Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

PODMÍNKY PRODEJE

Marie Lukaštíková (obleceninext) ID 470376
4Stars, s. r. o.
mimibazar.cz/obleceninext
Oblast: Uherské Hradiště
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 11.2.2013
Naposledy: 8.9.2014 13:32
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 7
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Balíčky menších rozměrů placené předem /placaté zasíláme doporučeně s poštovným a balným 45 korun. Všechny ostatní balíčky zasíláme přepravní službou PPL (doručení do druhého dne) a to na dobírku nebo s platbou na účet předem. Zde je poštovné 90 korun u platby předem a 130 korun u dobírky.
S jakýmikoli dotazy se obracejte na e-mail: info@obleceni-next.cz, telefon 731 61 61 61 nebo fax: 572 671 422. Pracovní doba je běžně Po - Pá od 10:00 - 17:00.

Prodejce

4Stars, s. r. o., Leoše Janáčka 180, 686 01 Uherské Hradiště. IČ: 26310791, DIČ: CZ26310791. Společnost je zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 43035. Společnost je zastoupena jednatelem společnosti Daliborem Lukaštíkem.

Ceny a skladovost

Ceny jsou uváděny v Kč s DPH. Prodejce si vyhrazuje právo na změnu cen bez předchozího upozornění. Vždy poskytneme informace, zda je zboží dostupné, a do kterého termínu by zboží mělo být odesláno.

Obrázky u zboží

Obrázky u zboží jsou autentické. Zboží nemusí odpovídat přesně odstínu vyobrazené barvy, barva fotagrafie může být zkreslena použitím blesku a fotoaparátu.

Dodací podmínky

Většinu zboží dodáváme standardně do 7 dnů od objednání dobírkou nebo přijetí platby na účet předem. V případě, že nebude možné vyřídit objednávku, budete informování naším pracovníkem a dohodnete se na dalším postupu.
Ještě bychom chtěli upozornit, že zasíláme přepravní službou PPL, tudíž je druhý den u Vás.

Doprava zboží

Zboží je dodáváno dobírkou přepravní službou PPL. Balík menších rozměrů je dodáván doporučeně. Doprava zboží je uskutečňována v rámci České a Slovenské republiky.

Ceny při doručení zásilky

Poštovné a dobírečné je 130,- Kč včetně DPH pro Českou Republiku a 330,- kč pro Slovenskou Republiku. V případě platby předem účtujeme pouze poštovné ve výši 90 kč pro Českou Republiku a 300,- kč pro Slovenskou Republiku - poštovné se připočítává k hodnotě objednávky a je uhrazeno předem společně se zbožím. Balné je zdarma a není účtováno.

Nepřevezme-li kupující předmět plnění z důvodů ležících na jeho straně (např. není i přes dohodnutý termín přítomna kupujícím určená osoba nebo není schopen uhradit kupní cenu), nese kupující náklady spojené s opakovaným dodáním v plné výši.

Záruka

Záruka je 24 měsíců a vztahuje se pouze na fyzickou část výrobků. Záruční doba začíná běžet od převzetí věci kupujícím.

Reklamace

Při přejímce zboží je kupující povinen zajistit prohlídku zboží a zjištěné nedostatky oznámit ihned, nebo do druhého dne prodávajícímu. Pozdější reklamace bude považována za poškození způsobené kupujícím. Při reklamaci zboží je nutno kontaktovat pracovníka firmy na uvedených kontaktech buď emailem nebo telefonicky . Reklamované zboží musí mít popis závady a kopii faktury, prodejky

Byla-li objednávka uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má spotřebitel právo dle § 53 odst. 7 Obč.Z. od smlouvy odstoupit do 14 dnů od převzetí plnění (dodání zboží).

Pokud se rozhodnete využít tohoto práva, je nutné učinit následující:
1.Projevit svoji vůli odstoupit od objednávky (smlouvy) a to nejlépe formou písemnou, odešlete, prosím, nazpět zboží, kde uveďte: vaše jméno, adresu, číslo faktury, číslo účtu na který bude vrácená částka za zboží převedena. Není vyloučeno učinit projev vůle odstoupit od smlouvy i jiným vhodným způsobem, např. emailem, písemná forma však vše zjednoduší. Pozor! Odstoupení od smlouvy musí být doručeno nejpozději 14.den od převzetí plnění (dodání zboží). Prosím, pište nám tyto informace (jakou formou chcete v rátit peníze), protože tím jen urychlíte to, aby jste peníze dostali co nejdříve. Jinak nám tu zboží leží a čekáme, až nám sami upřesníte, jak s ním vůbec naložit - zda vymnit či vrátit peníze a jakou formou !!!!

2.Podmínkou, aby byly vráceny vynaložené finanční prostředky, vracíme jen hodnotu zboží, nikoliv poštovné, musí být vracené zboží kompletní včetně příslušenství a dodaných dokladů (návod, záruční list apod.), nepoškozené, bez známek opotřebení, v originálním nepoškozeném obalu včetně visaček.
3.Pokud bude zboží s utrhlými visačkami nebo obal hodně poškozen, odečítáme 20 % z ceny zboží (takovéto zboží musíme dát do výprodeje se slevou) - u rozbalených pánských košil odečítáme automaticky 20 %

1.Zboží zašlete na naši adresu (doporučujeme zboží pojistit) – v žádném případě na dobírku.
2.Po doručení vraceného zboží Vám budou vráceny vaše finanční prostředky na Vámi uvedené číslo účtu dle zákonem stanovené lhůty 30 dní.

3.Výměna zboží za jiné velikosti - rádi Vám zboží vyměníme, (musí mít originál visačky, nepoužité, (aby bylo dále prodejné) pokud bude zboží v jiných velikostech, Vámi požadovaných, dostupné. Taktéž zašlete zboží spolu s kopií faktury a připsáno za jakou velikost chcete vyměnit. Lhůta dodání cca do 3 týdnů až jednoho měsíce. Pokud bude skladem, odesíláme ihned po obdržení nevyhovujícího zboží.

Odpovědnost

Upozorňujeme, že informace o zboží a službách na stránkách tohoto internetového obchodu jsou přebírány od třetích stran a mohou obsahovat věcné nepřesnosti. Mohou se také kdykoli bez předchozího upozornění změnit. Nicméně se tímto nijak nezbavujeme své povinnosti řádně informovat spotřebitele o vlastnostech prodávaných výrobků

Ochrana osobních údajů

S osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a informací.

Tyto údaje slouží pouze pro interní potřeby a nejsou poskytovány třetím stranám. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající neposkytne osobní údaje žádné třetí osobě, která nemá bezprostřední vztah ke zdárnému vyřízení objednávky. Prodávající si vyhrazuje právo využít získané osobní údaje pro další nabídku zboží a služeb kupujícímu. Kupující má právo písemně, e-mailem nebo telefonicky vyjádřit nesouhlas s evidencí osobních údajů. V tom případě prodávající odstraní tyto údaje v nezbytném rozsahu ze své databáze.

Závěrečné ustanovení

Zboží zůstává do úplného zaplacení majetkem prodávajícího. V případě stornování objednávky nebo její části ze strany dodavatele (zboží je doprodáno) jsou peníze nebo jejich alikvotní část, obratem odeslány zpět na číslo účtu, ze kterého byly převedeny, pokud není dohodnuto jinak.


Všechny odstavce těchto podmínek se řídí Občanským zákoníkem č. 40/1964 Sb., nebo Obchodním zákoníkem č. 513/ 1991 Sb.Upozorňujeme, že informace o zboží a službách na stránkách tohoto internetového obchodu jsou přebírány od třetích stran a mohou obsahovat věcné či technické nepřesnosti. Mohou se také kdykoli bez předchozího upozornění změnit. Nicméně se tímto nijak nezbavujeme své povinnosti řádně informovat spotřebitele o vlastnostech prodávaných výrobků

Změna cen vyhrazena

Prodejce si vyhrazuje právo změny podmínek bez předchozího upozornění.
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.3.2013, 9:23
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu