Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Hana Č. (Hanymany s.r.o.) ID 334240
Hanymany s.r.o.
mimibazar.cz/hanymany
Oblast: Olomouc
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 31.10.2010
Naposledy: 11.4.2023 10:24
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
29247390
HODNOCENÍ 89
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Tyto Obchodní podmínky platí pro nákup na internetovém serveru www.mimibazar.cz u prodejce Hanymany s.r.o. Tyto Obchodní podmínky a stejně také Reklamační řád blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího.
*******************************************************************************************************
Provozovatel:
Hanymany s.r.o., se sídlem Třešňová 411/13, 779 00 Samotišky (pošta Olomouc 9), zastoupená Mgr. Hanou Čechákovou.
IČ: 29247390, neplátce DPH

Kontaktní osoba: Mgr. Hana Čecháková
email: hanymany@hanymany.cz
mobil: 777 32 40 32 (po-pá 9-17hod.)
*******************************************************************************************************
Společnost Hanymany s.r.o. Vám garantuje 100% ORIGINALITU a ZÁRUKU 24 hodin na prodávané zboží!
Prodáváme pouze nové zboží!
*******************************************************************************************************

OBJEDNÁVKA A UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY:
Veškeré objednávky uskutečněné zde jsou považovány za ZÁVAZNÉ. Objednáním kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a reklamačním řádem, které jsou zde k dispozici a že s nimi souhlasí.
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případech, že objednané zboží již není k dispozici u dodavatele a dále z jiných důvodů (např. pokud jsou objednací údaje neúplné, zboží je poničeno, apod.). V těchto případech Vás budeme neprodleně kontaktovat a dohodneme se na dalším postupu. Pokud jste již zaplatili část nebo celou kupní cenu, tuto částku Vám převedeme neprodleně (do 2 pracovních dnů) zpět na Váš účet.
Právní vztahy vzniklé uzavřením kupní smlouvy se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku, zejména ustanoveními o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku.

PLATBA a DOPRAVA:
Platbu za zboží můžete odeslat převodem na účet nebo zboží zaplatit na dobírku. Zboží odesíláme Českou poštou. Zboží je vždy odesíláno jako pojištěný balík a má sledovací číslo.

Česká pošta - cenný balík
Zboží je obvykle doručeno do 72 hodin po podání zásilky. V případě, že Vás doručovatel na uvedené adrese nezastihne, zanechá Vám informaci o neúspěšném pokusu o doručení a zásilku uloží na příšlušné poště, kde si ji můžete vyzvednout.

Cenný balík - platba předem: 63 Kč
Cenný balík - dobírka: 97 Kč

Česká pošta - obchodní balík
Zboží je obvykle doručeno naásledující den po podání zásilky. V případě, že Vás doručovatel na uvedené adrese nezastihne, zanechá Vám informaci o neúspěšném pokusu o doručení a zásilku uloží na příšlušné poště, kde si ji můžete vyzvednout.

Obchodní balík - platba předem: 82 Kč
Obchodní balík - dobírka: 116 Kč

Místem dodání zboží je adresa uvedená kupujícím v objednávce zboží (není-li uvedeno v poznámce jinak).

DODACÍ PODMÍNKY A EXPEDICE ZBOŽÍ:
Zboží, které nabízíme je buď SKLADEM a nebo je na OBJEDNÁVKU a dodání je max. 15 pracovních dní od objednání zboží. Objednáváme od různých dodavatelů, takže dodací lhůta je různá.
Pokud bude nějaký problém a zboží nám přijde poškozeno nebo nebude doručeno tak v tomto případě Vás budeme neprodleně informovat a domluvíme se na dalším postupu.
Zboží je doručeno na fakturační, případně doručovací adresu, je-li tato zadána v objednávce. O odeslání zboží je zákazník informován formou e-mailu.

ZÁRUKA A REKLAMAČNÍ ŘÁD:
Reklamační řád společnosti Hanymany s.r.o. reflektuje právní předpisy ČR, zejména zákon č. 40/1964 Sb., občanský zákoník a zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele. Reklamaci lze provést pouze v případě, že je zboží v záruční době. Délka záruční doby je dána u každého zboží v katalogu. Zákonná záruční doba na veškeré spotřební zboží činí 24 měsíců (§ 620 odst. 1 Obč.Z.).

Záruku nelze uplatnit v těchto případech:
- zboží bylo poškozeno při přepravě. Zjevně poškozené zboží nebo jeho obal zákazník nesmí od dopravec převzít a musí o zjištěném poškození neprodleně informovat prodejce.
- zboží bylo reklamováno po záruční době
- zboží bylo neodborně instalováno, upravováno či opravováno
- zboží bylo používáno v rozporu s přiloženým návodem k obsluze (pokud ke zboží existuje)
- zboží bylo poškozeno živlem - vodou, bleskem, ohněm nebo elektrickým výbojem
- došlo k neoprávněné změně údajů v záručním listu
- zboží bylo poškozeno nadměrným zatěžováním nebo používáním v rozporu s podmínkami uvedenými v dokumentaci (pokud ke zboží existuje).

Způsob reklamace
Reklamaci je třeba uplatnit u prodávající společnosti Hanymany s.r.o.. K reklamovanému zboží je vhodné přiložit čitelný originál či kopii dokladu o nákupu – fakturu či je třeba koupi prokázat jiným způsobem, a dále popsat závadu.

Termíny pro vyřízení reklamace
Reklamace jsou vyřizovány bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 30 dnů ode dne jejich uplatnění, pokud se prodávající s kupujícím nedohodne na lhůtě delší.

Náklady reklamace
V případě oprávněné reklamace má kupující spotřebitel právo na náhradu nákladů spojených s reklamací (zejména poštovného, které uhradil při odeslání reklamovaného zboží). Stejné právo náleží i spotřebiteli pro případ odstoupení od smlouvy z důvodu vady věci. Náklady spojené s přepravou zboží k zákazníkovi po vyřízení reklamace jsou hrazeny prodávajícím.

Adresa sídla firmy je:

Hanymany s.r.o - Mgr. Hana Čecháková
Třešňová 411/13
779 00 Samotišky (pošta Olomouc 9)

Kontaktní adresa je:
Třešňová 411/13, 779 00, Samotišky

ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY:
Stornování objednávky zákazníkem možno do 24 hodin telefonicky nebo mailem.

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY, VÝMĚNA A VRÁCENÍ ZBOŽÍ:
Plně v souladu se zákonem č. 367/2000 Sb má kupující právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů od převzetí zásilky bez jakékoliv sankce. V této lhůtě musí kupující spotřebitel doručit prodávajícímu úkon, se kterým současná platná právní úprava spojuje projev vůle směřující k odstoupení od smlouvy (spolu s variabilním symbolem faktury) a neprodleně zaslat zboží včetně kopie faktury, originálu záručního listu a průvodního dopisu, ve kterém bude uvedeno, že odstupujete od uzavřené kupní smlouvy.

Společnost Hanymany s.r.o. vrátí neprodleně uhrazenou částku kupujícímu, poníženou o náklady za dopravu, pokud bude zboží úplné, nepoškozené, neopotřebené, včetně nepoškozeného dárkové balení (je-li součástí zboží).

Vrátit bez udání důvodu lze do 14 dní od převzetí zásilky i nové zboží, které již nemá původní obal či nemá visačky, bylo použito, opotřebováno či dokonce poničeno. V tomto případě však budeme vůči kupujícímu uplatňovat požadavek na náhradu škody a vrácenou platbu za zboží ponížíme o opotřebení zboží.

Kupující nemůže odstoupit od smlouvy o koupi zboží, jehož cena závisí na výchylkách finančního trhu, při koupi zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího spotřebitele, jakož i při koupi zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení a zastarání.

Pokud nejste se zbožím spokojen/á je možná také výměna zboží za jiné zboží z naší nabídky (další poštovné si hradí kupující).

OCHRANA OSOBNÍCH DAT:
Osobní data zákazníků jsou uchovávána v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění. Objednáním zboží dává kupující společnosti Hanymany s.r.o. prodávajícímu souhlas, že bude po dobu neurčitou zpracovávat jeho osobní údaje (dále jen „Údaje") získané v souvislosti s realizací objednávky. Vaše data neposkytujeme třetím osobám. Vaše data mohou být využita pouze provozovatelem internetového obchodu hanymany.cz a to pouze pro účely přímé komunikace se zákazníkem. Zákazník souhlasí s tím, že společnost Hanymany s.r.o. je oprávněna zákazníkům zasílat obchodní sdělení, která přímo nebo nepřímo propagují služby či image společnosti Hanymany s.r.o.
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.4.2012, 18:14
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu