Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Radka G. (wireless) ID 62662
mimibazar.cz/wireless
Oblast: Vsetín
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 12.6.2007
Naposledy: 10.6.2022 11:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 116
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení zákazníci,
děkujeme, že jste navštívili náš e-shop. Prosím přečtěte si pozorně podmínky prodeje. V případě jakýkoli nejasností, nás kontaktujte.

Zasláním objednávky stvrzujete, že jste se seznámili s podmínkami prodeje.
Na dobírku nezasíláme.

Prodávající
Jan Grulík
Halenkov 310
756 03 Halenkov

IČO: 73956287
nejsme plátci DPH.

Veškeré dotazy zodpovíme na e-mailu radka.grulikova@seznam.cz
Dotazy jsou zpravidla vyřizovány do 1-2 pracovních dnů.

UPOZORŇUJEME, že veškeré zboží je momentálně na objednávku a objednáváme po zaplnění minimální částky stanovené dodavatelem. Děkujeme za pochopení. Kupující toto bere na vědomí.

O datu objednání vždy informujeme na našem MMB – Info o objednávce.

1.Všeobecné ustanovení platné pro e-shop na MMB

Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího (zákazník, spotřebitel).
Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou nikoli spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, č. 513/1991 Sb., vše ve znění novel.

2. Kupní smlouva

Kupní smlouva vzniká odesláním objednávky kupujícím-spotřebitelem a následným přijetím objednávky dodavatelem-prodejcem. (Zasláním potvrzení objednávky písemnou formou prodávajícího kupujícímu.) Vzniklou smlouvu, vč. Dohodnuté ceny lze měnit nebo rušit a to pouze na základě vzájemné dohody stran nebo na základě zákonných důvodů.
Uzavřením kupní smlouvy kupující-spotřebitel stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, včetně reklamačního řádu, a že s nimi souhlasí.
Prodávající-dodavatel si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část před uzavřením kupní smlouvy, na základě dohody s kupujícím-spotřebitelem, v těchto případech:
A) zboží se již nevyrábí
B) nedodává
C) výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží.
V případě, zaplacení zboží kupujícím-spotřebitelem zálohou nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet. Ke kupní smlouvě nedojde.

3. Odstoupení od smlouvy

Podle Občanského zákoníku §53, výklad odst. 7,8
odst. 7. Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění. V tomto případě kupující –spotřebitel kontaktuje prodávajícího-dodavatele písemně uvede, že odstupuje od smlouvy s uvedením čísla objednávky, data nákupu a čísla účtu pro vrácení peněz.
odst. 8. Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel-kupující odstoupit podle odstavce 7 od smluv:
1.na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění.
2.na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele.
3.na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání.
4.na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal.
5.na dodávku novin, periodik a časopisů.
6.spočívajících ve hře nebo loterii
Následkem odstoupení od smlouvy je ve smyslu ustanovení § 457 občanského zákoníku povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení, kterým je vše, co podle zrušené smlouvy dostaly.
Spotřebitel-kupujíc je proto povinen vrátit dodavateli-prodávajícímu přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží. Prodávající-dodavatel je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené finanční částky. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající-dodavatel povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy.
Náklady spojené s vrácením zboží zpět k prodejci (poštovné) si hradí spotřebitel sám.

4. Odstoupení od smlouvy ze strany prodávajícího-dodavatele

Prodávající-dodavatel si vyhrazuje právo na zrušení objednávky u zboží označeného jako „Nedostupné nebo vyprodané“ v případě, že zboží již není možné dodat ani nahradit jiným modelem nebo pokud se jeho cena výrazně změnila a zákazník toto před samotným vznikem kupní smlouvy neakceptuje. Prodávající zákazníka o této situaci informuje. Byla-li část nebo celá objednávka uhrazena, budou zákazníkovi peníze vráceny na účet.
Prodávající je oprávněn odstoupit od kupní smlouvy v případě, že si kupující spotřebitel objednané zboží nepřevezme.

5.Rezervace a storno

Věc , o kterou máte zájem rezervujeme maximálně 5 dní - lhůta pro zaplacení.
Storno objednávky lze provést výhradně písemně do 24 hodin. Dané zboží poté uvolníme dalšímu zájemci.
Pozor!!!! V důsledku vytížení upozorňujeme, že nepřeměřujeme, nefotíme detaily a nepřefocujeme. Veškeré informace k daným věcem jsou převzaty od dodavatelů, pokud se nejedná o soukromý bazárek, kde se snažíme dodat veškeré informace – velikost, míry, stav zboží.

6.Poštovné

1 ks hračky do hodnoty 500 Kč bez poštovného - 64 Kč doporučený balíček, který odpovídá rozměrům podle tarifů České pošty, ostatní - 86 Kč (obchodní balík)
Zboží odesíláme do dvou dnů po obdržení od dodavatele.
Kupující je povinen zboží řádně převzít, zkontrolovat neporušenost obalů, počet balíků a v případě jakýchkoliv závad toto neprodleně písemně oznámit přepravci i prodávajícímu. Jak přepravce se zbožím zachází, to my neovlivníme a neneseme zodpovědnost za poškození. Zásilku, která jeví známky poškození, nepřebírejte a reklamuje na České poště.

7.Reklamace

Kupující má právo na reklamaci v souladu s platným Občanským zákoníkem po dobu 24 měsíců. Reklamace se nevztahuje na běžné opotřebení zboží, mechanické opotřebení zboží, ztrátu funkčnosti zboží způsobenou jeho běžným užíváním atd. Doba na vyřízení reklamace činní dle zákona 30 dnů.
Přeprava vraceného zboží od kupujícího k prodávajícímu je hrazena kupujícím, a to formou doporučeného balíku na výše uvedenou adresu. Zboží vrácené na dobírku nepřijímáme.
Všechno vrácení zboží nebo reklamace jsou vyřizovány pouze na základě originálu dokumentu o zakoupení zboží. Bez tohoto dokumentu nebudou reklamace a vrácení zboží kladně vyřízeny.
Peníze vracíme za zboží pouze na účet.

8. Ochrana osobních údajů

S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a informací.
Veškeré osobní údaje, které jsou součástí objednávky, jsou považovány za diskrétní, chráněny před zveřejněním a zneužitím třetí osobou.

Prodávající si vyhrazuje právo upravovat obchodní podmínky.
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.9.2013, 20:21
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu