Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucie H. (a La Mode Boutique) ID 399545
mimibazar.cz/aLAmodeBoutique
Oblast: Nymburk
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 5.11.2011
Naposledy: 12.7.2023 11:39
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
88072380
DIČ Neplátce DPH
HODNOCENÍ 504
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítám Vás na mých nabídkách.

Mé údaje:

Lucie Hurábová, Hořátev 164, 289 13 pošta Zvěřínek

Bankovní účet: 203936319/0600

IČO: 88072380

Nejsem plátce DPH

Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Nymburk.

Vyberte si z rozsáhlé nabídky převážně dámského textilu dovezeného z Anglie.

Denně přidávám nové nabídky.


Po Vašem nákupu očekávám do 7 dní Vaši platbu (pokud se předem nedomluvíme jinak). Do zprávy pro příjemce uveďte Vaše jméno. Pokud nebudou tyto údaje správně uvedeny, nemohu Vaši platbu identifikovat a budu čekat na Vaše info o odeslání platby. Doručení zboží se tím může velice zkomplikovat a prodloužit.

Balíček odesílám většinou druhý den po připsání platby na můj účet, nejpozději však do 5 pracovních dnů. O odeslání zboží Vám odešlu informaci e-mailem.

! ! ! P O Z O R ! ! !

Pokud momentálně nemáte finance, čekáte na výplatu, mateřskou, dědictví :o) atd. dejte mi vědět před zakoupením a určitě se domluvíme na pozdějším termínu platby. Ráda Vám počkám, jen o tom chci vědět.

Pokud máte jakýkoliv dotaz neváhejte se na mne obrátit, na Vaše e-maily odpovídám většinou nejpozději do 24 hodin.

PŘI NÁKUPU ZBOŽÍ V HODNOTĚ MINIMÁLNĚ 1.500,- KČ JE POŠTOVNÉ ZDARMA.

Po obdržení balíčku prosím o udělení hodnocení. Je to pro mne kontrola, že jste věcičky obdrželi a vše je v pořádku. Pokud by byl jakýkoliv problém, neváhejte mě kontaktovat před udělením hodnocení a určitě jej vyřešíme k oboustranné spokojenosti. Snažím se všechny věci před vystavením kontrolovat a případné vady popsat, ale mohu něco přehlédnout.

Dle §53 zákona č.40/1964 Sb. občanského zákoníku má kupující právo do 14-ti dnů od převzetí plnění odstoupit od smlouvy, výjimkou jsou případy uvedené v §53 odst. 8 uvedeného zákona, viz. níže

Adresa pro vrácení zboží:

Lucie Hurábová,

Hořátev 164

289 13 p. Zvěřínek

Do zásilky přiložte průvodní dopis s požadavkem vrácení zboží bez udání důvodu, Vaší adresou, číslem bankovního účtu a Vaším jménem. Průvodní dopis v zásilce je nutností. Zboží neposílejte na dobírku, takové zásilky nepřebírám.


Přeji příjemné nákupy

Lucka - á La Mode Boutique
________________________________________________________________________ ______________________________

Kontakt

Kontaktovat mě můžete ve všední dny v době 7.00-15.00 na telefonním čísle 603 766 864 nebo e-mailem alamode.boutique@seznam.cz.


Údaje o prodejci

Lucie Hurábová
Hořátev 164
289 13 pošta Zvěřínek
tel. : 603 766 864
e-mail : mimibazar@alamodeboutique.cz
bankovní účet: 203936319/0600
IČO : 88072380
Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Městský úřad Nymburk


Pravidla pro odstoupení od smlouvy

Poučení o právu spotřebitele na odstoupení od kupní smlouvy

a) Právo spotřebitele odstoupit od smlouvy

Máte právo odstoupit od této smlouvy a současně vrátit dodané zboží bez udání důvodu ve lhůtě 14 dnů ode dne převzetí zboží ( § 1829 občanského zákoníku ). Prodávající umožňuje po dohodě s prodejcem i částečné vrácení zboží. Pro účely uplatnění práva na odstoupení od smlouvy musíte o svém odstoupení od kupní smlouvy informovat prodávajícího Lucii Hurábovou, se sídlem v Hořátvi 164, 289 13 pošta Zvěřínek, e-mail: mimibazar@alamodeboutique.cz , telefon: 603 766 864, a to formou jednostranného právního jednání ( dopisem zaslaným prostřednictvím provozovatele poštovních služeb nebo e-mailem ).

Aby byla dodržena lhůta pro odstoupení od kupní smlouvy, postačuje odeslat odstoupení od smlouvy před uplynutím příslušné lhůty. Zboží musí být vráceno kompletní ( je možné i částečné vrácení zboží. V tomto případě jsou náklady na dopravu řešeny níže), nepoškozené, stejně zabalené, ve stavu, v jakém bylo doručeno. Ke zboží musí být přiložen doklad o koupi a číslo bankovního účtu, na který zákazník požaduje vrátit peníze. Prodávající převede zaplacenou částku zpět na uvedený účet zákazníka.

b) Důsledky odstoupení od smlouvy

Pokud odstoupíte od kupní smlouvy zcela, zaplacené peněžní prostředky včetně nákladů na dodání vrátím po obdržení vráceného zboží ( § 1832 občanského zákoníku ). Zboží bez zbytečného odkladu, nejpozději do 14 dnů ode dne, kdy došlo k odstoupení od kupní smlouvy, zašlete zpět na adresu: Lucie Hurábová, Hořátev 164, 289 13 pošta Zvěřínek. Lhůta se považuje za zachovalou, pokud mi odešlete zboží zpět před uplynutím 14 dnů.

V případě odstoupení od kupní smlouvy ponesete náklady spojené s vrácením zboží obvyklou poštovní cestou.

Podle rozhodnutí Evropského soudního dvora C-511/08, které interpretuje směrnici 97/7/ES, musí prodávající uhradit kupujícímu cenu zboží i kupujícím zaplacené náklady na dopravu zboží z obchodu ke kupujícímu. Kupující tak nese pouze náklady na dopravu vraceného zboží zpět prodávajícímu. Pokud kupující odstupuje jen částečně od smlouvy, tedy vrací pouze část zboží, přechází náklady na dopravu na zboží, jež si kupující ponechal.

Pokud má zákazník dopravu zdarma (při nákupu nad určenou hranici) a vrátí pouze část zboží z důvodu částečného odstoupení od smlouvy nebo vad části zboží, v důsledku čehož jeho nákup klesne pod určenou množstevní hranici, je zákazník povinen zaplatit dopravné, které mu z důvodu objednávky nad určenou množstevní hranici bylo odpuštěno.

Prodávající tímto pravidlem předchází spekulativnímu jednání některých zákazníků. Částka za dopravné bude odečtena od vrácené částky.

c) Odpovědnost za snížení hodnoty vráceného zboží

Odpovídáte pouze za snížení hodnoty zboží v důsledku nakládání s tímto zbožím jiným způsobem, než který je nutný k obeznámení se s povahou a vlastnostmi zboží, včetně jeho funkčnosti ( např. úprava barvy, velikosti či střihu ).

d) Podnikatelé (velkoobchodní) nejsou oprávněni odstoupit od kupní smlouvy a to vzhledem k povaze použitého zboží a též vzhledem k předpokládanému většímu množství odebíraného zboží.

e) Zboží nelze vracet na dobírku. Takto vrácené zboží nebude převzato.


Reklamace

Odpovědnost za vady zboží

a) V případě prodeje použitého zboží spotřebiteli neodpovídá prodávající za vady odpovídající míře používání nebo opotřebení, které měla věc při převzetí kupujícím ( § 2167 občanského zákoníku ). Práva z odpovědnosti za ostatní vady, za které prodávající odpovídá podle právních předpisů, může uplatnit kupující jen ve zkrácené reklamační lhůtě v délce 12 měsíců ( § 2168 občanského zákoníku ).

b) Má-li věc vadu, z níž je prodávající zavázán, a jedná se o věc použitou, má kupující místo práva na výměnu věci právo na přiměřenou slevu ( § 2171 občanského zákoníku ).

c) V případě opakovaných a zjevně spekulativních reklamací si prodávající vyhrazuje právo zákazníka po předchozím upozornění nadále neobsluhovat.

d) Kupující je povinen uplatnit reklamaci u prodávajícího bez zbytečného odkladu od zjištění vady. Učiní tak písemně nebo elektronicky a musí uvést své kontaktní údaje, číslo objednávky a označit vady zboží a nárok, který uplatňuje.

e) Lhůta pro vyřízení reklamace běží od doručení zboží prodávajícímu. Prodávající je povinen nejpozději do tří pracovních dnů rozhodnout o reklamaci a své rozhodnutí sdělit kupujícímu e-mailovou zprávou
Podmínky byly naposledy upraveny: 23.11.2022, 9:03
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu