Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petr D. (svetkabelek) ID 521322
PAMM
mimibazar.cz/svetkabelek
Oblast: Vsetín
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 14.4.2014
Naposledy: 15.7.2019 21:19
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 24
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
PRODÁVAJÍCÍ:

Ing. Petr DOBEŠ, 75501 Vsetín, Horní Jasenka /Pod Babykou/ 23
IČO: 47823305, DIČ: CZ 7205295845, plátce DPH
fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona, nezapsaná do obchodního rejstříku
Kontakt: obchod@pamm.cz

Tyto obchodní podmínky jsou součástí uzavřené kupní smlouvy a upravují vztahy mezi prodávajícím, na jedné straně a kupujícím na straně druhé. Obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením § 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen „občanský zákoník“) vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé v souvislosti nebo na základě kupní smlouvy (dále jen „kupní smlouva“) uzavírané mezi prodávajícím a jinou fyzickou osobou (dále jen „kupující“) prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístněné na internetové adrese www.pamm.cz (dále jen „webová stránka“), a to prostřednictvím rozhraní webové stránky (dále jen „webové rozhraní obchodu“). Prodávající může zrušit uživatelský účet, a to zejména v případě, kdy kupující svůj uživatelský účet déle než tři roky nevyužívá, či v případě, kdy kupující poruší své povinnosti z kupní smlouvy (včetně obchodních podmínek).

Uzavření kupní smlouvy

Veškerá prezentace zboží umístěná ve webovém rozhraní obchodu je informativního charakteru. Webové rozhraní obchodu obsahuje informace o zboží, a to včetně uvedení cen jednotlivého zboží. Ceny zboží jsou uvedeny včetně daně z přidané hodnoty a všech souvisejících poplatků. Ceny zboží zůstávají v platnosti po dobu, kdy jsou zobrazovány ve webovém rozhraní obchodu. Tímto ustanovením není omezena možnost prodávajícího uzavřít kupní smlouvu za individuálně sjednaných podmínek. Poštovné je vždy uvedeno u každé položky zboží v popisu zboží. Uvedené poštovné a balné platí v rámci území České republiky.
Prodávající je vždy oprávněn v závislosti na charakteru objednávky (množství zboží, výše kupní ceny, předpokládané náklady na dopravu) požádat kupujícího o dodatečné potvrzení objednávky (například písemně či telefonicky).
Smluvní vztah mezi prodávajícím a kupujícím vzniká doručením přijetí objednávky (akceptací), jež je prodávajícím zasláno kupujícímu elektronickou poštou, a to na adresu elektronické pošty kupujícího. Prodávající vyřizuje objednávky v pořadí, ve kterém byly automatickým systémem prodávajícímu doručeny

Cena zboží a platební podmínky
Veškeré ceny uvedené na webové stránce jsou konečné ceny včetně DPH.

Cenu zboží a případné náklady spojené s dodáním zboží dle kupní smlouvy může kupující uhradit prodávajícímu následujícími způsoby:
a. V hotovosti na dobírku v místě určeném kupujícím v objednávce. (pozn. zboží zaplatíte při převzetí zásilky přepravní službě PPL, Česká pošta apod.)
b. Bezhotovostně převodem na účet prodávajícího č. 43-0028970287/0100, vedený u Komerční banky, a.s. (dále jen „účet prodávajícího“). Při platbě bankovním převodem uvádějte jako variabilní symbol číslo objednávky. (pozn. při platbě bankovním převodem, prosím, vyčkejte na potvrzovací email, ve kterém naleznete informace k platbě)

Společně s kupní cenou je kupující povinen zaplatit prodávajícímu také náklady spojené s balením a dodáním zboží ve smluvené výši, tak jak je uvedeno u každé položky zboží. Ke každému zboží bude dodána daňový doklad.


Přeprava a dodání zboží
Zboží bude zasláno v rámci ČR na základě dohody s kupujícím – přes společnost PPL nebo přes Českou poštu.
V případě, že je z důvodů na straně kupujícího nutno zboží doručovat opakovaně nebo jiným způsobem, než bylo uvedeno v objednávce, je kupující povinen uhradit náklady spojené s opakovaným doručováním zboží, resp. náklady spojené s jiným způsobem doručení.
Při převzetí zboží od přepravce kupující zkontroluje neporušenost obalů zboží a v případě jakýchkoliv závad nebo pochybností toto neprodleně oznámí přepravci. V případě shledání porušení obalu svědčícího o neoprávněném vniknutí do zásilky nemusí kupující zásilku od přepravce převzít.
Přímý prodej a vlastní odběr zboží v místě podnikání ani na jiném místě prodávající umožňuje jen na základě předchozí dohody.

Cena za dodání zboží (poštovné, balné)
Poštovné a balné je vždy uvedeno u každé položky!
V případě objednávky s dodáním zboží na Slovensko, bude prodávající účtovat za každou zásilku paušální poštovní náklady ve výši 200,- Kč. Zboží bude odesláno na Slovensko přes společnost PPL.

Odstoupení od kupní smlouvy – vrácení zboží kupujícím
Kupující bere na vědomí, že dle ustanovení § 1837 občanského zákoníku, nelze mimo jiné odstoupit od kupní smlouvy o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího nebo pro jeho osobu, od kupní smlouvy o dodávce zboží, které bylo po dodání nenávratně smíseno s jiným zbožím, od kupní smlouvy o dodávce zboží v uzavřeném obalu, které spotřebitel z obalu vyňal a z hygienických důvodů jej není možné vrátit.
Nejedná-li se o případ uvedený v čl.7.1. či o jiný případ, kdy nelze od kupní smlouvy odstoupit, má kupující v souladu s ustanovením § 1829 odst. 1 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, a to do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží, přičemž v případě, že předmětem kupní smlouvy je několik druhů zboží nebo dodání několika částí, běží tato lhůta ode dne převzetí poslední dodávky zboží. Odstoupení musí být sděleno písemně. Adresa pro vrácení zboží kupujícího je: Ing. Petr Dobeš, Dolní Jasenka 279, 755 01 Vsetín.
Práva z vadného plnění
Práva a povinnosti smluvních stran ohledně práv z vadného plnění se řídí příslušnými obecně závaznými předpisy (zejména ustanoveními § 1914 až 1925, § 2099 až 2117 a § 2161 až 2174 občanského zákoníku).
Práva z vadného plnění uplatňuje kupující u prodávajícího na adrese: Ing. Petr Dobeš, Dolní Jasenka 279, 75501 Vsetín, e-mailem na reklamace@pamm.cz. Za okamžik uplatnění reklamace se považuje okamžik, kdy prodávající obdržel od kupujícího reklamované zboží.
Záruční doba začíná běžet převzetím zboží zákazníkem, a tato se případně dále prodlužuje o dobu, po kterou bylo zboží v záruční opravě.
V případě jakékoliv zjištěné vady doporučuje prodávající kupujícímu aby pokud možno co nejdříve kontaktoval prodávajícího e-mailem na reklamace@pamm.cz s popisem vady nebo přes formulář MMB.
Kupující zašle prodávajícímu zboží nejlépe v pojištěném balíku poštou včetně původního nebo kopie prodejního dokladu (faktury), dopisu s udáním data projevení se vady a popisem případné vady. Okamžikem doručení reklamovaného zboží zahájí prodávající reklamační řízení, o čemž kupujícího ihned informuje e-mailem, tj. zašle kupujícímu potvrzení o tom, že převzal zboží do reklamačního procesu. Reklamace včetně vady bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do jednoho měsíce ode dne převzetí zboží k reklamačnímu řízení, pokud se prodávající s kupujícím nedohodne jinak. Reklamační protokol o způsobu vyřízení reklamace zašle prodávající kupujícímu e-mailem nejpozději v lhůtě 30-ti dní ode dne zahájení reklamačního řízení. Při nedodržení lhůty pro vyřízení reklamace má kupující právo na výměnu zboží nebo na odstoupení od smlouvy.
Prodávající i kupující je povinen si zásilku s vadným, resp. opraveným nebo vyměněným zbožím řádně zpět převzít. V případě oprávněné reklamace má spotřebitel právo na náhradu nákladů spojených s reklamací. V případě neoprávněné reklamace je prodávající povinen vydat písemné odůvodnění tohoto zamítnutí a zároveň spotřebitel nemá nárok na náhradu svých nákladů spojených s vyřízením reklamace a současně ani prodejce nemá nárok na náhradu nákladů, které vznikly na jeho straně.

Další ustanovení
Prodávající vyvinul maximální možné úsilí k tomu, aby barevné podání obrázků nabízeného zboží odpovídalo reálné podobě zboží. V ojedinělých případech, obvykle způsobených nepřesným nastavením monitoru nebo tiskárny kupujícího, nemusí barvy na obrázku přesně souhlasit s barvami skutečného zboží. V takovém případě má kupující právo objednané zboží do 14 dnů po doručení vrátit prodávajícímu.

Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Číslo registrace prodávajícího u Úřadu pro ochranu osobních údajů je 48796.
Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: název firmy nebo jméno a příjmení kupujícího, e-mail, telefon, adresa fakturační, dodací, předmět obchodní transakce, identifikační číslo a daňové identifikační číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Kontaktní údaje prodávajícího jsou:
 adresa pro doručování: Ing. Petr Dobeš, Dolní Jasenka 279, 75501 Vsetín,
 adresa elektronické pošty: obchod@pamm.cz,
 telefon: 576 510 073

Žádné informace, loga, fotografie ani dokumenty z internetových stránek provozovaných prodávajícím (www.pamm.cz, www.svet-kabelek.cz, www.mimibazar.cz/svetkabelek) nesmí být kopírovány bez výslovného souhlasu provozovatele. V žádném dokumentu nelze bez písemného souhlasu provádět žádné úpravy a změny. Žádné dokumenty nesmí být bez písemného souhlasu umístěny na jiných internetových stránkách.
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.4.2014, 14:35
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu