Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Rut K. (DamikoVM) ID 402408
Rut Kopečná
mimibazar.cz/damikovm
Oblast: Velké Meziříčí
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 17.11.2011
Naposledy: 10.11.2020 9:39
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
87539446
HODNOCENÍ 55
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítám Vás v našem obchůdku, prostřednictvím kterého bychom Vám chtěli nabídnout kvalitní dětské oblečení a obuv. Věříme, že budete spokojeni jak s kvalitou, tak s našimi službami a stanete se našimi pravidelnými zákazníky :-)

Provozovatel obchodu:
Rut Kopečná
Gen. Jaroše 2116/32
594 01 Velké Meziříčí
Česká republika
Firma je zapsaná na MěÚ Velké Meziříčí odbor obecní živnostenský úřad č.j.Živ/2244/11/67Ř

IČ: 87539446
DIČ: CZ8057164819
nejsem plátce DPH

email:damikovm@seznam.cz, kopecna.r@seznam.cz
telefon: 776 159 524

Obchod je pro prohlížení a objednávání otevřen 24 hodin denně. Telefonické dotazy jsou vyřizovány Po-Pá mezi 8-18 hod.

Co u nás najdete:
Na našich stránkách prodáváme rozsáhlý sortiment nového zboží českých výrobců – Novia, Trepon, Vejnar, Krejčovství Amálka, Dotex a zahraničních dodavatelů – Wolf, Demar, Befado a další. Nabídka se postupně stále rozšiřuje, hledáme stále další dodavatele kvalitního oblečení pro Vaši spokojenost.

Jak nakupovat, cena a platba:
Pokud máte o zboží zájem, stačí udělat objednávku pod jednotlivými fotografiemi. Převzetí zboží kupujícím je zásadně možné až po jeho úplném zaplacení, pokud není dohodnuto jinak.
Platbu za zboží lze uskutečnit platbou předem bankovním převodem nebo dobírkou při převzetí zásilky. V případě převodu bude zákazník vyzván k platbě a budou mu zaslány podklady k bankovnímu převodu. Zboží bude odesláno po připasání platby na účet prodávajícího.
Při zaslání zboží dobírkou se k ceně zboží + ceně poštovného připočítává ještě příplatek 40,- Kč za dobírku.
V balíčku vám bude doručen vždy doklad – faktura.
Nabízíme též možnost osobního vyzvednutí po předchozí telefonické domluvě v sídle provozovatele, kde zaplatíte zboží v hotovosti při převzetí.

Způsob dodání a cena dodání:
Balíčky posílám doporučeně prostřednictvím České pošty. Cena poštovného je uvedena vždy u konkrétního zboží. V případě nákupu více položek platí jedno - nejvyšší poštovné pro všechny položky. V případě nákupu více položek se stejnou hodnotou poštovného se poštovné úměrně navýší vzhledem k počtu kusů - dle platného ceníku České pošty. Částka za poštovné Vám bude sdělena e-mailem při uzavírání objednávky.
Balné neúčtujeme.

Storno objednávky:
Storno objednávky je možné provést e-mailem do 24 hodin od objednání zboží.

Dodací lhůta:
Dodací lhůta začíná běžet ode dne obdržení závazné objednávky za podmínky obdržení všech podkladů, které jsou nutné pro včasné vyřízení objednávky. Expedice zboží proběhne v nejbližším možném termínu po obdržení platby (v případě platby na účet), obvykle 1-3 pracovní dny. V případě platby dobírkou je pak zboží expedováno v nejbližším možném termínu po objednání, obvykle 1-3 pracovní dny.
V případě osobního odběru bude zboží k vyzvednutí po předchozí domluvě na kontaktní adrese, uvedené v záhlaví těchto podmínek.
Pokud se zboží v průběhu dne vyprodá, je kupující okamžitě při reakci na objednávku informován o datumu naskladnění s možností anulace zájmu či oddálení platby.

Budu ráda, když se po doručení balíčku ozvete, ať už formou e-mailu nebo hodnocení, uvítám také fotografii spokojeného zákazníka :-) Pokud se mi neozvete do 14-ti dnů od odeslání balíčku, považuji náš obchod za uzavřený.

Vrácení nepoužitého zboží:
Kupující má právo odstouit od smlouvy do 14-ti dnů od převzetí zboží. Pokud se tak stane, musí pokud možno nepoškozené zboží, bez známek užívání nebo opotřebování zaslat zpět v uvedené lhůtě (určující je datum dodání).
Nevyhovuje-li Vám naše zboží z jakéhokoliv důvodu (volba špatné velikosti atd.), kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu, abychomn zboží očekávali. Po obdržení vráceného zboží vám dle vašeho přání vrácené zboží buď vyměníme nebo vrátíme příslušnou částku prostřednictvím bankovního převodu na účet během 5-ti pracovních dnů.

Podmínky pro vrácení peněz:
pokud je vráceno zboží neporušené, v takovém stavu, že může být dále nabízeno zákazníkům, je vrácena plná hodnota kupní ceny
pokud je vráceno zboží již částkečně opotřebované, bude kupní cena snížena o opotřebení výrobku
Zásilky dobírkou nebudou přijaty.

Záruční doba a reklamační řád:
Záruční doba je poskytována na nové zboží dle platného záručního řádu 24 měsíců.
V případě, že zákazník objeví na zakoupeném zboží v průběhu záruční doby vadu, která nebyla způsobena jeho nevhodný používáním, ale vadou samotného výrobku, má v záruční době právo na reklamaci zboží.
Reklamace se nevztahuje na běžné opotřebení zboží způsobené používáním. Kratší životnost výrobku v takovém případě nelze považovat za vadu a nelze ji ani jako takovou reklamovat.

Postup reklamace: Informujte nás o reklamaci e-mailem, na jehož základě Vám sdělíme následný postup (odeslání). Reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 1 měsíce ode dne uplatnění reklamačního nároku.

Kupující bere na vědomí, že prodávající není povinen uzavřít kupní smlouvu s osobami, které dříve podstatným způsobem porušili podmínky prodeje zde uvedené.

Závěr:
Cílem našeho týmu je Vaše spokojenost
Nabízíme spolehlivost, ochotu a slušné jednání :-)
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.2.2012, 10:12
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu