Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Radka K. (Dalmatinek) ID 33288
mimibazar.cz/dalmatinek
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 28.11.2006
Naposledy: 25.2.2020 14:16
Aktualizace: 25.2.2020 14:14
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 452
VŠECHNY FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 5
Možné OSOBNÍ PŘEVZETÍ v Praze 3, 4 a 9, ČB, TÁ, PÍ, ... Poštu stíhám 1x týdně, chvátáte-li napište mi to. Čtěte Podmínky prodeje.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
CENY je možné DOHODNOUT i jiné, záleží také na množství objednávky :-) Klidně se zeptejte :-) Možné jsou i výměny za solidní zboží, co sháním (viz dole). Pokud se ve stejnou dobu ozve i zájemce platící, dám nejspíš přednost jemu před výměnou, snad chápete. Stejně tak bude mít přednost ten, kdo si zboží osobně rychle vyzvedne (odpadne mi balení balíku, chození na poštu atd.). Ptáte-li se nezávazně jako první zájemce a objeví se další zájemce s rychlejší platbou, pak samozřejmě upřednostním jeho. Také neočekávám při mých dotazech, že mi někdo bude hned automaticky rezervovat zboží a nervovat se kvůli tomu.

Většinou rezervace nedělám (výjimečně je možná domluva na základě vašeho kladného hodnocení na MMB). Než se peníze na našem účtu objeví, nechávám většinou zboží v nabídce - kvůli některým nespolehlivým kupujícím nechci přicházet o příp. další zájemce :-(

Dost věcí mám spíše nošených 1 dítětem, protože kluci se minuli sezónama (jeden je zimní, druhý letní) a k tomu příbuzní si nedají říct a tomu mladšímu taky nějaké hadýrky kupují i přes mé protesty, že to neunosíme.

Věci jsou "bazarové", tzn. NOŠENÉ, prané (v nevonícím Persil Sensitive gelu vhodném i pro alergiky) a tak nečekejte, že u všeho budou zářivé barvy (zejm. u bílých věcí cca od 12měs.), bez žmolíčků apod. Obecně = na úpletových věcech zejm. od 12měs. je onošení vidět dříve, na pevných látkách (plátěné kalhoty, rifle, fleece mikiny apod.) se nošení moc rychle neprojeví, takže bývají mnohem více zachovalé. Chcete-li vědět stav věci dokonale přesně, neváhejte napsat - ráda okouknu a odpovím :-) Nemám potřebu někomu něco nalhávat.

Pro někoho upřesňuji, že můj popis "fleece-flís" je teplý jemný 100%polyester-PES. Přestože někdo používá název "flauš", což je ale původně hrubší vlněná (wool) látka zejm.na dospěláckých zimních kabátech, na dětském oblečení se téměř nevyskytuje !

Někdy nabízím i NOVÉ věci u nichž to výslovně uvádím = ale nejedná se o komerční prodej, jen většinou nevhodné dárky, takže je to levnější než běžná pořizovací cena (tzn. bez mého "zisku"), jen bez účtenky, záruky apod.

Chcete-li něco ZDARMA K OBJEDNÁVCE, tak většinou jen k objednávce oblečení nad 200 Kč a to jen 1 věc !!! Písněte si o to, abych nezapomněla přibalit. Po odeslání balíčku již dodatečně věci na své náklady neposílám !

Upozorňuji předem, že někdy nám tu ZLOBÍ INTERNET a občas také mail na Seznamu (některé maily mi padají mezi Spamy) - proto mějte příp. strpení s reakcemi na nabídky, odpověďmi apod. nebo neváhejte a PÍSNĚTE MI JEŠTĚ JEDNOU. Na internetu bývám většinou až v noci :-( Příp.datum mého přihlášení může jen znamenat, že někdo doma zapnul PC, protože mám stálé zalogování, aniž bych byla ale osobně na počítači !

Je možné osobní předání zboží a peněz v PRAZE 3 nedaleko Ohrady, Praze 4 Roztyly nebo Č.BUDĚJOVICÍCH (příp. cestou tam-zpět Tábor, Písek apod.).

V ostatních případech je nutná PLATBA PŘEDEM na běžný účet (mBank) a po připsání peněz objednané zboží posílám jako doporučenou zásilku nebo cenný balík s podacím lístkem (nedohodneme-li se jinak - např. obyč zásilka s uvedenou vaší adresou odesílatele !!!!!, křehké +25,-Kč, spěšné aj.). Na dobírku nezasílám.


Prosím o váš zpětný email, že zboží v pořádku došlo a také o hodnocení (nákup i prodej) - tím znepříjemníme život podvodníkům. Po cca měsíci vyhazuji podací lístky, takže pak už reklamace nepřijímám.


NEPŘEPOSÍLEJTE mi nevyžádané EMAILY (spamy, HOAXy) ani nabídky práce !!!! Zahlcujete mi mailovou schránku, obíráte mne zbytečně o drahocený čas a přeposíláte mojí adresu dalším lidem, kteří ji mohou dále zneužít. Pokud maily posíláte hromadně dalším lidem (ne ale prosím mě), tak nepoužívejte kolonku adresáta "Komu", ale "Skrytá kopie (Bcc)" (tak se to jmenuje na Seznamu), tím je adresa chráněna před cizíma očima a dalším přeposíláním po celém světě. Zda jde o poplašný, falešný mail si můžete ověřit např. zde: http: // www. hoax. cz /cze/


V Ý M Ě N Y :

* Mohu nabídnout na výběr velké množství dětských DVD (více jak 30str.seznam s informacemi o obsahu atd. zašlu).

* Upřednostňuji větší množství zasílaných věcí kvůli vysokému poštovnému. Může se stát, že u mých zejm.nových věcí budu při výměně počítat hodnotu naší věci v její běžné pořizovací (nákupní) ceně, přestože mnou inzerovaná cena při prodeji za Kč by byla nižší (zejm. při výměně našich nových hraček za obnošené oblečení).

* Zasíláte-li mi po vzájemné dohodě zásilku obyčejně bez podacího lístku (tzn. bez záruky doručení), UVÁDĚJTE na zásilce vždy VAŠI ZPÁTEČNÍ ADRESU = ODESÍLATELE !!!


Sháníme:
* cokoli s LEGO Hero Factory, GORMITY, SPIDERMANEM, DINOSAURY, CARS (Blesk McQueen a Burák), BATMANEM, DRAKY (i látku na ušití polštářků), oblečení od vel.128 atd.

* LEGO roboti HERO Factory, nebo i figurky Ninjago, kostlivce, rytíře ze setů Kingdoms nebo Prince of Persia atd. Kostky LEGO klasic na stavbu domů - okna, dveře, střechy,

* GORMITI - figurky original,

* knihy od Hanky Zemanové - BioAbecedář či Bio kuchařka,

* IKEA škudlíky

* lékařské dětské doktorské ZRCÁTKO NA ČELENCE na prohlížení ucha (vše ostatní už máme),

* pracovní sešity - knihy s úkoly PRO PŘEDŠKOLÁKY. Nebo učební systém LOGICO Primo nebo Piccolo - základní pracovní rámeček i různé doplňkové pracovní listy.


* výjimečně beru i hezké OBLEČKY NA KLUKA od vel.128 (cca od 7-8 let).
S obrázky (nejlépe ne gumovými) s Lego Hero Factory, Gormity, Bakugany, Spidermanem, Batmanem, Cars (Blesk McQueen a Burák), dinosaury, draky.
Barvy výrazné tmavší modré nebo červené, zelené, khaki, maskáč či hnědé (synové jsou blonďáci a světlé pastelové barvy jim nesluší).
- sportovní šusťákové i vyteplené BUNDY i kalhoty, bavlněné tepláky a kalhoty (délka od 75cm),
- MIKINY a svetry na zip se stojáčkem bez kapuce, možná i tmavá bavlněná trička s výše zmíněnými obrázky,
- sportovní "funkční" lyžařskou KOMBINÉZU (ieálně s uvedeným vodním sloupcem nepromokavosti)
- RUKAVICE nejlépe Gore-Texové a prodloužené (oblékající se přes/na rukáv až skoro k lokti). Obojí tmavé barvy např. kombinace černá a tm.modrá nebo červená.
- kšiltovka legionářka od 7 let - kšilt + vzadu ochrana krku, nejl.vzadu do gumy.
- klobouk "kovbojský či rybářský" s širší krempou, která jde u uší zvednout a přicvaknout, aby držela ohrnutá (stíní oči a krk, lehce i uši)
- sandály nebo bačkory letní větrací (úplně otevřená špička, pevná pata, spona přes nárt) od vel.33 vnitřek cca 22 cm ,
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.11.2012, 15:55
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu