Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Veronika K. (Chadalík) ID 73900
Obuv Beznoska
mimibazar.cz/chadalik
Oblast: Zlín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 22.8.2007
Naposledy: 24.1.2022 16:01
Aktualizace: 1.4.2015 14:12
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 83
VŠECHNY FOTOGRAFIE 68
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítám vás v našem miniobchůdku..jsme rádi že jste k nám zavítali.

Kontaktní osoba:Kníchalová Veronika tel.605536591
email: obuvbeznoska@seznam.cz
Adresa provozovny:Masarykovo nám. 223, Napajedla 76361

Jsme malá rodinná firma z Moravy..Specializujeme se na prodej obuvi pro každého...upřednosťnujme českou výrobu ale i dovoz, pokud se jedná o kvalitní obuv např. z Polska..ale protože musím vyhovět všem tak jsou dostupnější i levnější varianty z Číny,u nás najdete široký výběr obuvi všech cenových kategoriích. Zde budeme nabízet kvalitní obuv,která je v akci nebo se slevou..a v případě zájmu budeme rozšiřovat..

OBUV: Je co nejlépe popsána..délky stélek Vám obratem zašleme po výběru velikosti vybrané obuvi...cokoliv navíc vás bude zajímat rádi přeměříme a doplníme..

DOSTUPNOST ZBOŽÍ - O dostupnosti Vámi vybraného zboží Vás budu informovat prostřednictvím e-mailu.Zboži zde uvedeno je skladem,vše zboží je vystaveno na prodejně,může se stát že uvedená velikost bude právě prodána..

OBJEDNÁVKA:Vaše dotazy a objednávky se snažíme odpovědět co nejdříve, nejpozději do 24 hodin. Pokud se Vám do 24 hodin neozveme, pošlete prosím Váš dotaz znovu, protože se může stát, že se nedoručil. Zjistíme aktuální stav na skladě..zboží nachystáme k odeslání..v případě se domluvíme na objednání pokud bude možné.Platbu přijímáme na účet předem..po připsaní peněz balíček do dvou dnů pošleme..budem vás informovat o jeho odeslání.Poštovné dle tarifů pošty,balné si neúčtujeme.

Vrácení peněz a reklamace - Botky jsou na objednávku, proto prosím dobře vyberte velikost. V případě pochyb Vám ráda poradím. Změřte prosím délku nožky a napište nám, kolik jste změřili - a my Vám doporučíme správnou velikost. Botičky je možné vyměnit za jinou velikost, ale v tomto případě je třeba, abyste si uhradili poštovné tam i zpět.
Pokud nebudete se zbožím spokojeni, máte možnost ho vrátit zpět: máte právo bez udání důvodu odstoupit do 14 dní od kupní smlouvy. V tomto případě nás prosím kontaktujte na e-mail, abychom se domluvili na vrácení. Pokud bude zboží v původním stavu, tj. nepoužité, v původním obalu, se všemi cedulkami apod., celá částka Vám bude vrácena na Váš účet do 7 dnů po obdržení vráceného zboží.
Jestliže bude zboží použité, nekompletní , vrácenou částku ponížím o opotřebování výrobku.
Při vrácení zboží bez udání důvodu nebo z důvodu chybně zvolené velikosti se nevrací poštovné.
Na zboží je poskytována záruční doba podle platného záručního řádu. Zboží máte právo reklamovat a reklamace bude vyřízena podle zákona o ochraně spotřebitele maximálně do 30 dnů, samozřejmě co nejdříve.
Pokud by se stalo, že by bylo objednané zboží vyprodané, vrátíme Vám uhrazenou částku obratem na Váš účet.


Soukromá inzerce:

Věci se snažím popsat co nejlépe, případné vady, pokud jsou zřetelné uvádím. Uvědomte si prosím, že věci které uvádím použité nejsou nové. Pokud je uvedeno na donošení mohou mít malé flíčky, dírky, žmolíky, chloupek od praní a nemít barvu tu co mají mít.
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo obecně v obchodních podmínkách.

Pokud budete mít zboží objednané a stále nebudu mít korunky na účtu a nebudete se mi ozývat na mé maily, budu nucena zrušit Vaší objednávku/nákup a Vám připíši záporné hodnocení za nespolehlivost a zmaření prodeje. Prosím za pochopení.

Moc Vám děkuji za všechny hodnocení, které nám píšete. Máme z nich (a ze všech hodnocení odeslaných pouze na email) nesmírnou radost,vážíme si toho :-)

PLATBY POSÍLEJTE NA ČÍSLO ÚČTU: 1616324083 / 0800 u České spořitelny jako VS uvádějte: VAŠE ID,do poznámek uvedte název zboží.

Děkuji a věřím v naši oboustrannou spokojenost.
Přejeme příjemný nákup,všechno jde vždycky nějak domluvit..pokusíme se vyhovět všem.

S přáním hezkého dne Veronika
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.4.2011, 9:22
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu