Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Vícenásobná registrace - Dagmar U. (Dadka1) ID 77425
Dagmar H. (Pinky111) ID 318239
mimibazar.cz/pinky111
Oblast: Brno
Telefon: 608235800
Registrace: 25.8.2010
Naposledy: 20.9.2010 0:45
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 23
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vážení zákazníci,
vítáme Vás v našem obchůdku.

MĚNÍME: sekáčkové zboží
výprodej skladových zásob - nové zboží se zárukou

NEMĚNÍME: HRAČKY nové pro holčičky
HRAČKY nové pro kluky
HRAČKY nové pro všechny
GADGETS - super dárky


Osobní údaje, které vyplňujete, slouží výhradně pro mou interní potřebu a pouze k úspěšnému vyřízení vašeho požadavku.

Jak nakupovat

NOVÉ ZBOŽÍ

- zboží je v základu zobrazeno svým náhledem, pod kterým je panel se základními informacemi o zboží –název, velikost, cena.
Kliknutím na náhledový obrázek nebo na název zboží se zobrazí celkový detail každého kusu s podrobnými informacemi a možností zobrazit si zvětšenou fotografii zboží.

- Při platbě bank. převodem jsou fakturační údaje součástí e-mailu s objednávkou.

- v případě objednávky v hodnotě nad 10.000,- Kč s platbou na dobírku požaduji zálohu převodem ve výši 10% z celkové částky objednávky. Podklady pro tuto platbu zasílám e-mailem po přijetí objednávky.

Dodací lhůty

- v případě Objednávky platbou hotově a osobním odběrem Vám po obdržení Vaší Objednávky sdělím termín převzetí zboží na naší adrese, nebo adrese provozovny případně mi tento termín navrhněte v poznámce při dokončování Objednávky.

Reklamace

- Spotřebitel (zákazník) má právo od kupní smlouvy odstoupit bez uvedení důvodu a bez jakékoli sankce do 14 dnů od převzetí plnění (převzetí zboží). Zboží musí být nepoužité a v původním obalu, v opačném případě bude vrácená částka ponížena o případné optřebení.

- Při úplném nebo částečném (reklamace jednotlivých kusů zboží) odstoupení od kupní smlouvy mě kontaktujte formou e-mailu nebo telefonicky a po vzájemné dohodě mi vrátíte zboží doporučeným balíkem na moji adresu. Zaplacenou kupní cenu zboží Vám pošlu zpět na Váš účet bankovním převodem nebo do vlastních rukou (složenkou) do 30-ti dnů od převzetí zboží zpět. Lze se také dohodnout na snížení ceny při příští objednávce ve výši vracené kupní ceny.

- Vrácení zboží Zákazník má právo do 14 dnů od doručení zboží na jeho vrácení bez udání důvodu. Zboží musí být vráceno v původním stavu, neporušené, nepoužité, nenošené, neprané, včetně originálních visaček, štítků a prodejních dokladů - faktury. Po jeho doručení (doporučenou zásilkou - na dobírku vracené zboží nepřijímáme) bude zákazníkovi zaslána částka odpovídající kupní ceně zaplacené za zboží (vyjma poštovného) na jím udané číslo bankovního účtu, případně v hotovosti poštovní složenkou, či jinak na základě vzájemné dohody.
Zákazník má právo na vrácení celé kupní ceny zboží, nikoli však na vrácení poštovného!!!

- Vrácené zboží musí být v původním stavu, neporušené. Zboží zpět nikdy nezasílejte na dobírku. Takováto zásilka nebude převzata a bude vrácena zpět na Vaše náklady. Vrácena zpět bude také zásilka, která dorazí bez předchozího upozornění ze strany zákazníka.

- Proces nákupu a reklamace se řídí ustanoveními "zák. č. 40/1964 Sb. (občanský zákoník), Část I., Hlava pátá, § 52 - § 57 ve znění pozdější změny zák. č. 367/2000 Sb.":http://business.center.cz/business/pravo/zakony/obcanzak/cast1.aspx

Pokud se objednané zboží již nevyrábí nebo není dlouhodobě skladem, bude kupující neprodleně kontaktován a bude s ním dohodnut další postup.V těchto případech si vyhrazujeme také právo od prodeje odstoupit.Pokud kupující za zboží již zaplatil zálohu nebo celou částku, bude mu tato částka vrácena v co nejkratším termínu

UPOZORNĚNÍ:

POKUD SI ZÁKAZNÍK BEZDŮVODNĚ NEVYZVEDNE OBJEDNANÉ ZBOŽÍ, POPŘÍPADĚ BEZDŮVODNĚ NEUHRADÍ PLATBU ZA OBJEDNANÉ ZBOŽÍ. BUDE PŘIDÁN NA PORTÁL www.nespolehlivizakaznici.cz NA TOMTO PORTÁLE BUDE UVEDENO JEHO JMÉNO, MĚSTO A EMAIL. BUDE TO VAROVÁNÍ PRO DALŠÍ E-SHOPY.

Každá objednávka je závazná (Občanský zákoník § 544-545, zákon č. 40/1964 Sb) dle našich obchodních podmínek. Pokud nebude objednávka zaslaná na dobírku zákazníkem vyzvednuta, bude požadováno uhrazení vzniklých nákladů na odeslání zboží a manipulační poplatek (tzv. smluvní pokuta) ve výši 200,- Kč.

Odesláním objednávky souhlasíte s našimi obchodními podmínkami a smluvní pokutou v této výši.

Upozorňujeme, že veškeré nesplacené pohledávky (neuhrazené smluvní pokuty), budou postoupeny společnosti Deredes s.r.o http://www.fair-cod.cz k vymáhání včetně všech nákladů s tím spojené. ! objednávku můžete stornovat do 24 hod. od objednání !



ZPŮSOB DORUČENÍ POŠTOVNÉ BALNÉ
IN TIME - ČR
Expresní balíková služba - budete informováni telefonicky o době doručení zboží. Doručení do 24 hodin od odeslání.
Balík do 1 kg 66,-Kč při úhradě zboží převodem
Balík od 1 kg do 30 kg 78,-Kč při úhradě zboží převodem
Přepravné + dobírečné 114,-Kč při úhradě zboží na dobírku

ČESKÁ POŠTA

Doporučený dopis 37,-Kč při úhradě zboží převodem
Balík do 1 kg 49,-Kč při úhradě zboží převodem
Balík nad 1 kg 58,- - 62,-Kč při úhradě zboží převodem
Dobírečné + 50,-Kč k poštovnému


ZPŮSOB ÚHRADY
Převodem na účet 35-4394210227/0100
Dobírkou

SEKÁČEK

Zboží v tomto oddělení je jednak zboží použité, nebo s určitou vadou, na kterou upozorňuji v popisu.
Toto zboží je možné po vzájemné dohodě i měnit. Na použité zboží se nevztahuje záruka, pokud není uvedeno jinak.
Poštové je ve stejné výši jako u zboží nového.

Doufám že budete spokojení a že se budete rádi k nám vracet.
Pokud budete mít jakoukoliv připomínku, neváhejte nás kontaktovat.
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.9.2010, 9:41
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu