Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Irena N. (bezdrev) ID 465169
mimibazar.cz/bezdrev
Oblast: České Budějovice
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 6.1.2013
Naposledy: 10.12.2019 7:22
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 8
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
SMLOUVA O PRONÁJMU BYTOVÝCH PROSTOR

1/ ÚVODNÍ USTANOVENÍ
Podmínky pobytu upravují vzájemné smluvní vztahy mezi Majitelem rekreačního zařízení (Petr Němec, dále jen Majitel) v lokalitě Bezdrev a Objednatelem (jednotlivými osobami, dále jen Objednatel), jako uživatelem služeb poskytnutých Majitelem. Podmínky smlouvy o pronájmu jsou pro obě zúčastněné strany závazné.
a. Majitel poskytuje služby všem zájemcům, kteří písemně provedou závaznou objednávku. Osoby mladší 18 let mohou služeb užívat prostřednictvím (v doprovodu) osob starších 18 let.
b. Smluvní vztah mezi Objednatelem pobytu a Majitelem vznikne na základě písemného potvrzení požadovaného termínu a složení zálohy ve výši 50 % na účet Majitele objektu. Uhrazením první splátky/zálohy na pobyt Objednatelem se rezervace považuje za závaznou.
2/ VYBAVENÍ A SLUŽBY, DÉLKA POBYTU
a. Vybavení objektu Majitel garantuje podle popisu v internetové inzerci. Majitel plně odpovídá za vybavenost objektu, technický a hygienický stav objektu.
b. Počet lůžek je 4, možnost přistýlek je 2, na vyžádání dětská postýlka. Počet ubytovaných osob uvedených v závazné objednávce musí být dodržen. Pobyt většího počtu ubytovaných osob (a to i návštěv trávících v objektu jednu a/nebo více nocí) je možno pouze na základě předchozí domluvy s Majitelem, a bude zpoplatněn podle běžné sazby za ubytování.
c. V chatě je standardní vybavení: pitná voda (teplá i studená), splachovací WC, elektřina (viz také piktogramy na konci Smlouvy).
Vchod: chodba, skříně.
Společenská místnost: sedací souprava, plazmová TV, SAT, jídelní stůl, lavice, židle, krbová kamna, kuchyňská linka, elektrický sporák 4 plotny + trouba, lednice s mrazničkou, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice.
Koupelna: sprchový kout, umyvadlo, WC.
Podkroví: otevřené do schodiště, 4x1 lůžko, 2x přistýlka, dětská postýlka zdarma na vyžádání. Vchodové dveře vedou na terasu (zpevněný prostor pro venkovní posezení), dále je k dispozici vyhrazený prostor pro grilování, opékání na otevřeném ohni. Součástí vybavení chaty je zahradní nábytek.
d. V objektu není povolen pes. Přítomnost psa (pouze malých plemen a pouze jednoho psa) lze povolit pouze na základě předchozí dohody s Majitelem. Objednatel hradí 500 Kč za psa a za týden jako příplatek, jehož součástí je poplatek místnímu obecnímu úřadu.
e. Pobyty jsou týdenní a násobky týdnů. Nástup je vždy v sobotu mezi 15.00 a 18.00 hodinou. Ukončení vždy v sobotu do 10.00 hodin, není-li s Majitelem předchozí dohodou stanoveno jinak. Majitel hosty očekává přímo na objektu. V mimosezóně lze projednat s Majitelem i zkrácený pobyt s nástupem podle požadavku hostů.
f. Převzetí objektu probíhá tak, že Majitel projde s Objednatelem vybavení (inventář chaty), podá základní informace k provozu elektrických spotřebičů a spolu podepíší aktuální stav kWh na elektroměru (viz bod g). Objednatel složí kauci na klíč ve výši 2000 Kč, která bude Objednateli vrácena po bezchybném vrácení objektu (kontroluje Majitel), k němuž dochází po ukončení pobytu.
g. Povlečení na lůžka a prostěradla s nepropustnou membránou jsou k dispozici a zahrnuta v ceně. Elektrická energie do týdenní spotřeby ve výši 50 kWh je zahrnuta v ceně. Spotřebu nad 50 kWh hradí hosté po ukončení pobytu dle běžné sazby z oficiálního sazebníku poskytovatele energií (E-ON). Vyhodnocení probíhá na základě podepsaného stavu elektroměru v den nástupu na pobyt. Přiměřená spotřeba užitkové vody studené i teplé je zahrnuta v ceně pobytu.
h. Hosté jsou povinni před odjezdem provést základní závěrečný úklid (zamést a setřít podlahy, umýt nádobí, kuchyň a koupelnu). Za neprovedení závěrečného úklidu je Majitel oprávněn požadovat úhradu do výše 500 Kč. V případě poruchy zařízení informují hosté o poruše telefonicky Majitele, ten je povinen závadu v co nejkratším možném čase odstranit. Způsobí-li hosté Majiteli škodu, jsou povinni ji Majiteli ihned ohlásit a dohodnout s ním její úhradu.
3/ OBJEDNÁVKA A ÚHRADA POBYTU
a. Objednávka pobytu probíhá elektronickou cestou, s dostatečným předstihem je Objednatel vyzván ke složení zálohy ve výši 50 % z ceny ubytování.
b. Definitivní rezervaci pobytu Majitel provede dnem připsání první splátky - zálohy na pobyt na účet Majitele. Po úhradě první splátky Majitel provede elektronicky potvrzení o přijetí zálohy na úhradu pobytu. K doplatku je Objednatel vyzván s předstihem tak, aby bylo možno zajistit doplatek zbývajících 50 % z ceny pobytu nejdéle 14 dnů před nástupem na pobyt. Jakmile doplatek Majitel obdrží, odešle elektronicky potvrzení o zprostředkování rezervace pobytu (ubytovací poukaz), a zároveň zašle popis cesty k objektu. Tímto poukazem se Objednatel prokáže při nástupu na pobyt a dochází k podpisu nájemní smlouvy.
4/ STORNO PODMÍNKY
a. Na Objednatele, který odstoupí písemnou formou od zprostředkovaného pobytu po vystavení a odeslání ubytovacího poukazu, se vztahují následující storno podmínky:
• Zrušení pobytu 31 dní před nástupem a více: poplatek 20 % z celkové ceny pobytu
• Zrušení pobytu 30-15 dní před nástupem: poplatek 50 % z celkové ceny pobytu
• Zrušení pobytu 14-0 dní před nástupem: poplatek 100 % z celkové ceny pobytu
Částky budou poukázány zpět na účet Objednatele do 3 pracovních dnů od písemného nahlášení storna. Pobyty, od kterých nebylo odstoupeno písemnou formou, jsou považovány za závazně platné. Pokud by Objednatel na pobyt nenastoupil, náleží Majiteli 100 % z celkové ceny za pobyt.
b. Jestliže Objednatel zajistí za sebe náhradu, je objednávka vyřizována klasickým způsobem a na požádání je vystaveno potvrzení o změně jména a příjmení hosta, kterým se náhradník prokáže u Majitele.
5/ ZRUŠENÍ POBYTU MAJITELEM, REKLAMACE
a. Stane-li se z důvodu vyšší moci stav zařízení a hygienický stav objektu nezpůsobilý pro ubytování, má Majitel právo pobyt zrušit a má povinnost Objednateli nabídnout náhradní termín. Pokud Objednateli nevyhovuje žádný z nabídnutých náhradních termínů, Majitel vrátí Objednateli celou platbu, která byla Majiteli v souvislosti s objednávkou uhrazena. Objednatel nemá právo na jakoukoli žádnou další náhradu.
b. Majitel neodpovídá za případné zastavení či omezení provozu prodejen, restaurací, kin a dalších zařízení a provozoven služeb, které nebylo možno předvídat, včetně kvality vody v rybnících pro sezónní koupání, ani za jiné přírodní jevy, které nelze předvídat a ovlivnit.
c. Veškeré stížnosti hostů musí být řešeny v průběhu pobytu, nejpozději v den odjezdu, a vyřešeny po dohodě spolu s Majitelem. Majitel neodpovídá za žádnou škodu na zdraví a majetku, která by Objednateli při pobytu na objektu vznikla.

Objednatel podpisem potvrzuje, že jsou mu známy všechny podmínky pro pobyt na chatě u rybníka Bezdrev, že s nimi souhlasí a v plném rozsahu je přijímá.

Za Objednatele: Za Majitele:


………………………………………….. ………………………………………..

Vybavenost, nejbližší okolí:

Pes povolen - na dotaz
Nákupy - 4 km Hluboká n/Vltavou
Restaurace - 0,1 km

Les - 0,4 km
Parkování - na pozemku
Zahrada - 150 m2 neoplocená,
ohraničena zelení

Venkovní ohniště
Dětská postýlka zdarma na vyžádání
Hřiště na tenis – v místě

Rybolov - 4 km rybník Jadrný
Hřiště na volejbal - v místě
Koupání v přírodě - v místě

Hrad - 4 km Hluboká
Úhrada elektřiny - 50 kW v ceně
Rybník - Bezdrev v místě

Koně - 1 km Vondrov
Golf - 4 km Hluboká
Bowling - 4 km Hluboká

Pitná voda
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.3.2016, 21:40
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu