Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Ilona B. (Deuci) ID 32505
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 23.11.2006
Naposledy: 8.6.2016 21:47
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 9
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníci, vítám Vás na mých stránkách a děkuji za pozornost věnovanou popisu prodávaného zboží a podmínkám prodeje!

1. Sortiment
Představuji Vám šperky z USA, výrobce této jedinečné kolekce sídlí v Los Angeles. Všechny šperky jsou skutečně klenotnickým zbožím vyznačující se svojí precizní jemnou propracovaností a smyslem pro detail. Šperky jsou osázeny CZ krystaly různých barev, krystaly Swarovski, perlami a polodrahokamy. Základ šperků tvoří stříbro nebo slitina mědi a zinku, který je pokovený 14-ti karátovým zlatem nebo rhodiem. Výrobek vždy odpovídá popisu! ÚŽASNÉ CENY!!!

Šperky jsou na objednání a doba dodání je vždy 2 až 4 týdny!

Pokud bude šperk momentálně vyprodaný a nepřijde, zkontaktuji Vás a domluvíme se: buď šperk znovu objednám, anebo Vám vrátím peníze.

2. Kvalita šperků a použité kameny a materiál
CZ krystaly - Cubic Zirconia - jsou moderní syntetické kameny různých barev, které nahrazují pravé kameny. Tvrdost CZ krystalů je 8,5 - 9 (diamanty mají tvrdost 10). Nejznámějšími CZ krystaly jsou krystaly Swarovski, které jsou vsazeny do některých nabízených šperků.

Rhodiované, stříbrné a pozlacené prsteny dámské prsteny
Prsteny s CZ krystaly různých barev, krystaly Swarovski, perlami a polodrahokamy. Rhodiované i pozlacené prsteny jsou ze slitiny mědi a zinku, pokovení rhodiem zlepšuje vzhled i životnost šperku. Rhodium je velmi drahý kov ze skupiny platinových kovů. Prsteny mají vzhled bílého zlata. Pozlacené jsou 14-ti karátovým zlatem. Málokdo ví, že dnes je většina šperků z bílého zlata pokovena právě rhodiem, šperky mají pak zaručenou odolnost, tvrdost a krásný vzhled po velmi dlouhou dobu.

Řetízky s přívěsky, náhrdelníky, přívěsky pozlacené a rhodiované
Přívěsky jsou dodávány i s řetízkem, pokud jsou na fotografii takto vyobrazeny, použity jsou perly, polodrahokamy, CZ krystaly. Řetízky a náhrdelníky jsou vyrobeny tak, že je délka nastavitelná od 40 - 46 cm.

Stříbrné, pozlacené a rhodiované řetízky
Samostatné řetízky, nastavitelné délky od 40 - 47 cm.

Rhodiované a pozlacené náramky s CZ krystaly
Délka náramků je 19 - 20 cm. Délka u náramků z oček je nastavitelná. Jiné délky na zakázku nejsou možné. Největší kameny v náramcích cca 9 mm.

3. Záruka a reklamace
U pokovených výrobků je třeba si uvědomit, že se jedná o bižuterní výrobek. Záruku na nákup dávám stejně, jako výrobce mě, tedy záruka je 24 měsíců na závady výrobního charakteru. Záruční dobu nelze dle zákona slučovat s životností šperků, respektive s běžným opotřebením. Práva ze záruky se nevztahují na odření, poškrábání, přetržení, zlomení nebo jiné mechanické poškození. Při převzetí šperků zkontrolujte pevné uchycení kamenů. K uvolnění kamenů dochází zpravidla mechanickým poškozením - úder, náraz, vyražení kamínku - toto není důvodem k oprávněné reklamaci.
Před odesláním vždy zboží pečlivě zkontroluji, takže by nemělo žádné vady mít. Pokud budete chtít reklamovat, nejprve zasílám výrobci na schválení, dle vyjádření výrobce postupuji dále v případné reklamaci. Zboží následně nevyměňuji. Stav šperku, který byl předám k reklamaci ukáže to, jak byly dodržovány pokyny pro správné zacházení se šperky. Tento fakt bude zohledněn při posuzování reklamace.

4. Péče o šperky
Doporučení:
odkládat bižuterii na domácí práce, na noc a sprchování;
chránit šperky před kontaktem s tvrdými předměty a s abrazivními přípravky;
vyvarovat se kontaktu šperků s chemikáliemi (kyseliny, alkohol, louhy atd., způsobují oxidaci šperků);
otevírat veškerá zapínání s jemností;
vyhnout se kontaktu s kosmetickými přípravky jako jsou oleje, krémy, mléka, laky na vlasy - šperky si vezměte až po použití parfému, nalíčení a nalakování účesu;
šperk může poškodit také chlorovaná voda v bazénu i mořská voda;
vyhněte se nošení šperků při sportu a jiných aktivitách, které zapříčiňují zvýšené pocení.

Čištění:
Velmi důležité je jednou za čas (minimálně jednou týdně) šperk vyčistit, aby se na něm nehromadily částice prachu a potu, které mohou pozvolna kvalitu šperku oslabit. Většinou stačí omytí vodou a tekutým mýdlem.

5. Velikost prstenů
Velikosti prstenů jsou v amerických velikostech, tomu odpovídají velikosti v milimetrech a naše čísla:

Americká vel. 5, vnitřní průměr 15,7 mm, naše vel. 9 - 50,
Americká vel. 6, vnitřní průměr 16,5 mm, naše vel. 51,5 - 52,
Americká vel. 7, vnitřní průměr 17,35 mm, naše vel. 54,
Americká vel. 8, vnitřní průměr 18,19 mm, naše vel. 56 - 57,
Americká vel. 9, vnitřní průměr 18,89 mm, naše vel. 59 - 60,
Americká vel. 10, vnitřní průměr 19,84 mm, naše vel. 61 - 62.
Pokud je prsten široký, je třeba zvolit větší velikost.

Ke zjištění správné velikosti Vám pomůže krejčovský metr. Daný prst, na kterém budete prsten nosit, pevně obejmete u kořene. Nesmíte prst škrtit, ale ani ne moc povolovat metr, jde zde opravdu o milimetry, aby Vám prsten pohodlně a krásně sedl. Další možností jak zjistit správnou velikost je požádat v nejbližším zlatnictví o přeměření, následně vybrat dle mojí tabulky a nahlásit mi toto emailem J.

6. Platba
Na číslo účtu 1615278193/0800 zasílejte prosím částku + poštovné. Jako VS uveďte číslo aukce. Můžete zaplatit i složenkou na poště. Při výhře více mých aukcích platíte pouze jedno poštovné!! O provedené platbě mě pokud možno informujte na můj email!! Uvedená cena za poštovné zahrnuje, poštovné, balné a poplatek bance za přijetí platby. Platbu očekávám do 5 pracovních dnů.

Pokud s výše uvedenými podmínkami a informacemi nesouhlasíte, pak u mě nenakupujte, ať se vyhneme případným nedorozuměním!!!
(Platí samozřejmě pro ty neseriózní a nepoctivé kupující!)

Přeji Vám příjemné nakupování, radost ze šperků, a dovolte mi poděkovat za Vaši důvěru. Pokud budete mít dotazy, problémy apod. vždy mne kontaktujte, vše se dá vyřešit lidsky k oboustranné spokojenosti!
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu