Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Věra I. (floranova) ID 50321
mimibazar.cz/floranova
Oblast: Břeclav
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.3.2007
Naposledy: 22.10.2018 21:07
Aktualizace: 3.3.2017 19:17
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 114
VŠECHNY FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky

■Svůj nákup dobře zvažte a mějte na paměti, že svým nákupem jste automaticky projevili souhlas s obchodními podmínkami.
■ Veškeré vystavené oblečení je nošené mnou dcerou nebo mnou. Případné otázky týkající se vystaveného předmětu ráda zodpovím, takže se ptejte a až potom nakupujte. Oblečení je zachovalé, může však mít mírné vady vzniklé nošením, vše se snažím před prodejem prohlédnout, ale menší vady mohou uniknout, proto pokud nejste s předmětem spokojeni, zašlete jej zpět, obratem vrátím uhrazenou platbu. Nevztahuje se na poštovné.
■Ráda zašlu i další foto na Vaši e-mailovou adresu na základe Vašeho požadavku.
Komentář z mojí strany uděluji ihned po odeslání zásilky.
NĚKTERÉ PŘEDMĚTY PRODÁVÁM I NA JINÝCH STRÁNKÁCH.
Pokud s těmito obchodními podmínkami nesouhlasíte, prosím, nenakupujte u mne.


Platební podmínky

■Platba je možná výhradně předem na bankovní účet , který obratem zašlu, kupující ze SR poprosím, aby mne před úhradou kontaktovali, budu jim zasláno číslo účtu vedené v SR.
■Platbu za předmět plus poštovné, prosím uhradit do 7dní od nákupu.
■Jako variabilní symbol (VS) uveďte vaše ID do poznámky pro příjemce uveďte vaše uživatelské jméno.
■V případě, že kupujete více předmětů, požádejte před úhradou o zaslání vyúčtování včetně celkového poštovného, bude zasláno obratem.
■Pokud platba nebude do 7dní od nákupu připsána, předmět nabízím znovu k prodeji.
■Na dobírku nezasílám!
Platba v hotovosti je možná pouze při osobní převzetí (viz. dodací podmínky). V tomto případě si připravte platbu přesně.
V případě, že nebude poštovné uhrazeno v plné výši zásilka nebude odeslána.

■Do zahraničí zasílám pouze do Slovenské republiky, v tomto případě hradíte vyšší poštovné, které Vám bude sděleno po skončení aukce a nebo obratem na Váš dotaz. Platba je hrazena na účet vedený v SR, tento účet bude taktéž oznámen.

Dodací podmínky

■ Předmět Vám bude odeslán následující pracovní den po připsání úhrady na můj účet, na Vaši adresu, kterou mi zašlete. Nezasílám na poste restante a nebo P.O. BOX.
■Zásilky zasílám prostřednictvím České pošty.
■O odeslání zásilky Vás vždy informuji prostřednictvím e-mailu. Tato krátká zpráva obsahuje nejen informaci o tom, že Vaše úhrada byla připsána na můj účet, ale informuje Vás i o podacím čísle odeslané zásilky. V případě, že chcete sledovat co se děje s Vaší zásilkou, použijte http://www.cpost.cz/cz/nastroje/sledovani-zasilky.php.
■Pokud odeslanou zásilku neobdržíte do 14 dnů po obržení informace o jejím odeslání, prosím informujte se o jejím uložení na Vaší poště. V případě jakýchkoliv problémů mne prosím ihned kontaktujte.
■V případě, že si zásilku na Vaší poště nevyzvednete a tato je mi uplynutí úložní lhůty vrácena zpět, je možné nové zaslání až po opětovné úhradě za poplatek 99,- Kč, který je nutné uhradit předem na můj účet.
■Osobní převzetí je možné pouze na mnou určené adrese v Břeclavi a výhradně po předchozí domluvě. V případě, že by Vám vyhovovalo osobní převzetí, kontaktujte mne co nejdříve. Termín osobního převzetí je nutné se mnou odsouhlasit minimálně jeden den předem, nejlépe e-mailem. V případě, že z mojí strany nebude dohodnutý termín potvrzený, tento je neplatný. Vezměte prosím na vědomí, že z časových důvodů je možné realizovat pouze omezený počet osobních předání.

Reklamace a vrácení zboží, akce

■Reklamace a vrácení zboží se řídí podle platných předpisů. Před zasláním zboží mne prosím nejdříve kontaktujte emailem. Náklady na poštovné hradí kupující. Zásilky zaslané na dobírku či přepravní firmou nepřebírám. Zboží nesmí jevit žádné známky opotřebení a musí být zasláno v originálním obalu.
■V případě jakéhokoliv problému nebo vad vzniknutých přepravou, mne ihned kontaktujte!!!
■Prosím, čtete pozorně, nepřijímám reklamace, jestliže v popisu k předmětu bylo vše uvedeno, např. složení materiálu, odlišnost barevného odstínu oproti fotografii (fotografie nikdy nevystihuje zcela skutečný barevný odstín - prosím berte toto v úvahu).


Vždy je možná rozumná domluva!

Spokojenost Vás jako kupujícího je pro mě na prvním místě!
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.4.2016, 8:37
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu