Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

MIMIVEGET G. (Mimiveget) ID 461542
Gold Spice, s. r. o.
mimibazar.cz/mimiveget
Oblast: Ostrava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 4.12.2012
Naposledy: 31.5.2015 10:55
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 9
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel a kontaktní osoba :

GOLD SPICE s.r.o.
Ing. Sabina Pazdziorová (pro Mimibazar.cz - Lenka Škodová)
Hradní 27/37
Slezská Ostrava
710 00

Kontakt : Mail: mimibazar@mimiveget.cz
Telefon: +420 558 713 968

IČ 26881349
DIČ CZ26881349
Jsme plátci DPH

Papírový doklad o prodeji Vám bude přiložen do balíčku, v případě zájmu můžeme zaslat mailem ve formátu pdf.

Obchodní podmínky:

1. Úvodní ustanovení

Tyto obchodní podmínky se vztahují na veškeré nákupy uskutečněné prostřednictvím internetového obchodu www.mimiveget.cz . Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (provozovatele internetového obchodu) a kupujícího (zákazník). Prodávajícím je: Gold Spice, s.r.o., se sídlem Hradní 27/37, Ostrava, Slezská Ostrava 710 00

2. Objednávka a uzavření kupní smlouvy
Objednávka prostřednictvím internetového obchodu www.mimiveget.cz je závazná a jejím odesláním kupující projevuje svůj souhlas s pravidly obchodu včetně dodacích a platebních podmínek, reklamačního řádu a ustanoveních o ochraně osobních údajů. Doklad o koupi je kupujícímu zasílán společně se zásilkou zboží, v případě zájmu je rovněž možno zaslat mailem ve formátu pdf. Storno objednávky je možné pouze ze strany prodávajícího po dohodě s kupujícím. V případě opakovaných stornování objednávky jedním kupujícím si prodávající vyhrazuje právo po předchozím písemném upozornění další zboží nezasílat. Podmínkou platnosti objednávky je vyplnění veškerých formulářem předepsaných údajů a náležitostí. Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v registračním formuláři nebo v objednávce. Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího po zaplacení kupní ceny zboží.

3. Ochrana osobních údajů
Kupující má právo zažádat o vymazání osobních údajů (zrušení registrace), vymazání je provedeno na základě písemné žádosti kupujícího (e-mailem či dopisem na adresu prodávajícího). Veškerá osobní data kupujícího jsou zpracovávána v rozsahu nutném pro vyřízení objednávky a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v aktuálním znění. Tato data jsou bezpečně uložena a nejsou poskytována třetím osobám mimo jejich nezbytného sdělení společnosti zajišťující doručení a platební styk, a to pouze za účelem nutným k vyřízení objednávky kupujícího. Údaje o nákupech (objednávky) jsou shromažďovány za účelem vyřizování reklamací a ke zpětné kontrole účetních dokladů. Informace o kupujícím a o jeho objednávkách jsou ukládány v zabezpečené databázi a nejsou poskytovány třetím stranám.

4. Odstoupení od kupní smlouvy (vrácení zboží)
Kupující má dle §53 odst. 6 občanského zákoníku č. 40/1964 Sb. právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. V takovém případě musí kupující o vrácení zboží předem prodávajícího informovat písemně (e-mailem či dopisem). Nepoškozené zboží bez známek užívání nebo opotřebení je kupující povinen zaslat zpět doporučeně spolu s uvedením čísla objednávky a čísla svého bankovního účtu. Náklady za dopravu zpět hradí kupující, prodávající si vyhrazuje možnost odmítnout převzetí zásilky zaslané obyčejně či na dobírku. Po obdržení vráceného zboží bude odpovídající částka zaslána na uvedené číslo účtu do 30 dní. V případě opakovaných vracení zboží jedním kupujícím si prodávající vyhrazuje právo kupujícímu po předchozím písemném upozornění další zboží nezasílat.

5. Reklamace
Reklamace může být vyřešena buď vrácením peněz, zasláním jiného zboží, nebo slevou z ceny zboží. Reklamované zboží kupující po předchozím písemném upozornění (e-mailem či dopisem) zašle na adresu prodávajícího doporučeně spolu s uvedením čísla objednávky a čísla účtu. Prodávající si vyhrazuje možnost odmítnout převzetí zásilky zaslané obyčejně či na dobírku. Reklamaci prodávající vyřídí do 10 pracovních dní od převzetí zásilky, u oprávněné reklamace bude částka zaslána na uvedené číslo účtu do 30 dní.

6. Dodací a platební podmínky
Ceny za zboží v internetovém obchodě www.mimiveget.cz jsou uvedeny v českých korunách včetně příslušné DPH, však poštovné. Cena dopravného/poštovného závisí na zvoleném způsobu přepravy a zákazník je s ní seznámen při zadávání objednávky (resp. volbě příslušného způsobu přepravy). Způsob úhrady ceny zboží si kupující zvolí při zadání objednávky z možností nabízených v objednávkovém formuláři.

Při platbě převodem na účet prodávajícího bude jako variabilní symbol použito číslo objednávky. Údaje pro platbu jsou automaticky generovány a jsou zákazníkovi zaslány obratem po odeslání objednávky na e-mail uvedený v objednávce. Pokud nebude příslušná částka do 7 pracovních dní připsána na účet prodávajícího, bude objednávka prodávajícím zrušena.

Zboží zasílá prodávající způsobem, který si kupující zvolí při zadání objednávky z možností nabízených v objednávkovém formuláři. Lhůta pro vyřízení objednávky prodávajícím je 5 pracovních dní od jejího potvrzení. Pokud kupující zvolí platbu za zboží bankovním převodem, pak lhůta pro vyřízení objednávky začíná běžet ode dne připsání částky na bankovní účet prodávajícího. Prodávající si vyhrazuje právo delší lhůty pro vyřízení objednávky ve zvláštních případech, o kterých bude kupujícího informovat e-mailem.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.12.2012, 11:08
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu