Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Hana L. (Kids Point) ID 502754
WRTB, s.r.o.
mimibazar.cz/kidspoint
Oblast: Brno
Registrace: 4.11.2013
Naposledy: 27.4.2016 20:41
Aktualizace: 23.11.2015 13:00
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 16
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel
Eva Michalíková, WRTB, s.r.o.

Minská 103
Brno
616 00
Česká republika

tel. 606430691

IČ 25500708

Společné (ověřené) podmínky prodeje Ověřených obchodníků

1. Odstoupení od smlouvy – vrácení zboží do 14 dnů od převzetí:
Dle Občanského zákoníku §53
odst. 7. Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoliv sankce do 14 dnů od převzetí plnění.
odst. 8. Kromě případů, kdy je odstoupení od smlouvy výslovně ujednáno, nemůže spotřebitel odstoupit podle odstavce 7 od smluv:
• na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
• na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli dodavatele,
• na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
• na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li spotřebitel jejich originální obal,
• na dodávku novin, periodik a časopisů,
• spočívajících ve hře nebo loterii
Následkem odstoupení od smlouvy je ve smyslu ustanovení § 457 občanského zákoníku povinnost obou stran vydat si navzájem bezdůvodné obohacení, kterým je vše, co podle zrušené smlouvy dostaly.
Spotřebitel je proto povinen vrátit poskytovateli služeb přijaté plnění, je-li to možné, tedy nejčastěji převzaté zboží. Prodávající je pak povinen spotřebiteli vrátit plnou výši zaplacené finanční částky. Uplatní-li spotřebitel právo od smlouvy odstoupit, je prodávající povinen vrátit spotřebiteli zaplacené finanční částky nejpozději do 30 dnů od odstoupení od smlouvy. Není-li spotřebitel již schopen zboží či jiné převzaté plnění vrátit, anebo jeho hodnota byla již snížena (došlo k částečnému spotřebování či opotřebování zboží), je spotřebitel povinen chybějící hodnotu podle ustanovení § 458 odst. 1 občanského zákoníku prodávajícímu nahradit v penězích.
Nadto mohou být spotřebiteli účtovány pouze skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží.
Náklady spojené s vrácením zboží zpět k prodejci (poštovné) si hradí spotřebitel sám.

2. Záruční lhůty
NOVÉ ZBOŽÍ:
Při prodeji spotřebního zboží trvá záruční lhůta 24 měsíců, není-li u zboží uvedena záruční lhůta jiná. U potravinářského zboží činí 8 dnů. Jestliže je na prodávané věci, jejím obalu nebo návodu k ní vyznačena v souladu se zákonem lhůta k použití věci, skončí záruční doba jejím uplynutím. Při prodeji nové věci odpovídá prodávající za všechny vady, které představují rozpor s kupní smlouvou a které se vyskytnou po převzetí věci v záruční době.
Záruční lhůta začíná běžet od převzetí zboží kupujícím.
Nehledě na dvouletou záruku by měl kupující vady zboží reklamovat u prodávajícího bez zbytečného odkladu (poté, co byla vada objevena). Jestliže tedy vadné zboží kupující dále i s vadou používá a reklamaci uplatní až později, nemusí být uznána.
Reklamace musí být vyřízena - včetně odstranění vady - nejpozději do 30 dnů ode dne jejího uplatnění. Lhůtu lze prodloužit pouze v případě, že s tím zákazník výslovně souhlasí.
POUŽITÉ ZBOŽÍ:
U věcí použitých nepřichází v úvahu odpovědnost za vady, které se vyskytnou dodatečně po převzetí věci. Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, jež tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena prekluzivní lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady (§ 626 odst. 3 občanského zákoníku. U věcí použitých práva z odpovědnosti za vady věci zaniknou, nebyla-li uplatněna do 24 měsíců ode dne převzetí věci kupujícím. Prodávající může tuto dobu v dohodě s kupujícím zkrátit, ne však méně než na 12 měsíců, tuto dobu uvede prodávající v dokladu o prodeji věci).
Reklamační postup uvede prodávající ve druhé - vlastní části podmínek prodeje.

3. Prohlášení
Prodávající prohlašuje, že se seznámil s podmínkami, které by měl splňovat prodejce nabízející zboží přes internet, viz. http://www.mimibazar.cz/page.php?id=19
Zároveň prodávající odpovídá za to, že ve svých vlastních podmínkách prodeje bude uvádět požadované informace, které jsou v souladu s aktuálním zněním jednotlivých zákonů.


Vlastní podmínky prodeje
Pěkný den, milí zákazníci,
jsme rádi, že jste zavítali do našeho internetového obchůdku a doufáme, že v něm najdete přesně to co hledáte 

Tady je pár podmínek, které bychom si my od Vás představovaly, oplátkou za to se Vám budeme snažit maximálně vyhovět ve Vašich přáních a požadavcích :o)

1.Krom inzerce našich věciček na mimibazaru máme k dispozici i kamenný obchod v Brně, v tomto obchodě je možné si i objednané věci vyzvedávat.
2. Na všechny dotazy a objednávky se snažíme odpovídat nejpozději do 24 hodin.

3. Zboží, které je v našem mimibazárku nemusí být vždy k dispozici, i když na fotku ještě nikdo nereagoval. Jelikož tam máme všechny věci, které prodáváme aktuálně i v kamenném obchůdku, může se stát, že inzerovaná věc se aktuálně prodala. Aktualizace se budeme snažit dělat každý večer.
4. V případě, že byste měli zájem o jakýkoliv aktuální kousek z kolekce CK a tento kousek nebyl zrovna na naší stránce, dejte nám vědět, pokud bude v našich silách, poptávanou věc objednáme, dodací lhůta u těchto objednávek je 21 dní.
5. Zboží odesíláme obvykle v den připsání platby na účet, nejpozději do 3 pracovních dnů.
Veškeré informace o zboží jsou uvedeny u každé inzertní fotografie.

6. Účtujeme ceny dle platného ceníku ČESKÉ POŠTY. Balíčky zasíláme pouze přes ČESKOU POŠTU a to těmito způsoby:
- Doporučeným dopisem 50g-2kg cena 30-49 Kč (do tloušťky 5 cm s pojištěním na 500 Kč)
- Doporučeným balíkem 0,5-2kg cena 49-58 Kč (tloušťka přes 5 cm s pojištěním na 500 Kč)
- Cenným balíkem 2kg – 5kg cena 58-65 Kč (pojištěno na 1-3.000 Kč)
- Obchodním balíkem 2kg-10kg cena 82-107 Kč (pojištěno na 1-10.000Kč)
Vše s možností dobírky, kde je příplatek 40 Kč k ceně poštovného. V případě nejasností se prosím, o ceně poštovného informujte. Přibližné ceny poštovného jsou uvedeny u jednotlivého zboží. BALNÉ NEÚČTUJEME.



7. Zboží do ZAHRANIČÍ zasíláme, prosím, předem se informujte o způsobu platby a také cenách poštovného. Veškeré poplatky v bankách hradí kupující.


8. ZPŮSOB ÚHRADY:
Upřednostňujeme platby předem na účet číslo 258195829/0300. Variabilní symbol vám bude zaslán s podklady k platbě. Uvádějte ho prosím při platbě, obchod se tím urychlí. Doklad Vám vystavíme na požádání.

9. Na platby čekáme 7 dní od odeslání podkladů k platbě. V případě, že potřebujete počkat, prosím pište, domluvíme se! Také v případě OTEVŘENÉ OBJEDNÁVKY je možnost čekat. Prosíme, jen si pečlivě zboží rozmyslete, pokud se cokoliv změní, průběžně nás PROSÍM informujte. Pokud se rozhodnete objednávku zrušit, učiňte tak do 3 pracovních dnů. Zboží držíme 24 hod,pokud se neozvete,pouštíme dál.

10. ZÁRUKA: záruční doba je standardní 24 měsíců.
Pokud kupujete zboží použité či poškozené, což je vždy uvedeno v inzerátku, záruka se na něj nevztahuje, jedině v případě, že je tato vada byla z naší strany omylem přehlédnuta a neuvedena. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení nebo chybné zacházení či údržbu zboží.

11. VRÁCENÍ ZBOŽÍ:
Kupující má právo podle platných zákonných ustanovení občanského zákoníku a zákona na ochranu spotřebitele, odstoupit od smlouvy uzavřené prostřednictvím internetového obchodu do 14 dnů od převzetí zboží.
Pokud se tak rozhodnete, prosím kontaktujte nás na e-mailové adrese info@kidspoint.eu nebo tel.: 606 430 691.
Kupující je na základě dohody s prodávajícím odešle zpět na předem smluvenou adresu. Neposílejte vrácené zboží na dobírku! Po obdržení vráceného zboží Vám vrátíme částku odpovídající kupní ceně (cena zboží bez poštovného) předem dohodnutým způsobem, nejpozději ve lhůtě 14-ti dnů, pokud se nedomluvíme jinak.

12. Negativní hodnocení běžně nedáváme, ale v případě, že s námi někdo jedná nesolidně, budeme nuceny takové hodnocení udělit.

NOVÁ CENA POŠTY
-obyčejný balíček
do 2kg 52kč
do 5kg 59 kč
do 10 kg 73 kč
-doporučený balíček do 500g59 kč
do 1 kg64 kč
do 2kg 68 kč




Kontaktní osoby a sídlo firmy:

Eva Michalíková, Hana Lidmilová, Kids point
Minská 103
616 00 Brno 16
IČO: 25500708



Doufáme, že nakupování v našem obchůdku bude pro vás potěšením a těšíme se na obchůdky s vámi 
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.2.2014, 11:03
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu