Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Lucie K. (eshopy) ID 388740
eshopy s.r.o.
mimibazar.cz/eshopy
Oblast: Mladá Boleslav
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.9.2011
Naposledy: 27.12.2011 12:22
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
24661333
DIČ CZ24661333
HODNOCENÍ 1
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obecná ustanovení

Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen „VOP“) upravují vztahy mezi společností eshopy s.r.o. (dále jen „prodávající“) a jejími obchodními partnery (dále jen „kupující“). Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku pod spisovou značkou C 110604 vedenou u rejstříkového soudu v Praze. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky.

Je-li smluvní stranou osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy nejedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti., řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem (č. 40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992 Sb.).

Je-li smluvní stranou osoba, která při uzavírání a plnění smlouvy jedná v rámci své obchodní nebo jiné podnikatelské činnosti, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami obchodním zákoníkem, č. 513/1991 Sb., vše ve znění novel.

Prodejcem je společnost:

eshopy s.r.o.
Českobratrské nám. 57
293 01 Mladá Boleslav

Kontaktní osoba: Lucie Knězová

IČO: 24661333
DIČ: CZ24661333

Zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 164212.

Telefon: +420 603 396 268

Web: http://www.britalevne.cz
Email: info@britalevne.cz

Kontaktní doba: Po - Pá 9:00 - 16:30 hod


1. Objednávka

Přijatou objednávku zpracujeme okamžitě po jejím obdržení a informujeme kupujícího o přijetí, společně s údaji nutnými k úhradě celkové ceny objednávaného zboží a nákladů spojených na dopravu. Vyřízení objednávky je možné pouze po úspěšném oveření přijetí platby na náš účet. V případě platby dobírkou je objednávka vyřízena do dvou pracovních dní. Pokud by se stalo, že objednané zboží nebudeme schopni dodat, kontaktujeme Vás a domluvíme se na dalším postupu.

Storno objednávky ze strany kupujícího je možné do 24 hodin telefonicky nebo emailem.


2. Zpracování objednávky

Objednávky vyřizujeme v nejkratším možném termínu. Nabízené zboží, které je drženo skladem, je expedováno do 2 pracovních dnů. Zboží dodáváme po celé ČR, s využitím služeb České pošty nebo přepravní společnosti DPD.

Cena poštovného je 70,- Kč a dobírečné 36,- Kč (pokud zákazník zvolí platbu dobírkou). Cena přepravy DPD je 85,- Kč a dobírečně 36,- Kč (pokud zákazník zvolí platbu dobírkou). Po dohodě s prodejce je možné sjednat osobní odběr v Mladé Boleslavi. O vyřízení objednávky je zákazník opět informován předem.

Kupní smlouva a vlastnické právo vzniká v okamžiku převzetí zboží kupujícím.

3. Vrácení zboží

Na základě zákona č. 367/2000 má Zákazník právo na odstoupení od koupě bez udání důvodů do 14 dnů od převzetí zboží. Pro konkrétní podmínky a postup vrácení nás kontaktujte emailem. Vratit bez udání důvodu lze i nové zboží, která již nemá původní obal nebo visačky. V tomto případě si prodejce vyhrazuje vrácenou částku ponížit o opotřebení výrobku.

4. Reklamace

Na veškeré nové zboží je poskytována záruka 2 roky od data převzetí zboží. Veškeré požadavky na reklamace je možno uplaťnovat emailem na výše uvedenou adresu. Kupující nemá právo na výměnu zboží nebo vrácení peněz pokud zboží bude jakkoliv poškozené jeho nesprávným použitím, ošetřením nebo špatnou manipulací.

Na použité zboží neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

5. Ostatní - ochrana osobních údajů

Společnost eshopy s.r.o. děkuje za Vaší důvěru a zavazuje se, že bude chránit Vámi poskytnutá data, která musela být uvedena při realizaci objednávky.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost eshopy s. r. o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám.

Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.

Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá společnost eshopy s. r. o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje je možno na výslovnou žádost zákazníka vymazat z naší databáze.
Podmínky byly naposledy upraveny: 6.10.2011, 10:30
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu