Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Daniela Š. (SYKRA) ID 44925
Daniela Ševčíková
mimibazar.cz/sykra
Oblast: Ostrava
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 1.3.2007
Naposledy: 9.3.2023 12:24
Aktualizace: 24.11.2013 17:10
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
64993264
DIČ CZ6709301478
HODNOCENÍ 17
VŠECHNY FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,

děkuji, že jste si zakoupili zboží v mém albíčku, samozřejmostí je vystavení dokladu o koupi a záruka 24 měsíců na nové zboží.



Balíčky vyřizuji podle pořadí došlých objednávek a dle data připsání platby, nejpozději do 3 dnů. Po připsání na účet odesílám balíček. Na poštu chodím v v pondělí a ve čtvrtek.

Vzhledek k několika špatným zkušenostem neposílám na dobírku, (jen snad stálému kupujícímu), je nutná úhrada předem na číslo účtu: 4225768/0300

Ceny poštovného:
cenný balík při objednávce do 2000,- Kč a váze do 10 kg cena poštovného 79,- Kč (balné zdarma). Při objednávce nad 2000,- Kč a váze nad 10 kg (do 20 kg) cena poštovného 99,- Kč


- cenné psaní (při váze do 0,5 kg a odběru zboží, které se vejde do obálky max. A4)) - 46,- Kč

- balíky je možné sledovat na internetu podle podacího čísla, které Vám sdělíme.

U zboží, kde Váha přesahuje 30 kg, nebo se jedná o zboží sice do váhy 30 kg, ale jedná se o zboží neskladné, které pošta nedoručuje, je zboží odesíláno PPL službou. Cena PPL dopravy je 139,- Kč. Doprava většinou do 2 dne. (Platba předem na účet).

Poznámka: prodejce si vyhrazuje možno úpravy cen poštovného při zvýšení tarifu dle rozměrů zásilky a poštovného na poště.




VYŘÍZENÍ REKLAMACÍ

V případě, že kupující bude požadovat odstranění vad zboží opravou má nárok na vyřízení reklamace nejpozději do 30 dnů ode dne doručení na zboží zpět na adresu prodávajícího. Zboží musí být kompletní a nesmí jevit známky zásahu ze strany kupujícího, k vrácenému zboží musí být doložen doklad o koupi, např. faktura, záruční list a jiné. Zboží zasílá kupující na adresu prodávajícího na své náklady. (Pozor!!! Né na dobírku, tato nebude převzata!!!) Pokud je zboží kompletní bude provedena jeho oprava a toto bude odesláno na náklady prodávajícího zpět kupujícímu. Po uplynutí této lhůty a neodstranění vad se přiznávají prodávajícímu stejná práva, jako by se jednalo o vadu neodstranitelnou a kupující obdrží zpět cenu zboží.

Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z provozu produktů, funkčních vlastností a škod způsobených neodborným používáním a neodbornou montáží produktů a chybnou manipulací. Na vady tohoto původe se nevztahuje ani neposkytuje záruka.




ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY

Storno objednávky ze strany kupujícího.
- kupující má právo odstoupit od objednávky kdykoliv před expedici zboží a to bez jakéhokoliv postihu
- v případě, že zákazník nestornuje objednávku před expedici a nepřevezme objednané zboží, má prodávající právo uplatnit náhradu za skutečně vynaložené náklady za dopravu
- po převzetí zboží kupujícím má kupující v souladu s §53 občanského zákoníku odstoupit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží.

Rozhodnete-li se pro odstoupení v této lhůtě, prosíme Vás o dodržení níže uvedených podmínek. Při jejich splnění Vám bude vrácena kupní cena.
1.zboží, které budete odesílat v rámci odstoupení od smlouvy zpět na naši adresu musí být v původním obalu, nesmí jevit známky používání, musí být nepoškozené a kompletní s originálním dokladem o koupi. Neposílejte zboží na dobírku, tato nebude převzata.
2.odstoupení od smlouvy je účinné, pokud je doručeno do 14-ti dnů od převzetí plnění, v případě nesplnění podmínky číslo 1) sice dochází k platnému odstoupení, ale prodávající může vůči kupujícímu spotřebiteli uplatnit právo na snížení hodnoty vráceného zboží z důvodu bezdůvodného obohacení.
3. v případě nesplnění podmínky 2) nedochází k platnému odstoupení spotřebitele od smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

Zboží posílejte doporučeně a doporučujeme ho pojistit, jelikož neručíme za jeho případnou ztrátu a poškození během cesty k nám (doporučeně neznamená na dobírku)

Při splnění všech výše uvedených podmínek pro vrácení zboží Vám peníze za zboží zašleme převodem na Váš účet a to nejpozději do 14-ti dnů po fyzickém obdržení zboží. Vrácená finanční částka může být zkrácená o skutečně vynaložené náklady, které nám vznikly za dopravu zboží při Vaší objednávce.


Storno objednávky ze strany prodavajícího
-prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku v těchto případech:
1.zboží se již nevyrábí, nedodává nebo je u dodavatele nedostupné
2.výrazným způsobem se změnila cena u dodavatele zboží

V případě, že nastanou výše uvedené situace, prodávající bude neprodleně kontaktovat kupujícího, za účelem dohody o dalším postupu. V případě, že kupující zaplatil již část nebo celou částku kupní ceny, bude mu tato převedena zpět na jeho účet v nejkratším možném termínu, nejpozději do 30-ti dnů.
Podmínky byly naposledy upraveny: 24.11.2013, 17:07
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu