Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Michal K. (StylovyDesign) ID 493518
mimibazar.cz/stylovydesign
Oblast: Hradec Králové
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 29.8.2013
Naposledy: 18.9.2014 10:38
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 7
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
I. Úvodní ustanovení

1. Tyto obchodní podmínky upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího.


2. Prodávajícím je:

Akrem s.r.o.
Hradčanská 227
53006 Pardubice
IČ: 288 21 891
DIČ: CZ28821891

společnost je vedená u Krajského soudu v Hradci Králové pod spisovou značkou C 29529

zprostředkovatelem prodeje je:

Michal Kulhánek
Gebauerova 1421
Hradec Králové
500 02
IČ:75590531


II. Uzavření kupní smlouvy

1. Veškeré objednávky, podané prostřednictvím MMB (StylovyDesign), jsou považovány za závazné. Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s platnými obchodními podmínkami a reklamačním řádem a že s nimi souhlasí.
2. Údaje uvedené kupujícím musí být pravdivé a přesné
3. Formulář elektronické objednávky vyplněný kupujícím je návrhem kupní smlouvy. Kupní smlouva vzniká okamžikem převzetí objednaného zboží kupujícím.
4. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávkovém formuláři.
5. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího po zaplacení kupní ceny jeho převzetím.
6. Kupující se zavazuje odebrat závazně objednané zboží a zaplatit celkovou cenu a případně další poplatky (poštovné, balné, dobírka) uvedené v objednávce.
7. Pokud kupující nesplní svůj závazek odebrat a zaplatit objednané zboží, má prodávající právo odmítnout další objednávky tohoto nakupujícího a požadovat náhradu způsobené škody.
8. Vyplněním registračního formuláře nebo-li objednávky dává kupující prodávajícímu souhlas k shromažďování a archivování osobních údajů o kupujícím a o jeho nákupech. Tyto údaje smí použít prodávající pouze v rámci platných předpisů pro zajištění administrativy.



III. Expediční lhůty a dodací podmínky

1. Vámi objednané zboží Vám bude zasláno vybranou přepravní službou, kdy poštovné a balné hradí příjemce.
2. Zboží je zpravidla expedováno do 3 pracovních dnů po obdržení objednávky (v případě zaslání na dobírku).
3. Tyto podmínky platí pro expedici po České republice.



IV. Reklamace

1. Případné reklamace budou vyřízeny s platnými předpisy v ČR při uzavření smlouvy.





V. Odstoupení od kupní smlouvy - vrácení zboží

Kupující má právo podle odstavce 7 novely občanského zákoníku č.367/2000 odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Pokud možno v původním obalu, bez známek užívání nebo opotřebování, v původním obalu poslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum odeslání). Zboží nelze vracet na dobírku. Po obdržení vráceného zboží prodávající vrátí zpět zaplacené finanční částky.


VI. Odstoupení od kupní smlouvy ze strany prodávajícího, právo na změnu ceny

Prodávající si vyhrazuje právo změny cen. Platné ceny jsou potvrzeny kupujícímu v okamžiku potvrzení objednávky. Je-li platná cena totožná nebo nižší než na objednávce, zboží je dodáno za platnou cenu v okamžiku přijetí objednávky.


VII. Závěrečná ustanovení

Předáním objednávky kupující bez výhrad akceptuje cenu zboží, podmínky dodávky a veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den předání objednávky, jakož i v den odeslání objednaného zboží.
Účastníci se výslovně ve smyslu ust. § 262 odstavec 1 obchodního zákoníku dohodli, že není-li podmínkami výslovně stanoveno jinak, řídí se jejich práva a povinnosti právem České republiky.




Reklamační řád:

Vznikne-li na dodaném zboží reklamační důvod, může kupující uplatnit reklamaci. Reklamaci doručte na adresu prodávajícího.
Písemné oznámení o zjištěných závadách uplatňuje kupující přes emailovou konverzaci přes MMB.
Oznámení o závadách musí obsahovat: jméno kupujícího, adresu, telefonní číslo, e-mail (je-li k dispozici), podrobný popis závady a fotografie poškození a návrh na řešení vzniklé situace. Ve všech případech je třeba předložit kopii faktury a doklad o zaplacení a dodání zboží, jehož vady jsou reklamovány.
Kupujícímu doporučujeme před potvrzením převzetí zboží od přepravce zkontrolovat, zda zásilka nenese známky poškození vzniklého při přepravě. Pokud je obal poškozen, není kupující povinen zasilku převzít od dopravce. Spotřebitel může do 6 měsíců od zakoupení v případě že není ve shodě s kupní smlouvu, může spotřebitel uplatnit tzv. rozpor s kupní smlouvu dle § 616 občanského zákoníku.

Pokud obdržíte pokyny na zaslání reklamace na adresu: Akrem s.r.o., Hradčanská 227, 53006 Pardubice, vždy používejte nejlevnější dopravu, která je možná.


Upozornění:

Prodávající informuje kupujícího do tří pracovních dnů po obdržení oznámení o závadách o následném postupu řešení reklamace.
Registrující potvrzením souhlasu s obchodními podmínkami provozovatele obchodu a společnosti dává ve smyslu zákona č. 101/2000 sb., o ochraně osobních údajů, souhlas k tomu, aby jeho údaje byly zpracovány a uchovány v obchodní databázi provozovatele elektronického obchodu.
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.1.2014, 12:20
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu