Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jitka P. (ItalyFashionStyle) ID 550024
mimibazar.cz/italyfashionstyle
Oblast: Příbram
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.2.2015
Naposledy: 5.9.2015 11:20
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 23
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,
předem Vám děkujeme, že jste zavítali na náš účet zde na Mimibazaru, doufáme že Vás naše nabídka zaujme, a budete spokojeni.

Naše firma se zabývá prodejem převážně italské a turecké módy za přijatelné ceny v kvalitním zpracování. Na trhu působíme již řadu let. V současné době mámě několik poboček prodejen. Je tedy možné si zboží zakoupit osobně u nás prodejně.

Na této stránce bychom Vás rádi seznámili s našimi obchodními podmínkami, údaji o zaplacení a dalšími potřebnými informacemi.

Za poštovné si účtujeme 80kč, tato částka je vždy stejná ať už objednáte 1ks zboží nebo více, není-li uvedeno jinak, podklady k platbě Vám budou zaslány zpětně na e-mail na základě Vaší objednávky.

Objednávkou potvrzuje zákazník zájem o daný předmět a zároveň vyjadřuje souhlas se smluvními podmínkami. Po zaslání objednávky Vám do 24 hodin zašleme potvrzení přijetí objednávky společně s podklady k platbě.

ZASÍLÁNÍ ZBOŽÍ:
Zboží zasíláme prostřednictvím České pošty. Za poštovné a balné zboží si účtujeme 80kč (v nezávisloti na poštu položek v balíčku)

!!! PO PŘEDCHOZÍCH ŠPATNÝCH ZKUŠENOSTECH S NEVYZVEDÁVÁNÍM ZÁSILEK NA DOBÍRKU NEZASÍLÁME !!!

Po obdržení Vámi uhrazené částky na náš účet je zboží expedováno do 7 pracovních dnů, doručeno Vám bude dle možností České pošty, většinou do 2-5 pracovních dnů. U zboží na objednávku je Vám garantováno doručení zboží do 30 pracovních dnů od připsání peněz na náš účet.

PŘEVZETÍ ZBOŽÍ
POZOR!!! Zákazník je povinen zkontrolovat při přebírání zboží, zda obal není porušen či poškozen. V případě, že ano - rozbalte balíček přímo na ČP, máte na to nárok!!! Bude-li zboží poškozeno = sepište hned na ČP se zástupcem ČP protokol o poškození balíku a dohodněte se sním na dalším postupu (reklamace, vrácení peněz, atd.). Odpovědnost za poškození zboží přepravou nese plně ČP!

VÝMĚNA, VRÁCENÍ A REKLAMACE ZBOŽÍ:

Samozřejmě, dle zákona. Zboží u nás zakoupené, které jste převzali jinak než osobně, máte právo vrátit do 14 dnů od doručení zboží bez udání důvodu v souladu s Občanským zákoníkem a Směrnicí Evropského parlamentu a Rady 97/7/ES ze dne 20.5.1997 o ochraně spotřebitele. Zboží by mělo být vráceno v původním stavu,nepoškozené a čisté, pokud můžetete tak prosím i včetně visaček. Pokud již nemáte původní obal, jste povinni zboží zabalit tak, aby vyhovovalo požadavkům přepravy. Kupující bere na vědomí, že v případě poškození zboží způsobeného nevhodným obalem nemusí být reklamace uznána.
Vyskytne-li se na zakoupeném zboží vada, na kterou se vztahuje záruka, kupující uplatní nárok písemně na adresu prodávajícího, nebo na e-mail: ItalyFashionStyle@seznam.cz.
Kupující uvede své jméno, adresu, e-mail, datum koupě a označení reklamovaného zboží, podrobný popis závady a také uvede, jak k závadě došlo. Po obdržení oznámení o reklamaci, bude prodávající kupujícího informovat o následném postupu, zpravidla bude prodávající požadovat zaslání reklamovaného zboží zpět na jeho adresu.
Reklamace zboží z důvodu jakýchkoli skrytých vad o kterých jste nebyli předem informováni, případné poškození při přepravě, prosím ihned po obdržení zásilky, nejpozději do dvou pracovních dnů a to e-mailem, nebo telefonicky. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel.
Doba na posouzení reklamace je 30dnů.

Po doručení Vámi vráceného zboží, bude zákazníkovi zaslána částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží - BEZ POŠTOVNÉHO - na jím udané číslo bankovního účtu, případně po vzájemné dohodě může také dojít k výměně zboží.

Pokud vrácené zboží bude jevit známky použití, či bude jinak poškozené, bude kupující upozorněn na skutečnost, že porušil povinnosti zákazníka, takové zboží po domluvě vracíme kupujícímu zpět, kupující však musí uhradit náklady spojené s poštovným a balným, při zasílání zpět na jeho adresu. Reklamované zboží, zaslané nám na dobírku, nepřejímáme.


OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Osobní údaje, nám poskytované, nebudou předávány dalším osobám, slouží výhradně ke komunikaci mezi zákazníkem a prodávajícím. Nebudou také poskytovány ke komerční nabídce nesouvisející s propagací internetového obchodu.

Italy Fashion Style
IČO:61901261
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.2.2015, 14:05
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu