Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Dana P. (daniela d) ID 44265
Oblast: Náchod
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 25.2.2007
Naposledy: 13.2.2024 7:18
Aktualizace: 24.1.2024 7:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 13
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 83
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí nakupující,
vítám Vás v našem obchůdku

Provozovatel obchodu:
Dana Pulzerová
Horní Radechová 192
Horní Radechová ,549 46
Česká republika
IČ 76574288
Emai:danielka.pulzerová@gmail.com




CO U NÁS NAJDETE
Na našich stránkách prodáváme rozsáhlý sortiment nového zboží, nové zboží s kosmetickou vadou, nové zboží s vadou, zboží pouze rozbalené, zboží použité - bazarové určený pro všechny, zboží do kuchyně a spoustu dalšího. Naši nabídku budeme stále rozšiřovat, každý týden přidáváme další zboží.



JAK NAKUPOVAT, CENA A PLATBA
Pokud máte o zboží zájem, stačí udělat objednávku pod jednotlivými fotografiemi. Pokud budete chtít další informace - samozřejmě Vám vyhovím, ale prosím, abyste mi po mé informaci dali do 24h vědět - zda máte zájem či ne - jinak zboží vracím do prodeje a nabízím dalším zájemcům. Rezervaci neděláme - pokud se nedomluvíme jinak.

Nabídkové ceny jsou uvedené na stránkách. Prodávající si vyhrazuje právo změny cen, v případě změny peněžních kurzů, výrazném nárůstu inflace nebo při výrazných změnách dodavatelských podmínek u výrobců a ostatních dodavatelů zboží. Kupní cena bude považována za zaplacenou teprve připsáním celé kupní ceny na běžný účet prodávajícího. Prodávající si vyhrazuje vlastnické právo ke zboží až do úplného zaplacení kupní ceny.

Převzetí zboží kupujícím je zásadně možné až po jeho úplném zaplacení, pokud není dohodnuto jinak.

Platbu za zboží lze uskutečnit platbou předem bankovním převodem nebo dobírkou při převzetí zásilky. V případě převodu bude zákazník vyzván k platbě a budou mu zaslány podklady k bankovnímu převodu. Zboží bude odesláno po připsání platby na účet prodávajícího.


PODMÍNKY DODÁNÍ

Zboží je zasíláno prostřednictvím české pošty.. Vynakládám veškeré úsilí pro co nejrychlejší dodání zboží od chvíle objednávky. Standardní termín dodání je 1-3 pracovní dny, maximální termín dodání je do 10 pracovních dnů, v případě že zboží Vámi objednané není skladem o této skutečnosti budete informování prostřednictvím emailu.
Cena za poštovné je u jednotlivého zboží napsána dle velikosti

Bohužel může dojít i k situaci, kdy nebudeme moci dodat zboží ve stanovené lhůtě. V tomto případě Vás budeme vždy kontaktovat a dohodneme se s Vámi na dalším postupu (obdržíte informaci o dostupnosti zboží, nabídneme Vám jiné podobné zboží, projednáme storno objednávky). Vyhrazujeme si právo od smlouvy odstoupit v případě, že zboží nebude u dodavatele dostupné. Jestliže bude nedodané zboží předem uhrazeno a dohodneme se na stornu objednávky bude Vám částka za objednávku vrácena do 7 dnů od uskutečnění dohody.


Budu ráda, když se po doručení balíčku ozvete, ať už formou emailu nebo hodnocení, uvítám také fotografii spokojeného zákazníka :o))) Pokud se mi neozvete do 14ti dnů od odeslání balíčku, považuji náš obchod za uzavřený.

ZÁRUKA VRÁCENÍ PENĚZ - TÝKÁ SE NOVÉHO ZBOŽÍ
Kupující má dle §53 odst. 6 zák. č. 40/1964 Sb. (obč. Zák.), právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží. Zjistíte-li bezprostředně po obdržení zboží, že vám nevyhovuje, máte možnost jej bez udání důvodu vrátit. Peníze vám budou neprodleně zaslány zpět bankovním převodem.

Podmínky pro vrácení peněz:

* Pokud je vráceno zboží neporušené, v takovém stavu, že může být dále nabízeno zákazníkům, je vrácena plná hodnota kupní ceny
* Pokud je vráceno zboží již částečně opotřebované, bude kupní cena snížena o opotřebení výrobku
* Zákazník musí zásilku odeslat do 14 dní po obdržení zboží.
*Zásilky dobírkou nebudou přijaty.

.
OCHRANA OSOBNÍCH DAT

Vážíme si Vaší důvěry a zavazujeme se, že budeme chránit Vaše data, která musela být uvedena při realizaci objednávky. Vaše data nebudou v žádném případě poskytnuta třetí osobě. Vaše data mohou být využita pouze provozovatelem internetového obchodu a to pouze pro účely přímé komunikace se zákazníkem.

Děkuji a přeji příjemné nakupování...
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.12.2019, 8:35
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu