Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Dušan Navrátil (Dušan a Radka N.) ID 51227
mimibazar.cz/kosiska
Oblast: Olomouc
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.4.2007
Naposledy: 14.4.2016 15:06
Aktualizace: 8.9.2014 11:52
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
73262404
DIČ CZ7705295763
HODNOCENÍ 650
VŠECHNY FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 6
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení zákazníci, milé maminky, srdečně Vás vítáme v našem bazárku. Přejeme hezký den a děkujeme za zájem o námi nabízené zboží.

Tady je pár poznámek, které by měly zajistit hladký a bezproblémový průběh nakupování. V našem bazárku naleznete NOVÉ ponožkové, punčochové a čepičkové zboží. Dále nabízíme k prodeji oblečky a obuv již nošenou, tvz. SECOND-HAND.

Po obdržení Vaší objednávky se Vám ozveme maximálně do dvou dnů.

OD 01.10.2008 NABÍZÍME NOVĚ ZPROSTŘEDKOVÁNÍ UŠITÍ ŠATŮ A ZAVINOVAČEK.
Máte jedinečnou příležitost si objednat překrásné společenské, plesové nebo svatební šaty, podle vlastního přání nebo podle nafocených modelů, které pro Vás ušije naše skvělá švadlena. Každé šaty budou dodány během 14 dnů. Stačí nám jen Vaše míry, foto pro přesnost nebo představa, jak by měly šaty vypadat (třeba i fotografie vysněných šatů). Vaše objednávka bude přeposlána naší švadlence a ta Vás bude kontaktovat.

Záloha na šaty je 60% z celkové ceny kvůli nákupu materiálu (můžete samozřejmě i dodat vlastní materiál, zde bude cena za ušití bude stanovena dohodou dle náročnosti práce). Konečná cena pak bude určena podle použitého materiálu a náročnosti práce. Na zálohu Vám bude vystavena PROFORMA FAKTURA. Samotné šití začíná hned po připsání částky na účet.

Během 5-10ti dnů Vám budou elektronicky zaslány fotografie návrhu, ke kterým můžete vyjádřit, ke konečné úpravě a doplacení zbylé částky.


VELIKOSTI PUNČOCHÁČKŮ:
Velikost uvedená v názvu punčocháčků je daná velikost podle výšky dítěte a je garantovaná i po vyprání.

SECOND-HAND ODĚVY:
Snažíme se uvádět jejich stav, ale někdy se stane, že se náš názor nemusí shodovat s názorem Vaším. Proto při nákupu vždy myslete na to, že oděv je z bazárku a nebude nejspíš vypadat jako nový. Při nákupu věciček, prosím, vždy doma měřte ! Uvedená velikost se liší podle výrobců a nemusí se vždy shodovat se skutečností. Co se týče barev, prosím, uvědomte si, že hodně záleží na monitoru, pokud si nejste jisti, tak se raději zeptejte. Proto Vás prosíme, abyste si vždy předem nákup rozmysleli, než si zboží závazně zarezervujete. Pokud tedy máte o nabízenou věc skutečný zájem, prosím proveďte závaznou rezervaci. Závazná rezervace by měla býti brána jako opravdu závazná - ne tedy jako pojistka, aby mi věc někdo nevyfoukl, než si ji nechám přeměřit. Rezervace se dá samozřejmě po dohodě prodloužit, jinak zboží je po pěti dnech bez upozornění dáno zpět do prodeje. Stejně tak i v případě, že si ho necháte přeměřit a podobně, ale už se neozvete. Proto platí, že pro rezervaci je nutné dát jasně najevo, že si zboží berete.

ZPŮSOB ÚHRADY:
VYČKEJTE NA ZASLÁNÍ PODKLADŮ K PLATBĚ ! Preferujeme platbu převodem na účet, nebráníme se však složence. Vše záleží na domluvě. Zboží dobírkou NEZASÍLÁME, protože je s ní více práce a navíc, pro Vás, milí zákazníci, je DRAHÁ. Vždy si, prosím, překontrolujte, zda uvádíte správný variabilní symbol. Pokud ho uvedete nesprávně, je pak obtížné platbu dohledat a prodlužuje se tím doba odeslání. Jakmile je platba připsána na náš účet, okamžitě Vám odesíláme email, že platba přišla a odesíláme balíček.

DORUČENÍ BALÍČKU:
Balíčky zasíláme prostřednictvím České pošty.

* Poštovné na Slovensko - dle tarifů České pošty

* Po předchozí domluvě je také možný osobní odběr na adrese: Navrátilovi, Vyhnálovská 2, SKRBEŇ.

ODESÍLÁNÍ ZBOŽÍ:
Balíčky odesíláme do maximálně dvou dnů po připsání částky na účet. Zároveň posíláme zprávu o odeslání. Do balíčku je automaticky přidán Dodací list. Daňový doklad Vám rádi zašleme, na Vaše požádání, elektronickou cestou.
Při objednávce, prosím, nezapomeňte uvést adresu, kam budete chtít balíček poslat. Prosíme, překontrolujte si ihned zboží při doručení balíčku.

* 14ti denní Záruka vrácení peněz / ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY
Zboží můžete vrátit bez udání důvodu do 14ti dnů. Zjistíte-li bezprostředně po obdržení zboží, že Vám nevyhovuje, máte možnost jej bez udání důvodu vrátit (odstoupit od smlouvy). Zboží musí být nepoužité, nezašpiněné, neprané, v originálním obalu s visačkami tak, aby mohlo být dále nabízeno zákazníkům. Zákazník musí zásilku odeslat do 14 dní po obdržení zboží, na kontaktní adresu, viz níže. Ve vrácené zásilce musí být vložena kopie dodacího listu. Peníze vracíme pouze za zboží, nikoliv za poštovné a balné. Zásilky dobírkou nebudou přijaty !

* Reklamace oděvů Second-hand
Akceptujeme pouze oprávněné reklamace z důvodu vady, kterou jsme přehlédli a to do 3 dnů po obdržení zásilky, v takovém případě Vám poskytneme slevu na další nákup nebo Vám vrátíme peníze.

* Děkujeme Vám, že jste si poctivě přečetli naše podmínky a věříme, že budete s nákupem v našem bazárku spokojeni. Také nás velmi potěší, když nám napíšete hodnocení jak kladné tak i záporné.

* Ochrana osobních dat:
Schromažďována jsou pouze nejnutnější osobní data zákazníků, potřebná k zaslání objednaného zboží, tyto data nejsou poskytována třetím osobám a jsou uchována v databázi po dobu registrace zákazníka v našem bazárku.

Prodej zboží je předmětem podnikání v rámci živnostenského oprávnění.
OBJEDNÁVKOU ZBOŽÍ ZÁROVEŇ VYJADŘUJETE SOUHLAS S VÝŠE UVEDENÝMI PODMÍNKAMI PRODEJE.

Tyto podmínky prodeje jsou platné od 21.01.2012.

Provozovatel: Dušan NAVRÁTIL, DiS., IČ:732 62 404, DIČ: CZ7705295763, Vyhnálovská 2, 783 34 SKRBEŇ (okres Olomouc).
Za obchůdek odpovídá: Dušan NAVRÁTIL, DiS. a Radka NAVRÁTILOVÁ.
email: ceskeponozky@seznam.cz, mobil: 776 807 723, kontaktujte NONSTOP

** Příjemné a pohodové nakupování přejí Dušan, Radka a Radovánek. **
Podmínky byly naposledy upraveny: 21.1.2012, 23:30
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu