zaplacení Vám objednané zboží zašlu na adresu uvedenou v objednávce prostřednictvím České pošty.
Můžete si taky zvolit zasílání zboží na dobírku.Poštovné je 40,- na dobírku je dražší.
Formu platby si může zákazník zvolit sám.

Pokud nebudu schopnao objednané zboží do určeného termínu dodat,bude objednavatel neprodleně informován.Pokud bylo zboží uhrazeno na účet prodejce,budou peníze neprodleně zaslány zpět na účet objednavatele.
Pokud budu schopna dodat objednané zboží částečně,bude objednavatel neprodleně informován,bude provedeno vyúčtování dodaného zboží a za zboží nedodané bude po dohodě s objednavatelem přeplatek zaslán zpět na jeho účet.

Záruka na použité zboží
Na věci použité neplatí záruka,odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady,které tyto věci měly při převzetí kupujícím.Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně,je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady.Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané bud u konkrétního inzerátu,nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Neručím za vady vzniklé přepravcem.

Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí Zákonem č.101/2000Sb.O ochraně osobních údajů.Osobní údaje získané provozováním internetového obchodu nejsou a nebudou prodávány,pronajímány ani jinak sdíleny s jinými subjekty.
Podmínky byly naposledy upraveny: 16.4.2011, 14:56
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu