Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela C. (Michuela) ID 60181
mimibazar.cz/michuela
Oblast: Trutnov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.5.2007
Naposledy: 16.7.2023 8:51
Aktualizace: 2.2.2015 7:56
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 210
VŠECHNY FOTOGRAFIE 239
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 3
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, vkládám na MMB věcičky po mých dětech a nebo věci, které neunosíme. Snažím se poctivě popsat stav nabízených věciček, ale pokud budete mít další dotazy tak se ptejte. Pokud najdete na něčem nějakou vadu, kterou jsem přehlédla tak mi věc můžete samozřejmě vrátit a já Vám pošlu penízky zpět, pokud se nedomluvíme třeba na slevě. Poštovné si účtuji dle tarifů České pošty a věci se snažím zvážit, před tím než Vám odepíšu, abych z Vás netahala zbytečné peníze na poštovné. Balíčky rozesílám pouze vrámci ČR. Rezervaci Vám držím týden, to je doba na připsání peněz na můj účet pokud se nedomluvíme jinak. Dotaz neberu jako závaznou objednávku a budu moc ráda, když dáte vědět jak jste se rozhodly i když si věcičky neobjednáte. Můžu je pak nabídnout dalším zájemcům. Chtěla bych Vás poprosit o trpělivost, jestli se Vám hned neozvu, mám 2 děti, chodím do práce a tak někdy trošku nestíhám. O víkendech bývám velmi často mimo domov a proto se Vám ozvu hned jak budu moci. Balíčky Vám pošlu následující den po připsání peněz, nebo nejpozději do 2 pracovních dní. Pokud by jste potřebovali počkat s platbou, nebo si chcete věc třeba jen vyzkoušet a jste ochotné zaplatit poštovné, tak se můžeme domluvit skoro na všem. Oblečení, které si koupíte neberu zpět, po špatných zkušenostech. Jednou mi paní vrátila dokonce oblečení, které 14 nosila nevyprané, že ji nesedí a to bylo původně nové.
Děkuji, že jste si přečetly tyto podmínky.

Pozor na podvody s nezaúčtovanými platbami:
Už několikrát se mi stalo, že si neregistrovaná maminka objednala věcičky, poslala mi peníze na účet s termínem úhrady třeba za 2 dny.Peníze se objeví v nezaúčtovaných platbách, pak mě kontaktuje s tím, že objednanou věc nutně rychle potřebuje poslat, já samozřejmě odešlu balíček a druhý den platba z nezaúčtovaných plateb zmizí, protože vypečená maminka zruší příkaz. A jeďte si třeba do Ostravy pro 300,- Kč. Mě cesta výjde tak na 1000,-. Banka nikmu neposkytne informace o majiteli účtu a adresa může být na kohokoliv, protože doručovatelce se nemusí nikdo legitimovat. Z toho plyne, že balíčky posílám neregistrovaným maminkám až po připsání peněz na účet.

A teď něco pro neregistrované zákaznice a registrované mrtvé brouky:
Výše uvedené nakupující velmi rády objednávají věcičky, nechají si poslat podklady, smlouvají a pak nezaplatí, nekomunikují, nebo dokonce vyhrožují. Tak s Vámi už obchodovat nechci. Neregistrovaným maminkám rezervuji věc maximálně 3 pracovní dny, tj doba, za kterou je povinna jakákoliv banka převést peníze na můj účet pokud se nedohodneme jinak. U registrovaných je tato doba týden, pokud se bez rozumného vysvětlení neozvete napíšu Vám negativní hodnocení. Dokonce zvažuji inzerovat mrtvé brouky jmenovitě třeba ve vzkazech registrované i neregistrované. Děkuji za pochopení a doufám, že si to ostatní nakupující nebudou vztahovat na sebe. Ty o kterých je zde řeč se jistě poznaly.



Důležité upozornění pro nepoctivé prodávající:
Jelikož mi poslední dobou chodí v balíčcích opravdové hrůzy a prodávající je odmítají vzít zpět, protože reklamaci neuznávají, budu psát nemilostrdně negativní hodnocení. Obzváště se to týká prodávajících na MMA, kteří argumentují nízkou vyvolávací cenou a tím, že v podmínkách prodeje mají uvedeno, že příhoz je závazný. Při dodání věciček, které neodpovídají popisu požaduji vrácení peněz a to včetně poštovného za odeslání balíčku zpět. Pro příklad uvedu nazouváky, které smrdí po chemikáliích, štípou z nich oči a vylučují pobyt v místnosti, kde se nachází. Flekatý klobouček, kde mi prodávající tvrdí, že nerovnoměrné vyšisování od slunce není vada, zašívaný žmolkatý svetr, flekaté triko atd. To jsou příklady za posledních 6 objednávek. Dále tu mám paní která mi prodala nové triko od A&F, na kterém jsou dirky a odloupnutá písmena, ale prodávající odmítá řešit reklamaci už od konce dubna.
Neberte prosím toto upozornění jako výhružku, ale já taky nemám peníze nazbyt a velmi mi vadí, když pak musím řešit nepříjemnosti s maminkami, které se snaží prodat věci za každou cenu. Díky za pochopení

UPOZORNĚNÍ:
Jako výpomoc prodávám věci mé známé, která je většinu roku mimo republiku a já nemůžu řešit to, jestli Vám věcička třeba nesedí a chcete ji vrátit i když je nová. Jedná se o drahé značkové věci a já bych případné vrácení nemohla financovat. Nejsem obchodník, ale máma na mateřské. Proto počítejte, že v případě, že Vám věc není , budete si ji muset prodat sami. Pokud nesouhlasíte s podmínkami prodeje, raději si věcičky neobjednávejte. Tyto věci neberu zpět pokud nemají nějakou přehlédnutou vadu. Díky za pochopení.
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu