Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lenka B. (LenkaKrikra) ID 49466
mimibazar.cz/lenkakrikra
Oblast: Bystřice nad Pernštejnem
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 24.3.2007
Naposledy: 21.4.2018 10:20
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 36
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 57
RECEPTY 14
NÁVODY 0
Milé zákaznice, jestliže se Vám neozývám hned, mějte prosím strpení. Chodím ještě do zaměstnání a mám malou dcerku, která si ten čas taky nenechá vzít. Děkuji za pochopení.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,

konečně jsem se dostala k tomu, abych upravila "podmínky prodeje". Nebude se jednat o podmínky v pravém smyslu. Jen chci nastínit o co já v programu hubnutí usiluji:o).

Sama jsem po porodu potřebovala zhubnout, připadala jsem si jako přerostlé slůňatko. A řekla jsem si, že s tím něco konečně potřebuji provést. Sice neustálý kolotoč kolem dítěte, manžela, domu... spálených kalorií spousta. Ale.. Tyto neustále opakující a rutinní práce, se bohužel tolik nepodílejí na spálení kalorií. Tělo - mrška si na ně zvyklo.

Hledala jsem jinou alternativu, jak zhubnout. Člověk vidí spoustu "zaručených diet a přípravků a teď neví.. Nemá se s kým poradit. Já také dlouho tápala, až jsem ji konečně objevila. Jak se praví v známém přísloví "Bez práce nejsou koláče". Ani v oblasti hubnutí není nic zadarmo. Chápu, že tělo si na jiný režim zvyká těžko a třeba ani nevydrží... Být, ale se sebou spokojená, líbit se sama sobě a obléknout se v to co se mu líbí přece za to stojí, nemyslíte?

Možná je to už otřepaná fráze, ale nenabízela bych nikomu nic, co by nebylo osvědčené a čím bych si sama neprošla.

O co v mé dietě jde? Není to žádná drastická dieta :o). Především upravím vaše stravovací návyky. Jíte opravdu pravidelně? Dojídáte po dětech, je vám líto něco vyhodit? CHYBA!!!! Dodržujete pitný režim? Na odbourávání tuků není nic lepšího než 2-3 litry vypít (samozřejmě nemyslím nějaké extra silné "limonády":)). Máte vlčí hlad? Patláte do žaludku páté přes deváté? Chcete zařadit i nějaké spalování tuků, ale máte strach se svou postavou jít někam do fitness centra. Mám i cvičení na doma:) a nebudete k tomu potřebovat téměř nic.

Jestliže potřebujete pomocnou ruku a třeba takového "malého dozorce na drátě" nabízím vám jej.:)

Baví mě práce, když vidím nějaký smysl a na konci vidím své plody.

Chcete-li opravdu zhubnout a svou váhu si udržet, tak mě kontaktujte o radu a já zhodnotím co se dá dělat. :o)

Proč se vám stále nedaří udržet svá kila pod kontrolou? Možná děláte některou z častých, avšak zbytečných chyb.

1. Deset kilo za měsíc? Nesmysl
Potřebujete zhubnout dvacet kilo? I to je možné, ale nečekejte, že se vám to podaří za půl roku. Ostatně jste je za tak krátkou dobu ani nenabrali. Je lepší si nejdříve dát menší cíle – třeba šest až deset kilo za půl roku – a pak pokračovat zase s novým plánem. Cíle, který je více na dohled, se dosahuje snáze.

2. Příliš vysoká rychlost
Počítejte s tím, že čím více chcete hubnout, tím pomaleji vám to půjde. Pokud potřebujete zhubnout jen deset kilo, půjde to pravděpodobně pomaleji než deset kilo dejme tomu z celkových čtyřiceti. Souvisí to mimo jiné s výkonností metabolismu, který se většinou s rostoucí obezitou výrazně zpomaluje.

3. Už nikdy si nedám...
Budu cvičit! A nejméně třikrát týdně! A vážně tomu věříte? Takové odhodlání většinou vydrží týden dva – vy si proto cvičení, ale třeba i změny v jídelníčku naplánujte jen takové, o kterých víte, že je můžete zvládnout dlouhodobě. Proto by z vašich úst neměly zaznít ani věty typu „už nikdy si nedám čokoládu“.

4. Při hubnutí se nemusí trpět
Budete-li brát hubnutí jako dočasné utrpení, po jehož konci se zase budete moci rozvalit se sáčkem chipsů před televizí, měli byste se raději předem smířit s neúspěchem, případně s jo-jo efektem. Svého cíle totiž dosáhnete daleko spíše, když se shazování kilogramů stane součástí celkové a trvalé změny vašeho životního stylu.

5. Bez hladovění to nejde. Nebo ano?
Mýlí se ten, kdo si myslí, že při shazování kil musí od rána do noci trpět hladem – samozřejmě, musíte jíst méně, ale své udělá také to, že byste měli jíst pětkrát až šestkrát denně. Pak byste hlad pociťovat neměli. Dokonce, pokud byste se jím trápili, jen zvýšíte riziko, že tělo najede na úsporný režim a i z mála přijatého jídla pečlivě uloží každé deko. Po prvních pár dnech hodně skromného jídelníčku by se hubnutí nejspíše zastavilo.

6. Připravte se na pocit hladu raději předem
Nicméně zejména první týden či dva nejspíše hlad přece jen mít budete, tělo si musí zvyknout na menší porce méně hutné stravy. Počítejte s tím stejně jako s faktem, že budete v takových chvílích rozmrzelí a náladoví. Hlavně se krizi nesnažte zajíst, lepší je mít připravené nakrájené kousky zeleniny. Pozor na ovoce, tu a tam nevadí, ale jídlo na hubnutí to úplně není – je hodně sladké.

7. Hubnutí v utajení nemusí vyjít
Je pochopitelné, že se se svými plány na hubnutí nechcete svěřovat, pokud chcete někoho překvapit štíhlejší linií nebo když vám není příjemná představa, že se vás stále někdo vyptává, jak vám to jde. Ale na druhou stranu, zkušenosti ukazují, že právě svěření se s vlastními záměry pomáhá – přece to nevzdáte, když už jste to oznámili partnerovi nebo kamarádkám. Možná budete příjemně překvapeni, jak vás bude okolí podporovat. Jinak hrozí, že si třeba nebudete moci připravovat zdravější jídlo či že vás budou nutit jíst. Nebojte se i na návštěvách odmítnout nějaké jídlo s tím, že se snažíte zhubnout.
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu