Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
vícenásobná reg. A. Margarita (Ritulya) ID 131355
ITAL-DESIGN I. (ITAL-DESIGN) ID 413423
mimibazar.cz/ital-design
Oblast: Ústí nad Labem
Registrace: 25.1.2012
Naposledy: 6.4.2012 16:48
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 39
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
O nás
firma ROCK-N-ROLL MOTORS s.r.o. - prodej bot přes internet,
adresa PRO PŘÍPADNÉ ZASÍLÁNÍ BALÍČKU : LOUNSKÁ 1030, TEPLICE 41501.

Důležité upozornění! Jsem prodejce registrovaný na Aukru a Mimibazarů mám tedy pouze internetový obchod, proto není možný osobní odběr ! PŘI KOMUNIKACI S NÁMI UVÁDĚJTE VAŠE UŽIVATELSKÉ JMÉNO, USNADNÍTE A URYCHLÍTE TÍM VYŘÍZENÍ ! DĚKUJEME !
VELIKOST (* CCA=> PODLE TVARŮ DÉLKY NOHY ) > STANDART EU, (*cca=>podle tvarů délky nohy !NENÍ TO CELKOVÁ DÉLKA STÉLKY!! ) *cca :
č.35 = 22cm
č.36 = 22,5cm
č.37 = 23cm
č.38 = 24cm
č.39 = 24,5cm
č.40 = 25cm
č.41 = 26cm
č.42 = 26,5cm
č.43 = 27cm
č.44 = 28cm
č.45 = 28,5cm
č.46 = 29cm

Obchodní podmínky
pro nákup na našich Aukcích


1) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

Kupující učiněním závazné objednávky stvrzuje, že akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží vyhlášené prodávajícím. Vztahy mezi kupujícím a prodávajícím se řídí těmito obchodními podmínkami, které jsou zároveň pro obě strany závazné.

2) OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ A SLUŽEB

Předmětem smlouvy je pouze zboží uvedené v objednávce. Rozměry a ostatní údaje uvedené na našich Aukcích. V případě nesrovnalostí Vás samozřejmě budeme kontaktovat.
Podmínkou pro naplnění platnosti naší elektronické objednávky je vyplnění veškerých požadovaných údajů a náležitostí uvedených v objednávajícím formuláři na našich Aukcích. Objednávka je zároveň návrhem kupní smlouvy, kdy samotná kupní smlouva posléze vzniká samotným dodáním zboží. K uzavření kupní smlouvy se vyžaduje formální potvrzení objednávky naše Aukce.

3) POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY

Objednávka je přijata při nákupu na našich Aukcích, potvrzení objednávky je automatické e-mailem, o odeslání budete taktéž informováni e-mailem automaticky.

PLATBA : očekávám platbu do 5 pracovních dnů od skončení aukce,pokud potřebujete delší termín nebo čekáte na mou další aukci, napište mi prosím.Pokud se platba do 5 dní nepřipíše na můj účet a vy mne nezkontaktujete uděluji NEGATIVNÍ HODNOCENÍ !
*** V platbě vždy uved´te čislo aukce jako Variabilní symbol, a svůj Aukro nick, jinak platby velmi těžko identifikovat, a může se stát že zboží dojde později.
4) ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY

Každou objednávku můžete do 24 hodin zrušit a to telefonicky, či e-mailem a to bez udání důvodu. Stačí uvést jméno, e-mail a popis objednaného zboží či číslo Aukce.

5) PŘEPRAVA, PŘEVZETÍ, POŠTOVNÉ A BALNÉ

Objednané zboží vám zašleme "Obchodním balíkem“- který můžete na poště vyzvednout do 1 týdne, a „Na dobírku“. Cena poštovného je uvedena na našich Aukcích.
Zákazník je povinen zboží při převzetí zkontrolovat, zda nebyl porušen obal, v případě, že obal porušen byl, má zákazník právo zboží nepřevzít a povinnost reklamovat jeho náhradu u přepravní služby. Zákazník má dále povinnost zboží po převzetí neprodleně rozbalit a zkontrolovat úplnost, správnost a stav celé zásilky. Pro reklamaci neúplnosti či poškození zásilky je stanovena lhůta 24 hodin od převzetí zásilky. Doporučujeme pořídit fotografie poškozeného obalu i zboží a spolu s vyjádřením poslat na email: ital-design@seznam.cz . Po uplynutí této lhůty již nemůže být na tyto reklamace brán zřetel a případné náklady spojené s nápravou stavu zásilky nese zákazník v plné výši. Prodávající nepřebírá jakoukoliv odpovědnost za škody na zboží způsobené při přepravě.
V případě, že zásilka není vyzvednuta, či nemůže-li být vinou zákazníka odeslána do 7 dnů od oznámeného zhotovení náklady spojené s nápravou stavu zásilky nese zákazník v plné výši.

6) DODACÍ LHŮTA

Doba dodání (od obdržení platby): 4-6 dní

7) VÝMĚNA ZBOŽÍ

V případě potřeby Vám nepoužité a nepoškozené zboží vyměníme za jiný druh. Zboží stačí zaslat doporučeným balíkem (ne na dobírku) na naši adresu: Rock-N-Roll Motors s.r.o., Lounská 1030, Teplice 415 01. Náklady spojené s vyměňováním (Cena poštovného) nese v plné výši kupující.

*Výměna je možná za předpokladu, že je zboží nepoškozeno a bude v originálním balení.

8) REKLAMACE A ZÁRUKA

Případné reklamace vyřídíme individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží při jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen neprodleně hlásit naší firmě. Za vady vzniklé přepravcem neručíme.

Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Na veškeré zboží se vztahuje uvádíme záruční lhůta je 2 měsíce.

Záruka se nevztahuje na vady vzniklé:

a) běžným opotřebením
b) nesprávným použitím zboží

Postup při reklamaci:

1) informujte nás o reklamaci e-mailem: ital-design@seznam.cz či písemně na naši adresu
2) zboží zašlete jako doporučený balík (ne na dobírku) na naši adresu: Rock-N-Roll Motors s.r.o., Lounská 1030, Teplice 415 01
3) do zásilky uveďte důvod reklamace, vaši adresu
4) doklad o nabytí reklamovaného zboží naše Aukce v objednávkovém formuláři na MMB

Vraceni peněz muže trvat až měsíc!!!

Vaši reklamaci vyřídíme co nejrychleji, nejpozději do 30 dnů od jejího vzniku, tedy převzetí zboží naší firmou. Nejsme výrobci našich bot, proto si u bot, které již pravidelně nenaskladňujeme a není tedy odpovídající druh k dispozici, vyhrazujeme právo nahradit reklamované boty botami jinými dle domluvy s kupujícím.

9) VRÁCENÍ ZBOŽÍ ZAKOUPENÉHO NA DÁLKU

Jestliže jste zboží zakoupili na dálku (přes internet bez možnosti si jej prohlédnout či vyzkoušet) můžete jej do 14 dnů vrátit i bez udání důvodu. (Občanský zákoník § 53 odst.7)

V případě řádného uplatnění tohoto práva převezme prodávající zboží zpět a bez zbytečného odkladu odešle příslušnou částku kupujícímu (bankovním převodem či složenkou) a to buď podle údajů uvedených při vrácení kupujícím nebo podle údajů uvedených v objednávce či při platbě. Zboží bude přijato zpět při naplnění následujících podmínek:

1./ zboží je možné vrátit nejpozději do 14 dní ode dne doručení kupujícímu
2./ k vracenému zboží musí být přiložena kopie dokladu o nabytí zboží objednávkovém formuláři na naše Aukce, na níž zákazník potvrdí, že zboží převzal a požaduje jeho vrácení
3./ zboží musí být kompletní, nepoškozené a bez opotřebení, musí být přiložen návod byl-li ke zboží dodán
4./ zboží nebylo vráceno v zásilce na dobírku - prodávající si vyhrazuje právo odmítnout takto zaslané zboží
5./ na zboží nebyla provedena žádná úprava , která znesnadňuje jeho další prodej

Prodávající nepřebírá jakoukoliv odpovědnost za škody na zboží způsobené při přepravě a vyhrazuje si právo odmítnout poškozenou nebo otevřenou zásilku.

Pokud bude vše v pořádku, vrátíme Vám částku odpovídající ceně zboží, bohužel již nikoliv cenu dopravného či balného, je-li účtováno. Náklady spojené s vracením nese v plné výši kupující.

POZNÁMKA: Abyste předešli zbytečným zklamáním z vlastností výrobku snažte se prosím zjistit co nejvíce podrobností o výrobku před jeho koupí - veškeré důležité informace pište na Email:

ital-design@seznam.cz -každý pracovni den od 8 do 15 hodin, každý pracovni den od 8 do 15 hodin Děkujeme za pochopení.




E-mail:
ital-design@seznam.cz

Adresa:
ROCK-N-ROLL MOTORS s.r.o., LOUNSKÁ 1030, TEPLICE 41501
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.4.2012, 22:58
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu