Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eva L. (LEFLER´S Shop) ID 466671
Eva Leflerová
mimibazar.cz/LEFLERSShop
Oblast: Znojmo
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.1.2013
Naposledy: 9.12.2017 19:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 54
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující, děkuji za Váš zájem o moji nabídku. Doufám, že si něco hezkého pro svoje děti nebo pro sebe vyberete. Než budete poprvé nakupovat, přečtěte si prosím tyto Podmínky prodeje, aby nedocházelo k případným nedorozuměním.

1/ Nabídka je činěna na základě Výpisu z živnostenského rejstříku s následujícími údaji o provozovně:
Eva Leflerová, Pod Hájkem 740/1, 669 04 Znojmo-Přímětice IČ: 01312308 Nejsem plátce DPH
Kontaktní osoba: Eva Leflerová, e-mail: info@leflers.cz

2/ Objednávky: Nabízené zboží objednávám dle zájmu nakupujících. Termíny dodání jsou cca 3-10 dní, u speciálních věcí, které se dováží ze zahraničí nebo vyrábí na zakázku, může být termín prodloužen. V takovém případě klienta vždy okamžitě kontaktuji a termín konzultuji. Pokud je dodací lhůta akceptována, zboží objednávám. Vaše objednávky beru jako závazné a proto prosím zvažte, zda objednávané zboží opravdu chcete.

3/ Úhrady: Jakmile je Vaše objednávka připravena kompletně k odeslání, zasílám údaje k platbě s číslem účtu u Fio banky a variabilním symbolem. Po připsání na účet připravené zboží odesílám na požadovanou adresu. Tištěný doklad zasílám pouze na vyžádání. Na dobírku nezasílám.

4/ Poštovné: U drobných objednávek, které lze zaslat jako doporučený dopis, účtuji 49,- Kč. U ostatních balíčků poštovné doplním podle váhy a ceny objednávky.
Balné: dle použitého balícího materiálu v rozmezí 5 – 30,- Kč (papírová bublinková obálka, ochranná igelitová obálka, kartonová krabice atd.)

5/ Doručeni: Při přebírání zásilky ihned překontrolujte obal. V případě porušení obalu či jiného podezření na poškození obsahu, překontrolujte zásilku na místě v přítomnosti přepravce. Pokud bude obsah zásilky poškozen, sepište o dané události zápis s řidičem. Pokud tak neučiníte, bude se automaticky předpokládat, že zboží bylo předáno bez závad. Prodejce nezodpovídá za poškození zboží vzniklé přepravou.

6/ Vrácení zboží bez udání důvodu a reklamace: Kupující má v souladu s ustanovením § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, a to do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží. Odstoupení od kupní smlouvy musí být prodávajícímu doručeno do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží. Odstoupení od kupní smlouvy může kupující zasílat mimo jiné na adresu provozovny prodávajícího či na adresu elektronické pošty prodávajícího info@leflers.cz. V případě odstoupení od smlouvy musí být prodávajícímu zboží vráceno do 3 pracovních dnů od odeslání odstoupení od smlouvy prodávajícímu. Reklamované zboží bude zákazníkem zasláno doporučeně na adresu provozovny, nikoliv však na dobírku. V takovém případě nebude převzato. Zboží musí být prodávajícímu vráceno nepoškozené a neopotřebené a, je-li to možné, v původním obalu. Ve lhůtě patnácti (15) dnů od vrácení zboží kupujícím je prodávající oprávněn provést přezkoumání vráceného zboží, zejména za účelem zjištění, zdali vrácené zboží není poškozeno, opotřebeno či částečně spotřebováno. V případě odstoupení od smlouvy, vrátí prodávající plnění poskytnuté kupujícím kupujícímu do deseti (10) dnů od skončení lhůty na přezkoumání zboží, nejpozději však do třiceti (30) dnů od doručení odstoupení od kupní smlouvy kupujícímu, a to bezhotovostně na účet určený kupujícím. Prodávající je taktéž oprávněn vrátit plnění poskytnuté kupujícím již při vrácení zboží kupujícím.
Kupující bere na vědomí, že pokud zboží vrácené kupujícím bude poškozeno, opotřebeno či částečně spotřebováno, vzniká prodávajícímu vůči kupujícímu nárok na náhradu škody jemu tím vzniklé. Nárok na úhradu vzniklé škody je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny.

7/ Záruční lhůta je na spotřební zboží 24 měsíců, není-li na obale uvedeno jinak. V tom případě skončí záruční doba jejím uplynutím. Při prodeji nové věci odpovídá prodávající za všechny vady, které představují rozpor s kupní smlouvou a které se vyskytnou po převzetí věci v záruční době. Na běžné opotřebení se záruční lhůta nevztahuje. Záruční lhůta začíná běžet od převzetí zboží kupujícím.

8/ Ochrana osobních údajů kupujícího je v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

Těším se na případné obchůdky,

Eva Leflerová
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.2.2015, 22:05
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu