Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michaela D. (Veselý Obchůdek) ID 581388
mimibazar.cz/veselyobchudek
Oblast: Šumperk
Ověřená adresa
Telefon: 603857253
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 7.4.2016
Naposledy: 5.1.2018 11:27
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 6
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítejte v našem Veselém Obchůdku !!!

Provozovatel:
Michaela Domská
Bludovská 2596/6
Šumperk 787 01

IČO: 03984257
Nejsem plátce DPH

Jsem registrovaným dovozcem s EORI

Veškeré nové zboží můžete vrátit do 14 dnů od převzetí zásilky.

Na nové zboží poskytujeme záruku 2 roky.

Na každé zakoupené zboží vystavujeme fakturu/daňový doklad.

Při nákupu více zboží platíte jen jedno poštovné, to nejnižší.


Způsob platby:
1) Platba předem na FIO banka účet: 2200164180/2010
2) Dobírkou
3) Osobní odběr - jen v Šumperku !

- jako variabilní symbol zvolte vaše ID a do poznámky napište vaše jméno.


Pokud máte nějaké přání nebo dotaz - kontaktujte nás:
E-mail: veselyobchudek@gmail.com
Tel.: +420 603 857 253




Všeobecné obchodní podmínky

- Všeobecné obchodní podmínky jsou součástí kupních smluv uzavřených mezi zákazníky a uživatelem Veselý Obchůdek. Odchylná ujednání v kupní smlouvě mají přednost před ustanoveními obchodních podmínek.

- Smlouvy jsou uzavírány v českém jazyce. Zboží je dodáváno pouze na území České republiky. Uzavřené smlouvy jsou archivovány a nejsou přístupné.

- V případě platby převodem na účet je kupující povinen zakoupené zboží zaplatit nejpozději do 7 dnů po skončení obchodu na náš účet. V opačném případě je prodávající oprávněn odstoupit od smlouvy.
- Pokud platbu z nějakého důvodu nebudete moci provést, prosím kontaktujte nás emailem; po dohodě lze dobu zaplacení zboží prodloužit.

- Pokud si koupíte zboží, u kterého lze vybrat barvu či velikost, je nutné tyto údaje uvést, jinak bude barva a velikost odeslána náhodně dodavatelem.

- Na každé zakoupené zboží vystavujeme fakturu/daňový doklad. Doklad za zboží bude zaslán elektronickou formou.

- Všechny prodávané předměty jsou naprosto nové, pokud není uvedeno jinak. Zaslané zboží nemusí být v původním balení. Pokud Vám náhodou dorazí jiné zboží, tak nás, prosím, neprodleně kontaktujte.

- Popis a fotografie produktů uváděné na naších aukcích se mohou lišit +/- 2 cm. Také vzhledem k různým kvalitám prezentovaných fotografií a kvalitě zobrazení monitorů může občas dojít u dodaného produktu k odchylce, například jiný odstín barvy zboží než je na fotografii.

- Před zasláním objednávky prodávajícímu je kupujícímu umožněno zkontrolovat a měnit údaje, které do objednávky kupující vložil, a to i s ohledem na možnost kupujícího zjišťovat a opravovat chyby vzniklé při zadávání dat do objednávky
- Prodávající je oprávněn k prodeji zboží na základě živnostenského oprávnění. Živnostenskou kontrolu provádí v rámci své působnosti příslušný živnostenský úřad. Dozor nad oblastí ochrany osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů. Česká obchodní inspekce vykonává ve vymezeném rozsahu mimo jiné dozor nad dodržováním zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, ve znění pozdějších předpisů.

- K mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů z kupní smlouvy je příslušná Česká obchodní inspekce, se sídlem Štěpánská 567/15, 120 00 Praha 2, IČ: 000 20 869, internetová adresa: http://www.coi.cz

- Prodávající není ve vztahu ke kupujícímu vázán žádnými kodexy chování ve smyslu ustanovení § 1826 odst. 1 písm. e) občanského zákoníku.



Doba dodání zboží a platba

- Objednávky realizujeme co nejdříve. Balíky (zboží skladem), které jsou již zaplaceny převodem nebo budou zaplaceny dobírkou, obvykle odesíláme nejpozději následující pracovní den. Doba dodání je 2-3 dní. Náklady na přepravu jsou uvedené v našich nabídkách. Posíláme českou kurýrní společností.

- osobní odběr je možný. Kontaktujte nás prosím ohledně upřesnění času a místa předání zboží.

Sledovací číslo pošleme ihned, jak bude zásilka odeslána.
https://www.postaonline.cz/trackandtrace/-/zasilka

- V případě, že je z důvodů na straně kupujícího nutno zboží doručovat opakovaně nebo jiným způsobem, než bylo uvedeno v objednávce, je kupující povinen uhradit náklady spojené s opakovaným doručováním zboží, resp. náklady spojené s jiným způsobem doručení nebo uložením zboží do doby vyzvednutí zboží kupujícím.
- Dojde-li zásilka poškozena vinou pošty, je kupující povinen vše oznámit na poště a to nejpozději do 48 hodin od převzetí zásilky. V případě, že kupující zjistí poškození zásilky již při přebírání zboží, je povinen informovat také prodávajícího. Kupující je oprávněn požádat přepravce o rozbalení poškození zásilky. V případě, že se ukáže, že je zboží poškozeno, kupující není povinen jej od přepravce převzít



Záruka a reklamace zboží

- Na všechny produkty se vztahuje 14 denní lhůta pro odstoupení od smlouvy. Vrácené zboží musí být v nepoužitém stavu, kompletní a ideálně v původním balení. Zboží odesílá kupující na vlastní náklady na výše uvedenou adresu provozovatele.
- Odstoupit nelze v případě poškození mechanického, úmyslného, vzniklého nesprávným používáním.
- V případě že je vrácené zboží jakkoli poškozeno, bude vám buď vrácen, nebo odečten poplatek za poškozený díl.
- V případě navrácení zboží ze zahraničí bude vrácena pouze částka za zboží, nikoliv za celní řízení nebo dopravu.
Prosím, neodesílejte zboží s dobírkou, peníze vám pošleme zpět na účet. Zásilky s dobírkou nepřebíráme, není to naší zákonnou povinností.

- Kupující může uplatnit nejpozději do 24 měsíců ode dne převzetí zboží podle svého požadavku nárok na bezplatné odstranění vady nebo žádat přiměřenou slevu z kupní ceny výrobku. U použitého zboží činí tato doba 12 měsíců. Nelze uplatňovat vrácení peněz na vady, které vzniknou běžným opotřebením, nebo takové, které sami způsobíte nesprávným použitím. Dále nelze uplatňovat reklamaci na vadu, o které jste věděli před koupí nebo jste dostali předem na vadu slevu. Prodávající neodpovídá za vadu, která vyplývá z povahy věci. Pokud se jedná o vadu, kterou lze jednoduchým způsobem odstranit, nemá kupující právo na odstoupení od smlouvy či výměnu nárok.
Prosím, neodesílejte reklamované zboží s dobírkou, peníze vám pošleme zpět na účet. Zásilky s dobírkou nepřebíráme, není to naší zákonnou povinností.


Ochrana osobních údajů

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze k uskutečnění plnění smlouvy s kupujícím a marketingových akcí prodávajícího a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání). Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. Osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky a marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění. Kupující dává prodávajícímu svůj souhlas ke shromažďování a zpracování těchto osobních údajů pro účely splnění předmětu uzavírané kupní smlouvy a využití pro marketingové účely prodávajícího (zejm. pro zasílání obchodních sdělení), a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním zaslaným na e-mailovou adresu. Za písemné vyjádření se v tomto případě považuje i forma elektronická. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně práva požadovat vysvětlení a odstranění závadného stavu a dalších zákonných práv k těmto údajům.



Odesláním objednávky zákazník stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními a reklamačními podmínkami a že s nimi souhlasí. Každá přijatá objednávka je závazná a po našem potvrzení zákazníkovi se stává kupní smlouvou. Jedinou výjimkou je vyprodání zásob.

Pokud budete s čímkoliv nespokojeni, co nejdříve nás prosím kontaktujte na výše uvedených kontaktech a my určitě nalezneme řešení k Vaší spokojenosti :-)


Veselý Obchůdek Vám přeje příjemné nakupování :-)
Podmínky byly naposledy upraveny: 14.10.2016, 10:51
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu