Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eva Š. (Anki25) ID 481060
mimibazar.cz/anki25
Oblast: Tábor
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 25.4.2013
Naposledy: 31.8.2018 14:09
Aktualizace: 26.10.2017 21:15
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
01155784
HODNOCENÍ 106
VŠECHNY FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
DOBRÝ DEN,
VÍTÁM VÁS V MÉM OBCHODĚ.

VŠECHNO ZBOŽÍ JE NOVÉ,PŘÍMO OD DODAVATELE. OUTLETOVÉ ZBOŽÍ JE TAKÉ NOVÉ,DOVÁŽENÉ PŘEVÁŽNĚ Z ANGLIE.
VÁMI VYBRANÉ ZBOŽÍ SE SNAŽÍM CO NEJRYCHLEJI ODESLAT K VÁM DOMŮ.

ZBOŽÍ ZASÍLÁM TĚMITO ZPŮSOBY:

**DOPORUČENĚ**
PO ZAPLACENÍ ČÁSTKY ZA ZBOŽÍ + POŠTOVNÉ NA BANKOVNÍ ÚČET:
2700655314/2010 Fio banka , DO ZPRÁVY PRO PŘÍJEMCE UVÁDĚJTE VAŠE JMÉNO A NÁZEV ZBOŽÍ,LÉPE PAK PLATBU DOHLEDÁM
(BALÍK ODESÍLÁM CO NEJDŘÍVE PO PŘIPSÁNÍ PENĚZ NA ÚČET,VĚTŠINOU DRUHÝ DEN PO PŘIJETÍ PLATBY)

**DOBÍRKOU**
DOBÍRKY POUZE PRO REGISTROVANÉ UŽIVATELE S MIN . 5 KLADNÝMI HODNOCENÍMI
BALÍK ODESÍLÁM NEJDÉLE DO 3 PRACOVNÍCH DNŮ

PŘI OBJEDNÁVCE VÍCE KUSŮ JAKÉHOKOLIV ZBOŽÍ,LZE RŮZNĚ KOMBINOVAT,PLATÍTE SAMOZŘEJMĚ POUZE JEDNO POŠTOVNÉ , ZÁLEŽÍ NA KONEČNÉ VÁZE BALÍKU . VĚTŠINOU SE POHYBUJE CENA POŠTOVNÉHO MEZI 70-99 KČ.
DÁVÁM VŽDY VĚDĚT E-MAILEM.

NA DOBÍRKU POSÍLÁM POUZE REGISTROVANÝM UŽIVATELŮM,KTEŘÍ MAJÍ MIN.5 KLADNÝCH HODNOCENÍ!!!


*****ZE ZÁKONA JSEM POVINNA SDĚLIT TYTO ÚDAJE-OBCHODNÍ PODMÍNKY******

Obchodní podmínky internetového obchodu http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=481060

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zde na Mimibazaru v mém bazárku-ID 481060

Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je:



Eva Šedivá

Ústrašice 101

390 02 Tábor

IČ:01155784

Fyzická osoba zapsaná u živnostenského úřadu MÚ Tábor od 12.10.2012





a kupujícího (zákazník, spotřebitel).

Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem( č.89/2012 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.). Je-li smluvní stranou nikoli spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, č. 513/1991 Sb., vše ve znění novel.

Kupní smlouva

Je-li kupujícím spotřebitel, návrhem k uzavření kupní smlouvy je umístění nabízeného zboží dodavatelem na stránky, kupní smlouva vzniká odesláním objednávky kupujícím–spotřebitelem a přijetím objednávky dodavatelem. Toto přijetí dodavatel neprodleně potvrdí kupujícímu informativním e-mailem na zadaný e-mail, na vznik smlouvy však toto potvrzení nemá vliv. Vzniklou smlouvu (včetně dohodnuté ceny) lze měnit nebo rušit pouze na základě dohody stran nebo na základě zákonných důvodů.

Není-li kupujícím spotřebitel, návrhem na uzavření kupní smlouvy je odeslaná objednávka zboží kupujícím a samotná kupní smlouva je uzavřena momentem doručení závazného souhlasu prodávajícího kupujícímu s tímto jeho návrhem.

Uzavřením kupní smlouvy kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, včetně reklamačního řádu, a že s nimi souhlasí. Na tyto obchodní podmínky a reklamační řád je kupující dostatečným způsobem před vlastním uskutečněním objednávky upozorněn a má možnost se s nimi seznámit.

Běh lhůty pro vyřízení reklamací je pozastaven v případě, že prodávající neobdržel veškeré podklady potřebné pro vyřízení reklamace (části zboží, jiných podkladů apod.). Prodávající je povinen si vyžádat doplnění podkladů od kupujícího v nejkratší možné době. Lhůta je od tohoto data pozastavena až do dodání vyžádaných podkladů kupujícím.

Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část před uzavřením kupní smlouvy, na základě dohody s kupujícím, v těchto případech: zboží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že Kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato částka převedena zpět na jeho účet nebo adresu a k uzavření Kupní smlouvy nedojde.

Na dárky, které jsou poskytovány zcela zdarma, nelze uplatňovat jakákoliv práva spotřebitele. Takové zboží splňuje podmínky Darovací smlouvy a veškeré normy dle platné legislativy ČR.

Smlouva se uzavírá v českém jazyce,pokud vznikne pro potřebu kupujícího překlad textu smlouvy,platí že v případě sporu o výklad pojmů platí výklad v českém jazyce.

Prodávající bude smlouvu archivovat po dobu min.5 let od jejího uzavření.Smlouva není přípustná třetím nezúčastněným stranám.

Informace o jednotlivých krocích vedoucích k uzavření smlouvy jsou patrné z těchto obchodních podmínek, kde je proces srozumitelně popsán.

Rozpor s kupní smlouvou

V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s kupní smlouvou (dále jen „rozpor s kupní smlouvou“), má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou; není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil. Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.

Pokud je kupní smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má spotřebitel v souladu s § 1820, odstavec 1, písmeno f, zákona č.89/2012 občanského zákoníku právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. V takovém případě spotřebitel kontaktuje prodávajícího a nejlépe písemně uvede, že odstupuje od smlouvy s uvedením čísla objednávky, data nákupu a čísla účtu pro vrácení peněz.V případě, že předmětem kupní smlouvy je několik druhů zboží nebo dodání několika částí ,běží tato lhůta ode dne převzetí poslední dodávky zboží.

Nebyl-li spotřebitel poučen o právu odstoupit od smlouvy v souladu s § 1820 odst.1 písm.f),může spotřebitel od smlouvy odstopit do jednoho roku a čtrnácti dnů ode dne počátku běhu lhůty ,kdy si zboží vyzvedl.Jestliže však byl spotřebitel poučen o právu odstoupit od smlouvy v této lhůtě,běží čtrnáctidenní lhůta pro odstoupení ode dne,kdy spotřebitel poučení obdržel.

Toto ustanovení zákona však nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží. Spotřebitel v případě využití práva na odstoupení od smlouvy do 14 dní od převzetí plnění, musí dodavateli vydat vše, co na základě kupní smlouvy získal. Pokud to již není dobře možné (např. v mezidobí bylo Zboží zničeno nebo spotřebováno), musí spotřebitel poskytnout peněžitou náhradu jako protihodnotu toho, co již nemůže být vydáno. Pokud je vrácené Zboží poškozeno jen částečně, může prodávající uplatnit na spotřebiteli právo na náhradu škody a započíst svůj nárok na vrácenou kupní cenu. Prodávající je v takovém případě povinen vzniklou škodu prokázat. Prodávající spotřebiteli v takovém případě vrací jen takto sníženou kupní cenu.

Odstoupí-li spotřebitel od smlouvy budou mu vráceny nejpozději do čtrnácti dnů od odstoupení od smlouvy, všechny peněžní prostředky včetně nákladů na dodání, které od něho na základě smlouvy přijal, stejným způsobem. Prodávající vrátí spotřebiteli přijaté peněžení prostředky jiným způsobem jen tehdy, pokud s tím spotřebitel souhlasil a pokud mu tím nevzniknou další náklady.


Storno objednávky
Objednávku lze v tomto obchodě na mimibazaru-ID 481060 bezplatně stornovat do 24 hodin od objednání, nebo také po dohodě za předpokladu, že zboží již nebylo expedováno a nedošlo ke vzniku žádných nákladů na straně prodejce. Náklady se rozumí např. telefonické hovory se zákazníkem, distributorem, objednávání, zabalení či příprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, náklady na vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba apod.




Vrácení oblečení a doplňků

Před odesláním zásilky s vráceným zbožím je nakupující povinen na tuto skutečnost prodávajícího průkazně upozornit ( na e-mail či písemně) a zároveň definovat číslo objednávky a konkrétní výčet vráceného zboží dle objednávky (název zboží). Podmínky pro vrácení oblečení a doplňků:

1) zaslané zboží nesmí nést známky opotřebení a používání, nesmí být prané ani žehlené

2) zaslané zboží nesmí být poškozené

3) zaslané zboží musí být kompletní s původní etiketou, přiloženou originální fakturou a průvodním dopisem, kde prosím uveďte jak si přejete vrácenou částku zaslat, případně číslo účtu

4) zaslané zboží, posílejte doporučeně a pojištěné, jelikož neručíme za jeho případnou ztrátu na cestě k nám (ne na dobírku)
V případě vrácení zboží a peněz uvádějte do zásilky adresu, na kterou chcete zaslat složenku s vrácenými penězi nebo Vaše číslo účtu pro vrácení platby převodem na účet. Peníze převodem na účet zasíláme ZDARMA, pokud zvolíte vrácení peněz složenkou poplatek je 60Kč, který si strhneme od vrácené částky!

Vrácená částka je vždy za zboží,nepřipočítává se k ní poštovné!!!

Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží zašleme jakmile zásilku obdržíme neporušenou, v pořádku, nejpozději však do 30 dnů od námi převzetí zásilky.



Reklamace a záruka
Za zboží poškozené při přepravě nenese obchod s ID 484060 provozovaný osobou Eva Šedivá , Ústrašice 101 , 390 02 Tábor žádnou odpovědnost. Při převzetí zásilky si prosím důkladně zkontrolujte, zda přepravní obal není poškozen a případnou škodu reklamujte neprodleně při převzetí zásilky u doručovatele České Pošty a.s.
Případné reklamace vyřídíme k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Na veškeré zboží poskytujeme záruku 24 měsíců. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady.
Záruka se nevztahuje na:
a) vady vzniklé běžným používáním
b) nesprávným použitím výrobku
c) nesprávným skladováním
Postup při reklamaci:
1) informujte nás o reklamaci telefonicky, e-mailem, či písemně

2) zboží zašlete jako doporučený dopis nebo balík (ne dobírkou) na adresu Eva Šedivá ,Ústrašice 101 , 390 02 Tábor.
3) do zásilky uveďte důvod reklamace, vaši adresu a kopii dokladu o nabytí reklamovaného zboží v našem obchodě
Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději do 14 dnů od jejího vzniku, tedy převzetí zboží naší firmou. V případě delších reklamací , Vás budeme neprodleně informovat o stavu reklamace.
Prodávající si vyhrazuje právo ukončit obchodní vztah s takovým nakupujícím, jehož reklamce jsou neúměrné nebo jeho nákupy jsou vyhodnoceny jako spekulativní.
Ostatní se přiměřeně řídí obecně závaznými zákonnými ustanoveními vyplývajícími zejména ze zákona č. 40/1964 Sb., Obč.zák. a č. 513/1991 Sb., Obch.zák., ve znění pozdějších ustanovení.


Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.

Závěrečná ustanovení

Tyto obchodní podmínky platí ve znění uvedeném na internetových stránkách prodávajícího, v den uzavření kupní smlouvy. Objednávka spotřebitele je po svém potvrzením jako uzavřená smlouva mezi kupujícím a prodávajícím archivována za účelem jejího splnění a další evidence a její stav je přístupný kupujícímu. Smlouvu lze uzavřít v českém jazyce, případně i v jiných jazycích, pokud to nebude důvodem nemožnosti jejího uzavření.

Tyto obchodní podmínky spotřebiteli umožňují jejich archivaci a reprodukci. Momentem uzavření kupní smlouvy kupující přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek ve znění platném v den odeslání objednávky včetně ceny objednaného zboží uvedenou v potvrzené objednávce, nebylo-li v konkrétním případě prokazatelně dohodnuto jinak.


PŘEJI PĚKNÝ DEN A PŘÍJEMNÉ NAKUPOVÁNÍ ,
EVA .
Podmínky byly naposledy upraveny: 5.4.2015, 21:53
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu