Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Kateřina K. (Katka) ID 9141
mimibazar.cz/kitkat
Oblast: Praha - město
Telefon: 776569171
Registrace: 14.1.2006
Naposledy: 22.1.2018 10:56
Aktualizace: 13.6.2011 18:18
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 643
VŠECHNY FOTOGRAFIE 17
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky,

hned na úvod bych Vás ráda poprosila o Vaši trpělivost. Jsem pracující maminka a na MB se vyskytuji, dle svých možností, takže se může někdy stát, že na Vaše zprávy a objednávky odpovím i za několik dní. Balíčky se snažíme s manželem odesílat 2x do týdne.

Předem mockrát děkuji za pochopení.

V případě zájmu o osobní převzetí nás, prosím, předem kontaktujte, ale upozorňuji na to, že chodíme do práce, takže pokud se vyskytujeme v místě bydliště na adrese:
Angelovova 3168/5, 143 00 Praha 4 - Modřany, je to převážně večer nebo případně o víkendu.

K dispozici jsem také na tel. 776 569 171, jmenuji se Kateřina Kitlerová a na telefonu opět komunikuji dle možností v práci.

Obchodní podmínky:

1. Vaše objednávka a její závaznost

Odesláním objednávky vybraného zboží potvrzujete závaznost Vaší objednávky a souhlasíte s nákupním řádem našeho e-shopu.

Objednávka je návrhem kupní smlouvy, která vzniká samotným dodáním zboží. Podmínkou platnosti elektronické objednávky je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí v objednávkovém formuláři.

2. Storno objednávky

Storno Vaší objednávky nám, prosím, sdělte na emailovou adresu: kitlerova@email.cz. Pokud již Vámi objednané zboží bylo zaplaceno, nezapomeňte také na informaci ohledně Vámi požadovaného způsobu vrácení platby, která Vám bude zaslána zpět v plné výši. Pokud však byla Vaše objednávka již odeslána, čtěte, prosím, dále ohledně možnosti vrácení zboží bez údání důvodu.

3. Platba objednávky

Platba Vaší objednávky probíhá převodem na bankovní účet. Nezapomeňte také uvést Vám přidělený variabilní symbol pro bezproblémové a včasné doručení Vaší objednávky.

Cena objednávky se skládá z nákupní ceny Vámi objednaného zboží a poštovného a balného dle Vašeho výběru, velikosti objednávky a také aktuálního ceníku České Pošty.

Veškeré námi uvedené ceny za zboží jsou již včetně DPH dle aktuální sazby.

Při objednávce nad 750 Kč obdržíte od nás dárek ZDARMA a při objednávce nad 1500 Kč platíme poštovné za Vás.

4. Odeslání objednávky

Veškeré námi nabízené zboží je skladem a jeho odeslání Vám potvrdíme do 48 hodin od připsání platby na náš účet. Vaše případné požadavky ohledně odeslání objednávky nám, prosím, sdělte do poznámky při dokončení objednávky (např. požadavky ohledně termínu odeslání apod.) Pokud je to v našich silách, vždy se snažíme zákazníkovi vyhovět.

Způsob odeslání

Pro odesílání zboží využíváme služeb České pošty a řídíme se tedy jejím aktuálním ceníkem. Poštovné se pohybuje od 18Kč za obyčejnou a nepojištěnou zásilku až do výše dle Vašich potřeb pro vyhovující doručení.

5. Vrácení zboží bez udání důvodu

Jakožto zákazník máte ze zákona právo do 14 dnů od doruční zboží na jeho vrácení bez udání důvodu. Zboží nám zasílejte doporučeně na adresu: Kateřina Kitlerová, Angelovova 3168/5, 143 00 Praha 412 - Modřany a pokud žádáte vrácení peněz, nezapomeňte také uvést Vámi požadovaný způsob vrácení. Můžete nás také informovat na emailové adrese: kitlerova@email.cz. Po doručení zboží zpět do našeho eshopu Vám bude max. do 14ti dnů od převzetí zásilky zaslána částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží (vyjma poštovného ) na Vámi udané číslo bankovního účtu, případně v hotovosti poštovní poukázkou, či jinak dle vzájemné dohody.

Vrácené zboží by mělo být nepoužité, v original obalu a schopné dalšího prodeje. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit (převzaté plnění již například nemá), anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku nahradit v penězích – v praxi se tak děje formou započtením na prodávajícím vracenou kupní cenu, která je tudíž spotřebiteli vyplacena ve snížené hodnotě. Nadto mohou být spotřebiteli účtovány pouze skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží.

6. Reklamace, reklamační řád

Reklamační řád dle zákona č.40/1964SB.Občanského zákoníku ve znění zákona č.136/2002SB.

Na zakoupené zboží se vztahuje záruka 24měsíců ode dne zakoupení.

1.Zákazník je povinen zkontrolovat při přebírání zboží,zda obal není porušen a zboží poškozeno či odcizeno.V případě ,že ano,musí na místě sepsat se zástupcem pošty či přepravní společnosti protokol o poškození balíku a dohodnout se s ním na dalším postupu.Odpovědnost za poškození zboží dopravou nese plně dopravce.Zároveň musí zákazník neprodleně informovat prodávajícího o vzniklém problému.

2.V případě ,že zákazník chce zboží reklamovat, musí zboží řádně zabalit a zaslat doporučeně na adresu prodávajícího. K reklamovanému zboží musí zákazník přiložit písemné sdělení o důvodu uplatňování reklamace.

3.Reklamace musí být vyřízena v zákonem stanovené lhůtě 30dnů,pokud se prodávající nedohodne se zákazníkem jinak..Veškeré vyřizování reklamací se drží platných zákonných norem.

4.Při uznání reklamace má zákazník právo na výměnu vadného zboží nebo vrácení platby včetně poštovného.

5.6.Tento reklamační řád nabývá platnost dnem 1.7.2006 a platí na území celé ČR. Zákazník je povinen se s reklamačním řádem seznámit.Nákupem zboží potvrzuje souhlas s tímto reklamačním řádem a zavazuje se jím řídit.Prodávající si vyhrazuje právo na změny tohoto reklamačního řádu bez předchozího upozornění.

Ochrana osobních dat zákazníka
Prohlašujeme, že svěřená osobní data nezneužijeme a neposkytneme třetí osobě.
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.4.2011, 21:15
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu