Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Luboš P. (Lubossss) ID 437957
mimibazar.cz/lubossss
Oblast: Louny
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 8.7.2012
Naposledy: 4.7.2022 10:06
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
86855859
HODNOCENÍ 479
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
VLASTNÍ PODMÍNKY PRODEJE

Provozovatel:

Luboš Plaček
Koštice 158
439 21 Koštice

Korespondenční adresa:

Koštice 158
439 21 Koštice
IČO: 86855859
Nejsem plátce DPH.

Odpovědný vedoucí a kontaktní osoba :

Luboš Plaček
Koštice 158
439 21 Koštice

Kontaktní údaje : Lubos.Placek@email.cz
Telefonický prodej není poskytován.

Provozní doba internetového obchodu
po - pá 16.00 - 21.30 hod so – ne 8.00 – 21.30 hod

Milí nakupující, jsem rád, že jste nakoukly do mých alb, prodávám věci nové převážně dovezené z Anglie, všechny značky, které prodávám, jsou 100% originál, a dále prodávám oblečení nošené po mé rodině. Věci nošené jsou prané, ale před odesláním znovu nepřežehluji, každá si to doma dáte určitě vyprat a vyžehlíte. Vyjádření zájemce o věc, pokud žádá o míry a měří, očekávám do 24 hodin, jinak přenechávám dalšímu zájemci. Na vaše dotazy ráda odpovím. Pokud neodpovím do 24 hodin kontaktujte mě prosím znovu, někdy se stává že mejlík nedorazí. Na případné žádosti o slevy, výměny, bez poštovného apod., nereaguji. Děkuji za pochopení.

Nové zboží:
- pokud je zboží skladem, je odesíláno hned po připsání platby na můj účet
- veškeré zboží je ORIGINÁL, NOVÉ ZBOŽÍ 1.JAKKOST (pokud není uvedeno jinak)
- balení zboží je původní, vyjímka je u focených, či přeměřovaných položek, kde obal může být vybalením poškozen, či znehodnocen
- zboží je odesíláno do 3 pracovních dnů od plné úhrady dle podkladů k platbě

Platbu přijímám následujícími způsoby:
- Platba na účet vedený Českou spořitelnou,
- poštovní poukázkou na účet,
- dobírkou pouze v případě aspoň 5 pozitivních hodnocení.
Termín obdržení platby od zaslání podkladů je 7 kalendářních dnů nebo dle naší dohody.

Záruční doba na nové zboží je 24 měsíců od data prodeje.

Použité zboží - osobní prodej:
- na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím
- vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady
- odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách


POUČENÍ O PRÁVU ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY

1. Právo odstoupit od smlouvy

1.1 Do 14 dnů máte právo odstoupit od této smlouvy bez udání důvodu.

1.2 „Máte právo odstoupit od smlouvy ve lhůtě 14 dnů ode dne následujícího po dni, kdy Vy nebo Vámi určená třetí osoba (jiná než dopravce) převezmete zboží. Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit i kdykoliv před dodáním zboží.

1.3 „Pro účely uplatnění práva na odstoupení od smlouvy musíte o svém rozhodnutí odstoupit od této smlouvy informovat provozovatele, nejlépe e-mailem Lubos.Placek@email.cz formou jednoznačného prohlášení (např. dopisu zaslaného prostřednictvím provozovatele poštovních služeb nebo e-mailu). Můžete použít přiložený vzorový formulář pro odstoupení od smlouvy, není to však Vaší povinností.“

1.4 Aby byla dodržena lhůta pro odstoupení od této smlouvy, postačuje odeslat sdělení o uplatnění práva odstoupit od smlouvy před uplynutím příslušné lhůty.

2. Důsledky odstoupení od smlouvy

2.1 Pokud odstoupíte od této smlouvy, vrátíme Vám bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy jsme byli informováni o Vašem rozhodnutí odstoupit od smlouvy, všechny platby k dané smlouvě, které jsme od Vás obdrželi, včetně nákladů na dodání (kromě dodatečných nákladů vzniklých v důsledku Vámi zvoleného způsobu dodání, který je jiný než nejlevnější způsob standardního dodání. Pro vrácení plateb použijeme stejný platební prostředek, který jste použil(a) pro provedení počáteční transakce, pokud jste výslovně neurčil(a) jinak. V žádném případě Vám tím nevzniknou další náklady.

S vrácením platby vyčkáme do doby, než vracené zboží obdržíme nebo než případně prokážete věrohodným způsobem, že bylo zboží zasláno zpět.

2.2 Zboží bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy nám oznámíte, že odstupujete od této smlouvy, zašlete zpět nebo je předejte na adrese Lhůta se považuje za dodrženou, pokud nám odešlete zboží zpět před uplynutím doby. Ponesete přímé náklady spojené s navrácením zboží. NÁKLADY NA PŘÍMÉ ODESLÁNÍ VRACENÉHO ZBOŽÍ (NETÝKÁ SE REKLAMACÍ) NESE NAKUPUJÍCÍ.

Odpovědnost za snížení hodnoty vráceného zboží. Odpovídáte pouze za snížení hodnoty zboží v důsledku nakládání s tímto zbožím jiným způsobem, než který je nutný k obeznámení se s povahou a vlastnostmi zboží, včetně jeho funkčnosti.

3. Informace o dodacích podmínkách
Platbu přijímám následujícími způsoby:
- Platba na účet vedený Českou spořitelnou,
- poštovní poukázkou na účet,
- dobírkou pouze v případě aspoň 5 pozitivních hodnocení, zde je připočítáno doběrečné 40 Kč k poštovnému uvedenému v inzerátu.

Termín obdržení platby od zaslání podkladů je 7 kalendářních dnů nebo dle naší dohody.
Veškeré zásilky jsou odesílány prostřednictvím České pošty – jako doporučená zásilka či balík, záleží na rozměrech, v případě dražších zásilek nad 500 Kč, zásilky pojišťuji na hodnotu ceny zboží, po odeslání Vás budu informovat o čísle zásilky či balíku, podle podacího čísla můžete zásilku sledovat na stránkách České pošty.

Odesílání probíhá denně nejdéle do 5 pracovních dní, ale většinou hned druhý den po připsání peněz na účet.
Poštovné a balné se odvíjí od údaje uvedeného u konkrétního inzerátu v albu, v případě nákupu více položek, platíte poštovné a balné, které Vám sdělím při zaslání podkladů k platbě a odvíjí se od rozměrů celkové zásilky a její celkové ceny, platíte jen jedno poštovné, poštovné nesčítám.
Balné je vždy součástí částky „Poštovné a balné“ uvedeného u konkrétního inzerátu, není účtováno zvlášť.
V případě ztráty zásilky Českou poštou je zákazníkovi vrácena celá částka včetně poštovného do 30dnů od reklamace u české pošty.
Vyjímečně při drobné zásilce, do 100 Kč ceny zboží lze po domluvě zaslat OBYČEJNĚ - na vlastní riziko nakupujícího.

4. Reklamace
Kupující je povinen uplatnit reklamaci u prodávajícího nebo osoby určené k opravě bez zbytečného odkladu od zjištění nedostatku. Učiní-li tak písemně nebo elektronicky, měl by uvést své kontaktní údaje, popis závady a požadavek na způsob vyřízení reklamace.

Kupující je povinen sdělit prodávajícímu, jaké právo si zvolil při oznámení vady, nebo bez zbytečného odkladu po oznámení vady. Změna volby bez souhlasu prodávajícího je možná jen tehdy, žádal-li kupující opravu vady, která se ukáže být neodstranitelná.

Nezvolí-li kupující své právo z podstatného porušení smlouvy včas, má práva jako při nepodstatném porušení smlouvy.

Kupující je povinen prokázat nákup zboží (nejlépe dokladem o koupi). Lhůta pro vyřízení reklamace běží od předání/doručení zboží prodávajícímu nebo do místa určeného k opravě. Zboží by mělo být při přepravě zabaleno ve vhodném obalu, aby nedošlo k jeho poškození, mělo by být čisté a kompletní.

Prodávající je povinen bezodkladně, nejpozději do tří pracovních dnů, rozhodnout o reklamaci, případně o tom, že je k rozhodnutí potřebné odborné posouzení. Informaci o nutnosti odborného posouzení kupujícímu v této lhůtě sdělí. Reklamaci, včetně odstranění vady, prodávající vyřídí bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů od jejího uplatnění, pokud se s kupujícím písemně nedohodnou na delší lhůtě. Po uplynutí této lhůty má kupující stejná práva, jako by se jednalo o podstatné porušení smlouvy.

Odmítne-li prodávající odstranit vadu věci, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny nebo odstoupit od smlouvy.

Záruka za jakost se prodlužuje o dobu od uplatnění reklamace do jejího vyřízení nebo do doby, kdy byl kupující povinen si věc vyzvednout. Dojde-li k výměně zboží nebo jeho části, uplatní se odpovědnost prodávajícího jako by šlo o koupi nového zboží nebo jeho části.

U oprávněné reklamace náleží kupujícímu náhrada účelně vynaložených nákladů.

Ukončení obchodu
Prosím o zprávičku o doručení balíčku (třeba i formou hodnocení), pokud se do 14 dnů od odeslání balíčku neozvete, považuji obchůdek za ukončený.
Moc děkuji za pochopení.

Storno objednávky:
- Způsob stornování objednávky (zákazníkem do 24 e-mailem)

* Informace o postupu prodejce, kdy zjistí, že není schopen objednané zboží dodat nebo je schopen jej dodat pouze částečně bude o všem informován na email, kde mu bude nabídnuta jiná alternativa ( vrácení peněz, či jiná domluva......).

Spory:

Vzájemné spory mezi prodávajícím a kupujícím řeší obecné soudy.

Kupující se může obrátit s žádostí o radu ohledně svých spotřebitelských práv na dTest, o.p.s. přes www.dtest.cz/poradna či na telefonu 299 149 009.

Dozor nad dodržováním povinností podle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění, vykonává Česká obchodní inspekce (www.coi.cz).

Osobní údaje
Kupující souhlasí s tím, aby poskytnuté osobní údaje byly prodávajícím zpracovávány a uchovávány v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.) za účelem plnění předmětu smlouvy. Kupující má právo být informován, jaké údaje o něm prodávající eviduje, a je oprávněn tyto údaje měnit, případně písemně vyslovit nesouhlas s jejich zpracováváním. Dozor nad ochranou osobních údajů vykonává Úřad pro ochranu osobních údajů.

Ochrana osobních údajů
Prodejce je nucen shromažďovat některé osobní údaje jako je jméno a adresa zákazníka.
Údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží.
V žádném případě nejsou tyto údaje žádným dalším způsobem nikterak zpracovávány.


VZOROVÝ FORMULÁŘ PRO ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY:

Oznámení o odstoupení od smlouvy

Adresát
Luboš Plaček, Koštice 158, 439 21 Koštice
Lubos.Placek@email.cz

Oznamuji, že tímto odstupuji od smlouvy o nákupu tohoto zboží:

Datum objednání:
Datum obdržení:
Jméno a příjmení:
Adresa:

Podpis:

Datum:

Děkuji za Váš zájem a těším se na obchůdky s Vámi ;)

V případě jakýchkoliv dotazů mne neváhejte kontaktovat.

Váš Luboš Plaček
Podmínky byly naposledy upraveny: 25.2.2017, 10:37
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu