Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Marie B. (apolloonka) ID 379979
mimibazar.cz/apolloonka
Oblast: Liberec
Registrace: 21.7.2011
Naposledy: 17.8.2012 16:26
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 46
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Obchodní podmínky

1) VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ
Objednáním zboží v e-shopu (emailem), je každá objednávka závazná (Občanský zákoník § 544-545, zákon č.40/1964 Sb) dle našich obchodních podmínek a kupující přijímá tyto Obchodní podmínky vyhlášené prodávajícím, kterými se řídí vztah mezi nimi, a jsou současně závazné pro obě strany.
Tzn. že odesláním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními podmínkami, že s nimi souhlasí a že si je vědom závaznosti objednávky a sankcí, které plynou z nepřevzetí, nevyzvednutí či odmítnutí objednaného zboží (dle odstavce Odstoupení od kupní smlouvy a reklamace).

2) OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ A SLUŽEB
Předmětem smlouvy je pouze zboží uvedené v objednávce, tj. kupní smlouvě. K uzavření kupní smlouvy se vyžaduje formální potvrzení objednávky prodávajícím. U zboží v hodnotě nad 3.000,- Kč obecně platí, že objednávku na zboží přijímáme po uhrazení finanční částky za objednané zboží na náš účet. Pokud si zboží vyzvedáváte osobně, nebo pokud chcete zaslat zboží dobírkou na vaši adresu, je vyžadováno uhrazení finanční zálohy ve výši 50% z ceny zboží na náš firemní účet, nebo uhrazení finanční částky předem.
Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH. Ceny za zboží jsou platné v momentě objednávky.

Šaty jsou šity v zahraničí, proto tedy v případě výrazné změny kurzu zahraničních měn v průběhu doby vyřizování objednávky prodávajícím, nebo v případě výrazné změny cen ze strany výrobce, nebo nedodání zboží výrobcem, si prodávající vyhrazuje právo pružně měnit objednávku po dohodě s kupujícím, případně od smlouvy jednostranně odstoupit. Je možné, že se šaty zdrží po cestě, na celním úřadě apod. dodání se tedy může opozdit. (cca o 1-4týdny).
Veškeré termíny dodání uvedené u zboží jsou pouze orientační.

Prodávající si vyhrazuje právo odmítnout objednávku kupujícího, pokud se bude důvodně domnívat, že tak kupující činí z rozmaru, nebo neseriozního zájmu.

3) POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY
Objednávka je potvrzena ze strany prodávajícího informačním emailem. V případě nejasností v objednávce, je upřesňována prodávajícím emailem.

4) ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY
Objednávku může kupující zrušit bez jakýchkoliv sankcí do 24 hodin od elektronického odeslání objednávky. V ostatních případech je prodávající oprávněn požadovat úhradu vzniklých nákladů (storno poplatek)
Storno po 24 hod:
pokud zákazník požádá o storno objednávky po uplynutí 24 hod. od potvrzení objednávky bude mu účtována smluvní pokuta ve výši 800,- Kč. Tato pokuta bude požadována výhradně na objednávajícím a případně vymáhán dle platných zákonů České republiky.
Upozorňujeme že veškeré pohledávky budou postoupeny právní firmě k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojených.

Právo na odstoupení od smlouvy spotřebitel nemá, v případě smluv:
- na poskytování Služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
- na dodávku Zboží nebo Služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli Prodávajícího,
- na dodávku Zboží upraveného podle přání Kupujícího nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
- na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li Kupující jejich originální obal,
- na dodávku novin, periodik a časopisů,
- spočívajících ve hře nebo loterii.


Nevyzvednutá dobírka
UPOZORNĚNÍ:
Každá objednávka je závazná (Občanský zákoník § 544-545, zákon č. 40/1964 Sb) dle našich obchodních podmínek. Zákazníci, kteří si objednají zboží a nezaplatí objednávku, případně si následně nevyzvednou či odmítnou expedovanou zásilku na dobírku, budou zveřejněni v registru dlužníků a bude požadováno uhrazení vzniklých nákladů na odeslání zboží a manipulační poplatek (tzv. smluvní pokuta) ve výši 800,- Kč.
Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami a smluvní pokutou v této výši. Objednávku můžete stornovat do max. 24 hod. od objednání.
Storno po 24 hod:
pokud zákazník požádá o storno objednávky po uplynutí 24 hod. od potvrzení objednávky bude mu účtována smluvní pokuta ve výši 800,- Kč. Tato pokuta bude požadována výhradně na objednávajícím a případně vymáhán dle platných zákonů České republiky.
Upozorňujeme že veškeré pohledávky budou postoupeny právní firmě k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojených.

5) BALNÉ A POŠTOVNÉ
Poštovné a balné při platbě předem na účet účtuji 100Kč, na dobírku 200Kč. Zboží je odesíláno prostřednictvím České pošty.

6) DODACÍ LHŮTA
Ostatní zboží se objednává ze zahraničí, proto je nutné počítat s delší dodací lhůtou, která se pohybuje od 2-8 týdnů, zálaží na náročnosti zpracování. Zboží, které je skladem,odesílám do 3-5ti dnů od obdržení platby na účet.
V případě, jakékoliv změny Vás budeme kontaktovat.

7) VRÁCENÍ ZBOŽÍ
Jste oprávnění od smlouvy odstoupit do 14ti dnů od převzetí šatů, v souladu zákonem 367/2000 Sb.
Vrácení zboží v souladu s reklamačním řádem a zákonem 367/2000 Sb. bez uvedení důvodu do 14 dnů (§ 53 odst. 8 OZ- na dodávku zboží upraveného podle přání spotřebitele nebo pro jeho osobu)
NENÍ MOŽNÉ, pokud jde o šití šatů podle Vašeho přání nebo pro Vaši osobu (tzn. na míru), nebo pokud jde o šaty (zboží) na objednávku,
a to i ve standartních velikostech. Šaty na objednaní jsou šity dle velikosti Vámi zadané, není tedy možné vrácení, nebo pokud si u nás přebíráte zboží osobně.
(S tímto souhlasíte při objednávce šatů, není tedy možné šaty po přijetí vrátit či vyměnit !!!)
O této skutečností nás prosíme neprodleně informujte emailem. Reklamaci bude vyhověno, pokud budou splněny všechny zákonem stanovené podmínky. Reklamace bude vyřešena do 30 dní od data doručení vráceného zboží na adresu dodavatele.


8) REKLAMACE A ZÁRUKA
Odpovídám za to, že prodávaná věc bude ve shodě s kupní smlouvou, tedy zejména, že půjde o věc bez vad. Prohlašuji, že mnou nabízené šaty mají vlastnosti popsané v nabídce, odpovídají účelu, pro který se obvykle používají. Pokud by snad byly šaty v rozporu kupní smlouvou, máte právo požadovat jejich uvedení do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, tedy požadovat výměnu či opravu. Pokud by snad výměnu či opravu nebylo možno provést, máte právo požadovat slevu z ceny šatů nebo odstoupit od smlouvy. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl, nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil.
Případné reklamace vyřídíme k Vaší spokojenosti individuální dohodou s Vámi a v souladu s platným právním řádem. Kupující je povinen zboží po jeho převzetí prohlédnout tak, aby zjistil případné vady a poškození. Případné vady je kupující povinen nám neprodleně hlásit, nejpozději do 24 hodin po obdržení. Pozdější reklamace nebudou uznány. Za vady vzniklé přepravcem neručíme. Poškození vzniklé při přepravě nutno řešit s dopravcem.

Na veškeré zboží se vztahuje zákonná lhůta 24 měsíců, pokud není uvedeno jinak.

Záruka se nevztahuje na vady vzniklé běžným používáním, na vady vzniklé nesprávným skladováním, na vady vzniklé nesprávným používáním, na vady vzniklé nesprávným ošetřováním, nebo čištěním.
Postup při reklamaci:
1) informujte nás o reklamaci emailem nebo doporučeně poštou
2) zboží zašlete jako doporučený balík (ne na dobírku) na naši adresu
3) do zásilky uveďte důvod reklamace, vaši adresu

Vaši reklamaci vyřídíme nejpozději do 30 dnů od převzetí zboží. Reklamované šaty nesmí být použité, či znečištěné.

9) ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ
Upozorňujeme Vás, že šaty jsou vždy dodávány bez spodnice a bez doplňků viditelných na fotografiích.
Výše uvedené obchodní podmínky jsou platné a účinné od 1. srpna 2011. Prodávající si vyhrazuje právo měnit tyto Všeobecné obchdoní podmínky bez předchozího upozornění.

Předem upozorňuji, že fotografie u společenských a svatebních šatů jsou pouze ilustrační. Šaty jsou šité dle těchto originálů. Mouhou se v detailech lišit. Odchylku v barvě je třeba brát v potaz. Jde o rozdíl reálnou barvu a barvu na obrázku. Mějte na paměti i to, že každý počítač má jiné rozlišení, proto se může stát že barva na počítači je o trošku jiná než ve skutečnosti. Šaty jsou ale na cca 95 % stejné. Téměř všechny šaty mají vlečky, chcete-li šaty bez vlečky, musíte to uvést v objednávce !!!
Šaty se šijí dle standartních rozměrů nebo na míru. Počítejte,prosím, plus minus vždy 1cm, není to sériová výroba a tak se můžou šaty o pár milimetrů lišit. Ráda bych tím předešla vracení zboží z důvodu, že vám daná věc kvůli mírám nebude sedět.
Pokud na šatech není nějaká vada,není možná reklamace z důvodu, že se Vám šaty nelíbí....vadu nejsou považovány drobné změny - např. ve zdobení (krajka, krajková
aplikace, výšivka, kamínky apod.), malinko jiné střižení... vzhledem k ilustračnímu fotu na webu. Rovněž se nepovažuje za vadu jemná odlišnost v odstínu barvy - záleží na typu monitoru
a jeho nastavení.

Nejsem plátce DPH.
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.8.2012, 18:40
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu