Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

štěpánka h. (stephy) ID 54921
mimibazar.cz/stephy
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 26.4.2007
Naposledy: 16.3.2013 14:32
Aktualizace: 19.1.2013 8:54
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 9
VŠECHNY FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel

Ing. Petr Souček - AD-VIS
Lysolajské údolí 7
165 00 Praha - lysolaje
Česká republika
IČ 18659543
DIČ CZ6307040454 (jsem plátce DPH)

Zástupce: Štěpánka Hoffmannová
Hošťálkova 34
169 00 Praha 6
Kontakt: stephy@centrum.cz
Tel: 608775771

Vlastní podmínky prodeje

Milé maminky, tatínci a ostatní nakupující
vítám vás ve svém obchůdku kde nabízím převážně kvalitní a ekologicky nezávadné oděvy značky LAMBESTE za co nejpřijatelnější ceny . Sledujte sekci AKCE!! VÝPRODEJ kde najdete tyto oděvy za výprodejové ceny.

ODESLÁNÍ BALÍČKU:
K výrobci jezdím pro zboží jednou týdně proto odesílám nejpozději do tří dnů po připsání platby na můj účet prostřednictvím české pošty. Pokud napíšete že byste rádi obdrželi zboží dříve budu se snažit dodat vám ho co nejdříve obvykle do tří dnů.

Zboží zasílám doporučeně za 39 kč u jednoho kusu, za 59 kč u více kusů (zasílám i obyčejně za 20 kč za kus na požádání a vaše riziko) U registrovaných zákazníků s již pozitivním hodnocením odesílám i na dobírku.

Zboží JE MOŽNÉ VYZKOUŠET- u textilu je možné vyzkoušet bezplatně veškeré dostupné velikosti a to buď u mě doma na adrese Hošťálkova 34, 169 00 Praha 6 ( maminky s dětmi mohou přijít i se svými ratolestmi které si mohou hrát s našimi ratolestmi zatímco si budou zkoušet) nebo každou středu v herním centru Tučňák na metru Anděl (popř. dle dohody).

ZBOŽÍ JE MOŽNÉ VYMĚNIT! Pokud si nejste jistí že vám zboží padne uveďte do objednávky že budete možná zboží měnit a já odeberu zboží od výrobce jako výpůjčku, kterou je však nutno vrátit do 14 dnů od data, kdy odeberu zboží (o tomto datu bych vás informovala).


STORNO OBJEDNÁVKY:
Všechny objednávky jsou ZÁVAZNÉ. Pokud by se přece jen stalo, že si zboží později nebudete chtít odebrat kontaktujte mě do 24 hodin od objednávky (později pokud již neodeberu zboží od výrobce).

PLATBA ZA ZBOŽÍ:
Zboží odesílám po připsání částky na účet.


REKLAMAČNÍ ŘÁD:
Případné reklamace vyřídím v souladu platnými právními předpisy (Občanský zákoník pro fyzické osoby, Obchodní zákoník pro právnické osoby).
Záruka začíná běžet od předání nového zboží kupujícímu a její délka je 24 měsíců. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady, nevztahuje se na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným zacházením, nesprávným používáním výrobku a nesprávným skladováním. Mezi nejčastější špatnou manipulaci se zbožím je praní, žehlení a nošení uvedené jinak než na štítku zejména pak praní bot v pračce!
Vyskytne-li se na zboží závada, kontaktujte mě za účelem dohodnutí dalšího postupu. Prodávající se zavazuje vyřídit reklamaci v co nejkratší době, nejdéle však do 30-ti dnů. Pokud tato lhůta nebude dodržena, má kupující nárok požadovat zpět kupní cenu v plné výši.
Zboží, které zasíláte k reklamaci musí být zbaveno všech nečistot. Mokré, zapáchající nebo plesnivé zboží nepatří do reklamačního řízení. Takové zboží je ihned vráceno zákazníkovi zpět!

Na veškeré zboží se vztahuje zákonná záruční lhůta 24 měsíců, pokud není u výrobku uvedeno jinak.
Občanský zákoník §53 odst.7: Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění. V případě, že budete odstupovat od smlouvy, sdělte mi to prosím nejprve mailem. Zboží mi zašlete zpět pokud možno nepoškozené, mělo by být kompletní a přiložte doklad o koupi. Jestliže bude zboží vráceno použité či opotřebované, budu si nárokovat náhradu chybějící hodnoty zboží v penězích.
Uplatní-li spotřebitel právo na odstoupení od smlouvy podle odstavce 7, má dodavatel právo pouze na náhradu skutečně vynaložených nákladů spojených s vrácením zboží. Dodavatel je zároveň povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení. Mezi tyto vracené finanční částky patří rovněž náklady na dopravu, které spotřebitel uhradil při koupi výrobku spolu s kupní cenou. (Následné vrácení výrobku podnikateli však provádí spotřebitel na vlastní náklady.)
Zboží nezasílejte na dobírku. Takto odeslaný balíček nepřevezmu.
************************************************************************************************************************************************************************
Značka LAMBESTE vlastní certifikát Öko-Tex standard 100 , který je zárukou, že úspěšně otestované a certifikované textilie neobsahují nebezpečné a zdraví škodlivé látky v koncentracích ohrožujících zdraví. Zejména zakázaná AZO barviva, rakovinotvorné a alergenní barviva, formaldehyd, pesticidy. Je držitelem certifikátu pro skupinu II, která zahrnuje výrobky pro přímý kontakt s pokožkou, tzn. trička, polokošile, mikiny a čepice.
Toto zboží je na objednávku. Pokud se stane, že Vámi objednané zboží dodavatel nedodá, protože momentálně není skladem (skladové zásoby se mění velmi rychle), budu Vás o této skutečnosti informovat a domluvíme se na dalším postupu. V případě, že už bude zboží Vámi uhrazeno, vrátím Vám peníze zpět na Váš účet. Předpokládanou dobu dodání naleznete ve vzkazech.
Upozorňuji, že se může barevný odstín zboží trochu lišit, což je ovlivněno nastavením barevnosti Vašeho monitoru. Z tohoto důvodu tedy není možno zboží reklamovat. Pokud se Vám barevný odstín nebude líbit, máte možnost vrátit zboží ve 14-ti denní lhůtě od převzetí.
Na veškeré zboží se vztahuje zákonná záruční lhůta 24 měsíců, pokud není u výrobku uvedeno jinak.

************************************************************************************************************************************************************************
OCHRANA OSOBNÍCH DAT:
Vaše osobní údaje nebudou poskytnuty v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečeny a použity pouze při komunikaci mezi mnou a Vámi.

Do zahraničí nezasílám.
Učiněním objednávky souhlasíte s podmínkami prodeje.

Přeji příjemný nákup
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.1.2013, 6:41
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu