Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petr Š. (psin) ID 339410
mimibazar.cz/psin
Oblast: Plzeň - město
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.11.2010
Naposledy: 4.7.2017 11:11
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 102
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Zde uvedené obchodní podmínky jsou platné pro nákup výrobků a zboží prostřednictvím stránek www.mimibazar.cz/psin, prostřednictvím jejichž zde uvedené zboží nabízí k prodeji fyzická osoba Petr Šindelář se sídlem Pod Makovým vrchem 539, 34562 Holýšov, IČ 75499576 zapsáno Odbor živnostenský - obecní živnostenský úřad Stod, č.j. 883/10/OOZU., dále jen prodávající.

Tyto obchodní podmínky stanovují základní práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. V případě, že je kupující spotřebitelem (maloobchodní prodej), řídí se vztahy obchodními podmínkami a vztahy jimi neupravené občanským zákoníkem (z.č.40/1964 Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (z.č.634/1992 Sb.).

Koupě zboží

Zákazník objednává zde nabízené zboží písemně a to prostřednictvím formuláře aplikace. Prodejce potvrdí objednávku zákazníkovi prostřednictvím e-mailu včetně termínu dodání. Dodací lhůta je uvedena v popisu nabízeného zboží. V případě, že objednané zboží již není u dodavatele dostupné, je prodejce o této skutečnosti povinen informovat kupujícího a dohodnout se na dalším postupu vyřízení či stornování objednávky.

Dodací podmínky

Zboží je zpravidla zasíláno Českou poštou a to doporučeně, nedohodl se kupující s prodávajícím jinak. Cena za dopravné je vždy uvedena u nabízeného zboží. Cena za dopravné je uvedena v případě úhrady ceny zboží předem na bankovní účet prodávajícího. V případě dobírky se částka navyšuje dle tarifu České pošty.

Dodáním zboží podle těchto obchodních podmínek se rozumí okamžik doručení zboží kupujícímu v souladu s kupní smlouvou. Bezdůvodné odmítnutí zboží kupujícím se nepovažuje za nesplnění povinnosti dodat zboží ze strany prodejce.

Vlastnické právo ke zboží přechází na kupujícího okamžikem úplného zaplacení kupní ceny:

a) při platbě dobírkou se rozumí zaplacení kupní ceny přepravci (např. České poště)

b) při platbě v hotovosti se rozumí okamžik zaplacení kupní ceny při převzetí zboží od prodávajícího

c) při platbě převodem se rozumí okamžik připsání částky kupní ceny na bankovní účet dodavatele.

Platební podmínky

Při prodeji zboží je zpravidla požadována platba předem na bankovní účet prodávajícího. Ve výjimečných případech může být domluvena platba dobírkou či v případě osobního převzetí platba v hotovosti.

V případě platby předem je zboží rezervováno po dobu 7 dnů od objednání, poté je opět uvolněno k prodeji.

Záruka a reklamace

Záruka na výrobky a zboží činí 24 měsíců pro spotřebitele (maloobchod) dle Občasnkého zákoníku. Postup reklamace a vyřízení záruky je blíže specifikován v reklamačním řádu.


Odstoupení od smlouvy

Kupující má právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů bez udání důvodu od doručení zboží. V tomto případě kupující vrátí zboží nepoškozené, bez známek opotřebení v původním obalu.

Kupující doručí vracené zboží prodávajícímu na vlastní náklady. Prodávající vrátí kupujícímu kupní cenu sníženou za cenu dopravného za původní odeslání zboží.



Reklamační řád



Reklamační řád upravuje způsob a podmínky reklamace vad zboží a uplatnění nároků ze záruky spotřebitelem, v souladu s ustanoveními zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále také jen občanský zákoník) a z.č. 634/1995 Sb., zákon o ochraně spotřebitele, v platném znění je-li kupujícím podnikatel, v souladu s ustanovením z.č. 513/91 Sb., obchodní zákoník, v platném znění.



Záruka na výrobky a zboží činí 24 měsíců pro spotřebitele (maloobchod) dle Občasnkého zákoníku a 6 měsíců pro podnikatele a obchodní společnosti (velkoobchod) dle Obchodního zákoníku. Vznikne-li na zboží v této lhůtě vada, která nebyla způsobena spotřebitelem nebo třetí osobou (tj. Jedná-li se o vadu výrobní nebo o vadu materiálu), má kupující nárok na bezplatnou opravu výrobku nebo zboží, je-li tato vada odstranitelná. V případě, že vada odstranitelná není, má spotřebitel nárok na výměnu výrobku nebo zboží, případně může odstoupit od kupní smlouvy.

Prodávající má povinnost vyřídit reklamaci nejpozději do 30 dnů od doručení reklamovaného výrobku nebo zboží na adresu prodávajícího. Záruka se prodlužuje o dobu, po kterou byl výrobek nebo zboží v opravě.



Záruka se nevztahuje na zboží, u kterého byla reklamace uplatněna po uplynutí stanovené záruční doby a dále na opotřebení zboží způsobené jeho užíváním. Záruka se nevztahuje na vady způsobené nesprávným užíváním nebo nevhodnou údržbou výrobku.



Při zasílání je kupující povinen zboží zabalit do vhodného obalu tak, aby nedošlo k jeho poškození či poničení. Ke zboží je nutno přiložit kopii dodacího listu nebo faktury s popisem vady a návrhem na způsob řešení reklamace.



Ochrana osobních údajů



Veškeré nakládání s osobními údaji se řídí zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů. Prohlašujeme, že při své činnosti neposkytujeme osobní informace o svých klientech třetí osobě, neshromažďuje ani nezpracováváme citlivé údaje o registrovaných uživatelích. Současně prohlašujeme, že informace budou využívány výlučně pro potřeby uskutečnění obchodu mezi prodávajícím a kupujícím. Poskytnuté informace jsou ukládány v zabezpečené databázi. Kupující má právo požádat o vymazání či opravu osobních údajů (změnu či zrušení registrace).
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.8.2014, 16:50
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu