PODMÍNKY PRODEJE

Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
VÍTÁM VÁS V BAZÁRKU / AUKCÍCH.


OD 1 .3. 2019 OPĚT ZDRAŽENÉ POŠTOVNÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poštovné a balné: pošta-dopor. balík 135-185 kč .
PŘI SLOUČENÍ VÍCE KUSŮ MUSÍM UPRAVIT POŠTOVNÉ BOHUŽEL NEMOHU HRADIT - VĚTŠÍ BALÍČEK DOPORUČENÝ KOMPLET 150,-KČ !!!!



OTEVŘENÁ OBJEDNÁVKA = možnost nakupovat po celých 14 dní do jednoho balíčku


Často se mi stává, že zájemce položí dotaz k určitému kusu, např. na míry, já odpovím, ale už se zpět nedozvím, jestli si ji vezme. Z toho důvodu dávám ihned přednost dalšímu zájemci, který věc okamžitě koupí.

Milí maminky, ( hlavně ty které u mě ještě nenakupovaly, nebo nakupují vůbec poprvé přes internet ) čím dál častěji dostávám dotazy, můžu vrátit zboží když mě nebude sedět?
Ano můžete, ale na své náklady. Vracím pouze částku za zboží , nikoli za poštovné !!!!!! Proto velice dobře zvažte nákup, pokud si nejste jistí nebo nenakupujete přes eshopy doporučuji kupovat tam kde si věc vyzkoušíte příp.osaháte. Díky za pochopení...


Vždy se prosím drže měření,ne všechny cedulky musí odpovídat skutečné velikosti !!!!!!
Zboží je nafoceno co nejpřesněji, ale i tak může dojít ke zkreslení barev úpravou fotografií nebo různou světelnou intenzitou, druhem Vašeho monitoru, apod.

ZBOŽÍ NENI VRATNÉ PRO ŠPATNÉ PŘEMĚŘENÍ,MĚ SE NELÍBÍ , UŽ NEMÁM ZÁJEM ATD ... MÍRY JSOU PSANÉ TUDÍŽ SI OBLEČENÍ OPRAVDU PŘEMĚŘTE !!!!!
NEVZTAHUJE SE ANI LHUTA NA VRÁCENÍ ZBOŽÍ ... NA SEKÁČOVÉ OBLEČENÍ SE TOTO NEVZTAHUJE ... POUZE NA NOVÉ ....
DĚKUJI A ZA POCHOPENÍ

Prosím o férové jednání, pokud by byl nějaký problém! Vše se dá řešit !!!!!!!!

Věcičky se snažím vždy pečlivě prohlédnout ,poměřit a popsat, ale uvědomte si že používaná věc nemůže být nová!!!! Drobné flíčky,zatržené nitečky, škrábanečky beru jako běžnou věc u nošených věcí-i tak se snažím v popisu vše uvést.
Z důvodu častého poškozování zboží kupujícím-FOTA UCHOVÁVÁM CO NEJDELŠÍ DOBU, PROTO LZE PŘÍPADNÝ PROBLÉM DOHLEDAT.

Rada: měřte nožičku dítěte ve stoje. Dbejte na zachování nadměrku (volného prostoru ve špičce), který musí být 10 - 15mm. Slouží jako rezerva pro volný pohyb prstů a polovina pro zdravý růst nožičky.

Pokud je zboží odeslané a stále NEJDE!!!!!...na doručení má pošta 15dní !!! pokud do té doby nedojde...mohu ho po těch 15 dnech- reklamovat..pošta má na vyřízení reklamace také 15 dni...to neurychlim..POKUD SE BALIČEK ZTRATÍ..NENAJDOU HO, NEBOJTE O NIC NEPŘIJDETE...PENIZKY VAM SAMOZŘEJMĚ VRATÍM I S POŠTOVNYM A REKLAMACI SI VYŘIZUJI AŽ POTOM...NA TO UŽ ČEKAT NEBUDETE...AT MATE ,ALESPON KORUNKY....TOTO NEOVLIVNIM !!!!


PROSÍM VÝHERCE, ABY REAGOVAL NA PODKLADY K PLATBĚ ALESPOŇ DO 2 DNŮ.
Platbu očekávám nejpozději DO 5 PRACOVNÍCH DNŮ ( pokud se nedomluvíme jinak-jsem ochotna s platbou počkat-samozřejmě po domluvě a ráda bych věděla datum kdy bude platba odeslána.

Balíčky odesílám 2 x týdně..NA DOBÍRKU A OBYČEJNĚ NEZASÍLÁM, POUZE DOPORUČENĚ, PROTO MI PROSÍM NEPIŠTE O ZASLÁNÍ OBYČEJNĚ, POŠTOVNÉ A BALNÉ JE ZÁVAZNÉ!!!

MILÉ MAMINKY NEŽÁDEJTE ME O SLEVY, VÝMĚNY A PRODEJ BEZ POŠTOVNÉHO CENA ZA
ZBOŽÍ A VÝŠE POŠTOVNÉHO JE STANOVENA. VĚCIČKY Z ČAS. DŮVODŮ NEPŘEMĚŘUJI -DĚKUJI



Ceny poštovného jsou uváděny dle platného ceníku české pošty. Váha do 100 g je opravdu minimální, proto jsou ceny stanoveny od 100 g a poštovné a balné budou určeny dle konečné váhy balíku (výhra výcero aukcí, dokoupení zboží ).



Daňový doklad vystavuji na vyžádání !!!



POZOR od 1.2. 2018 opět dochází ke zdražení poštovného České pošty. Jedná se o obyčejné a doporučené zásilky do 2 kg. Vzhledem k velkému množství inzertních fotografií, nebudu jednotlivé částky poštovného upravovat. Respektujte to prosím jakož i částky, které Vám budou rozesílány s podklady. Nově vkládané zboží je již s novým poštovným.... !!!!!!

POZOR další zdražení poštovného - doporučené balíčky



Děkuji za Váš zájem a těším se na případnou spolupráci
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.4.2024, 9:13
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu