Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Petr J. (SAAF) ID 435206
STAVEBNINY A ATELIÉR FASÁD, s.r.o.
mimibazar.cz/saaf
Oblast: Pardubice
Registrace: 12.6.2012
Naposledy: 5.4.2018 21:47
Aktualizace: 30.11.2017 12:46
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 9
VŠECHNY FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel:
STAVEBNINY A ATELIÉR FASÁD, s.r.o.
IČ: 26003937
DIČ: CZ26003937
Jsme plátci DPH

Sídlo a prodejna:
Fáblovka 406
533 52 Pardubice

http://saaf.cz/

Odpovědná osoba: Světlana Šplíchalová
Tel. kontakt: 602 288 292
e-mail: info@saaf.cz

Vážení nakupující, vítáme Vás v obchodě firmy STAVEBNINY A ATELIÉR FASÁD, s.r.o.
Jsme výhradně česká firma, která vznikla v Pardubicích v roce 1994. Od počátku svého působení na trhu se zabýváme prodejem stavebního materiálu a příslušenství. V lednu 2004 byla firma zapsána do obchodního rejstříku. V tomto roce jsme také začali provozovat ateliér fasád v kterém nabízíme míchání a tónování barev a fasádních směsí. Samozřejmostí je poradenská činnost a zpracování nabídek zcela zdarma.

STAVEBNINY A ATELIÉR FASÁD, s.r.o. Vám nabízí:
- kompletní sortiment stavebního materiálu
- míchání a tónování barev a fasád
- spolehlivou autodopravu
- zpracování nabídek zcela zdarma
- poradenskou činnost
- individuální přístup

Ceny:
Ceny zboží jsou konečné včetně DPH. O cenách nesmlouváme.

Objednávka:
Objednávka je přijata okamžitě a je považována za ZÁVAZNOU. Potvrzení objednávky Vám pošleme e-mailem. Objednáním kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a reklamačním řádem, a že s nimi souhlasí.

Objednávky se v pracovních dnech snažíme vyřizovat co nejdříve, nejpozději do 24 hodin od uskutečnění objednávky. V případě, že Vám na objednávku do 24 hodin neodpovíme, prosíme Vás, abyste nás kontaktovali znovu, je možné, že Váš e-mail nedorazil.

Způsoby úhrady, dodání zboží:
Platební podmínky Vaší objednávky obdržíte v potvrzovacím e-mailu. Zaplacené zboží Vám připravíme a budeme se snažit nejdéle do 2 dnů odeslat prostřednictvím zásilkové služby. Pokud nebudeme schopni tento termín dodržet, budeme Vás informovat. O odeslaném zboží informujeme prostřednictvím e-mailu.

Platby přijímáme předem převodem na bankovní účet ČSOB a.s. Pardubice.
Číslo účtu: 188749901/0300

Na dobírku nezasíláme.
Ceny zboží jsou konečné včetně DPH.

Osobní odběr:
Pro zákazníky z Pardubicka nabízíme možnost osobního převzetí. Naše prodejna se nachází na okraji předměstí Pardubic, v průmyslové zóně ve Starém Hradišti. Těšíme se na Vaši návštěvu.


Poštovné:
Poštovné uvedené v inzerátu je orientační, jeho výše závisí na velikosti a ceně celé zásilky. Při objednání více kusů poštovné nesčítáme. V ceně poštovného je zahrnuto také balné, náklady na dopravu a za poplatky v bance.

U vybraných produktů je od určité výše ceny doprava zdarma.

Možnost osobního odběru na příslušném obslužném středisku přepravce.

Storno objednávky:
Odesláním své objednávky potvrzujete její závaznost a souhlasíte s obchodními podmínkami. Objednané zboží můžete stornovat do 24 hodin od zaslání objednávky, a to zasláním vzkazu prostřednictvím MMB, anebo e-mailu na adresu info@saaf.cz

Rezervace zboží:
Zboží rezervujeme vážným zájemcům 7 dní (to je lhůta na zaplacení, nikoliv na rozmyšlení!). Po domluvě je možno i déle. Vaše rezervace je pro obě strany závazná. Prosíme Vás, dobře si rozmyslete, zda opravdu chcete na dané zboží rezervaci provést.

Dostupnost zboží:
Nabízené zboží máme obvykle skladem připravené ihned k odeslání. Inzeráty se snažíme průběžně aktualizovat, přesto se však může stát, že zboží bude mezitím vyprodáno a nebude již k prodeji. V tomto případě Vás budeme neprodleně informovat, domluvíme se na eventuelní náhradě, či objednávku po vzájemné dohodě stornujeme.

Výměna zboží :
Budete-li potřebovat, tak Vám neopotřebené a nepoškozené zboží po předchozí domluvě rádi vyměníme. Zboží nám, prosím, zašlete jako doporučený balík na naši adresu, a to včetně daňového dokladu nebo jeho kopie. Do balíčku, prosím, přiložte peníze na nové odeslání balíčku. Náklady na poštovné, spojené s výměnou zboží, nehradíme.
Vyměňujte pouze zboží v neponičeném obalu. Bude-li zboží bez zjevných známek opotřebení či poškození, obratem Vám zašleme zboží na výměnu.

Vrácení zboží:
Objednáváte-li zboží jako soukromá osoba, máte v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku možnost odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží bez udání důvodu.
Vracejte pouze neopotřebené zboží v neponičeném obalu.
Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které již nemá původní obal nebo bylo použito. V tomto případě si jako prodejci vyhrazujeme právo ponížit adekvátně vracenou částku o případné opotřebení zboží. Zboží nám, prosím, zašlete jako doporučený balík na naši adresu, a to včetně daňového dokladu nebo jeho kopie.
Peníze vám budou zaslány do 30 kalendářních dnů od obdržení vráceného zboží. Částka bude snížena o poštovné, náklady spojené s dopravou nevracíme.

Záruční lhůta a reklamační řád:

V případě, že zboží, které jste od nás obdrželi, je vadné či poškozené, oznamte nám zjištěné vady co nejdříve e-mailem na adresu info@saaf.cz. Případně telefonicky nebo písemně na adresu uvedenou v kontaktech.

1. Vadné nebo poškozené zboží bude vyměněno po vzájemné dohodě a po zaslání reklamovaného zboží na naši adresu na náklady odesilatele.
2. Zboží musí být dodáno kompletně tak, jak bylo převzato od prodávajícího.
3. Ke zboží musí být přiložen daňový doklad, který je nedílnou součástí zásilky.
4. Prodávající nepřebírá odpovědnost za škody vyplývající z nesprávného nakládání se zbožím, nesprávného ošetření a jakýchkoli zásahů, stejně jako škod způsobených vnějšími událostmi. Na vady tohoto původu se nevztahuje ani poskytnutá záruka.
5. Na zboží poskytujeme záruční dobu danou zákonem.

Postup při reklamaci :
1. Informujte nás o reklamaci telefonicky nebo e-mailem.
2. Zboží zašlete jako doporučený balík na naši adresu.
3. Do zásilky uveďte důvod reklamace a přiložte námi poslaný daňový doklad.

Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději však do 30 dnů od jejího vzniku. Záruční lhůta a reklamační řád se řídí obecně platnými právními předpisy.

Ochrana osobních údajů
Naše práce s Vašimi osobními daty plně podléhá zákonným normám, zejména zákonu o ochraně osobních údajů. Od zákazníka fyzické osoby při nákupu potřebujeme tyto údaje: jméno a příjmení, úplnou poštovní adresu, eventuelně telefonické spojení a e-mailovou adresu. Tyto údaje jsou nezbytné k Vaší identifikaci, ke komunikaci s Vámi, k realizaci prodeje zboží a zaúčtování Vaší platby za zboží.

Váš souhlas
Používáním našeho internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním osobních údajů v uvedené míře a souhlasíte s výše uvedenými pravidly.

Budeme rádi za informaci, že Vám balíček došel a potěší nás krátké hodnocení.


Přejeme Vám příjemný nákup.
Světlana Šplíchalová
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.8.2012, 23:11
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu