Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina H. (spuntici) ID 327051
Kateřina Havlasová
mimibazar.cz/spuntici
Oblast: Praha - město
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 3.10.2010
Naposledy: 31.12.2013 11:53
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 33
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prodávající pod ID327051 je Mgr. Kateřina Havlasová, Janského 2505/109, 155 00 Praha 13, tel. č. 737300618, IČ 75559757.

E-mail internetového obchodu: info@spuntici.com.

Na Vaši poptávku budeme reagovat nejpozději do 24 hodin. Snažíme se ale reagovat co nejdříve po obdržení poptávky.

Zboží nabízené v našem obchůdku je nové. Rezervaci Vámi objednaného zboží budeme držet po dobu 3 dnů a rezervaci je možné během této doby zrušit, pozdější zrušení nebo ignorování e-mailů budou hodnoceny negativně.

ZPŮSOB DODÁNÍ A PLATBY:
********************************
Zboží zasíláme do dvou dnů po připsání platby na bankovní účet prostřenictvím České pošty DOPORUČENĚ. Na dobírku zboží nezasíláme. Číslo účtu pro zasílání plateb za objednané zboží je 43-7577000277/0100. Objemnější plenkové dorty či jiné zboží zasíláme prostřednictvím General Parcel za cenu 150 Kč.

Poštovné účtujeme dle platných tarifů České pošty. Nejméně účtujeme poštové ve výši 34,- Kč. Nabízíme Vám i možnost zaslání zásilky obyčejnou poštou, v tomto případě je nutná výslovná žádost kupující, čímž kupující na sebe přebírá veškerá s tím spojená rizika. Dodací podmínky takto posílaných zásilek jsou upraveny aktualním tarifem České pošty a vnitřními předpisy. Způsob zaslání zásilky a cena poštovného včetně balného je vždy odsouhlasena se zákazníkem před odesláním.

V případě nedostupnosti zboží bude zákazník informován e-mailem nebo telefonicky včetně uvedení předpokládaného termínu dodání. Stejný postup se aplikuje i v případě pouze částečného vykrytí objednávky. V tomto případě bude se zákazníkem odsouhlaseno, zda vyžaduje zaslání i částečně vykryté zásilky nebo zda počká až na celou objednávku.

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY:
****************************************
1) Kupující bere na vědomí, že dle ustanovení § 53 odst. 8 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „občanský zákoník“), nelze mimo jiné odstoupit od kupní smlouvy na dodávku zboží upraveného podle přání kupujícího, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání.

2) Nejedná-li se o případ uvedený v předchozím odstavci či o jiný případ, kdy nelze od kupní smlouvy odstoupit, má kupující v souladu s ustanovením § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo od kupní smlouvy odstoupit, a to do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží. Odstoupení od kupní smlouvy musí být prodávajícímu prokazatelně doručeno do čtrnácti (14) dnů od převzetí zboží, a to na adresu elektronické pošty prodávajícího info@spuntici.com

3) V případě odstoupení od smlouvy dle předchozího článku obchodních podmínek se kupní smlouva od počátku ruší. Zboží musí být prodávajícímu vráceno do 14 pracovních dnů od odeslání odstoupení od smlouvy prodávajícímu. V případě, že kupující poruší povinnost dle předchozí věty, vzniká prodávajícímu nárok na smluvní pokutu ve výši 0,1 % z kupní ceny za každý den prodlení, maximálně však do výše kupní ceny tohoto zboží. Tímto ustanovením není dotčen nárok na náhradu případné škody vzniklé porušením povinnosti, na kterou se vztahuje smluvní pokuta, a to i v případě, kdy škoda přesahuje smluvní pokutu.

4)Ve lhůtě deseti (10) dnů od vrácení zboží kupujícím dle čl. 3 sekce Odstoupení od smlouvy v obchodních podmínkách je prodávající oprávněn provést přezkoumání vráceného zboží, zejména za účelem zjištění, zdali vrácené zboží není poškozeno, opotřebeno či částečně spotřebováno.

REKLAMACE:
**************
Odpovědnost prodávájícího za vady včetně záruční odpovědnosti prodávajícího, se řídí příslušnými obecně závaznými předpisy (zejména ustanovením § 612 a násl. občanského zákoníku). Na nové zboží poskytujeme záruku 24 měsíců. Záruka začíná běžet ode dne převzetí zboží.

Prodávající odpovídá kupujícímu za to, že prodávaná věc je ve shodě s kupní smlouvou, zejména, že je bez vad.
V případě, že věc při převzetí kupujícím není ve shodě s objednávkou, má kupující právo na to, aby prodávající bezplatně a bez zbytečného odkladu věc uvedl do stavu odpovídajícího kupní smlouvě, a to podle požadavku kupujícího buď výměnou věci, nebo její opravou, není-li takový postup možný, může kupující požadovat přiměřenou slevu z ceny věci nebo od smlouvy odstoupit. To neplatí, pokud kupující před převzetím věci o rozporu s kupní smlouvou věděl nebo rozpor s kupní smlouvou sám způsobil. Rozpor s kupní smlouvou, který se projeví během šesti (6) měsíců ode dne převzetí věci, se považuje za rozpor existující již při jejím převzetí, pokud to neodporuje povaze věci nebo pokud se neprokáže opak.

Kupující má právo na vrácení zboží ve lhůtě 14 dní bez udání důvodu. O vrácení zboží nás informujte písemně. Na základě písemného sdělení s Vámi bude domluven způsob vrácení zboží (poštovné je hrazeno zákazníkem). Vrácené zboží - použité i nepoužité, vraťte prosím spolu s prodejním dokladem. Peníze za zboží Vám budou vráceny na Vámi uvedený bankovní účet do dvou dnů po obdržení vráceného zboží. V případě vracení zboží, které již bylo použito, nemá původní obal nebo visačky, Vám bude vrácená částka ponížena o opotřebení zboží.

Na již použité věci se nevztahuje záruka. Prodávající je zodpovědný jen za vady, které mělo zboží při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena lhůta v délce 12 měsíců pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.8.2011, 21:25
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu