Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Martina Durišová (MartinaDurisova) ID 313760
mimibazar.cz/martinadurisova
Oblast: Bruntál
Registrace: 30.7.2010
Naposledy: 2.4.2012 23:05
Aktualizace: 29.3.2012 21:48
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 263
VŠECHNY FOTOGRAFIE 3
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
*Milý kupující !!! PROSÍM ČTĚTE PODMÍNKY I INZERÁT DO KONCE , ZBOŽÍ JE NA OBJEDNÁNÍ VĚTŠINOU OD 12 AŽ DO 24 PRACOVNÍCH DNŮ,POKUD NEMÁM UVEDENO SKLADEM!!!
Objednáním zboží se zavazujete k podmínkám prodeje.
!!!!!!! RESPEKTUJTE TYTO PODMÍNKY , POKUD VÁM PODMÍNKY NEVYHOVUJÍ,PROSÍM NEOBJEDNÁVEJTE.
Děkuji za Váš zájem na mém bazárku.
Veškeré zboží je na objednávku z USA 12-25pracovních dnů,pokud není v inzerátu jinak.Prosím jedná se o pracovní dny.Popřípadné zdržení neberu zodpovědnost na sebe,protože já neovlivním lodní a leteckou dopravdu.Proto časové rozmezí se múže pár dní lišit,co se týče svátkú v USA opoždění lodě či letecké dopravy,nebo zdržení na celnici.RESPEKTUJTE TO PROSÍM,POKUD VÁM TO NEVYHOVUJE NEOBJEDNÁVEJTE SI PROSÍM,ABY NEDOŠLO K NEDOROZUMNĚNÍ.
Po uběhlé lhůtě mě prosím kontaktujte na můj mejl,že zboží nedorazilo i hned se domluvíme na řešení,aby nedošlo k nedorozumnění,že se neozývám a vy mi hned udělíte negativní komentář,že nekomunikuji,nebo mne budete napadat ,urážet atd. což už se také stalo...
*Jestliže se stane , že objednávka překročí dodací lhůtu24dnů o 7dnů,dám vám při počkání výraznou slevu nebo si můžete vybrat jeden z hodnotných dárků,který Vám přibalím.Nejedná se prosím o mou chybu,že nechci zaslat,ale o chybu dopravní nebo dodavatele.Také je zvýšená kontrola na celním úřadě v Ruzyni,tam také mohou balíček zdržet až o 7dnů.Já zasílám ten den od přijetí zboží na Vaší adresu.
**********************************************************************************************************************************************************************************************
*Veškeré zboží můžete do 14dnů vrátit bez uvedení důvodů.

********************************************************************************************** Kontakt na telefon na požádání z důvodu vyzvánění telefonu v nočních hodinách ...pokud budete mít zájem o č. tel. pište do objednávky i své číslo.
O víkendu většinou trávím čas s rodinou tudíž nebývám na PC a na Vaše vzkazy a dotazy odpovídám většinou v neděli večer a nebo až během pondělí.Pokud proběhne reklamace,vždy vracím penízky jak za aukcí tak z bazárku koncem měsíce po vyučtování veškerých papírů atd .... Pokud máte daleko k mateřské či k výplatě,není problém se domluvit a zboží Vám na skladě zamluvím a platbu mi zašlete později.Někdy se může stát,že mám vystavené zboží a po zpracování objednávky na skladě zjistí,že zboží již není dostupné nebo není momentálně na skladě,tudíž vracím penízky.
Pokud doba dodání ,která je v podmínkách prodeje nepřesáhla termín,může se stát,že na vzkaz nebudu reagovat,Protože můj mejl je zahlcen dotazy i po pár dnech od objednání a já opravdu nemohu každému kupujícímu zvlášt odepisovat,že doba dodání je v inzerátu a zde v podmínkách,snažím se ale odpovídat na veškeré Vaše dotazy a to nejpozději do 3dnů. Pokud mám balíček pro Vás již nachystán,můžete to sledovat v albíčku **Balíčky k odeslání**
!!!!!!!!!Záruka se poskytuje 1 měsíc ať máte jistotu.V případě závady je nutné odeslat na vaše náklady zpět do zahraničí(adresu sdělím) Náklady na poštovné je asi 160,- kč.a čeká se asi 1 měsíc na vyřízení reklamace a počítá se od doby přijetí balíku v zahraničí.Doba přepravy se do lhuty na vyřízení reklamace nepočítá....!!!!!!!!!!!!! Pokud máte objednáno zboží,které nepřesáhne dodací lhůtu,nelze od objednávky odstoupit.Zboží je objednané ode dne přijaté platby.
Cena zboží odpovídá kvalitě.
Za případné nedostatky či škody způsobené přepravcem (Českou poštou) neneseme zodpovědnost. V tomto případě sepište na místě reklamační protokol s přepravcem.
Po obdržení balíčku si zboží řádně překontrolujte, v případě vady mně ihned informujte.


***********************************************************************************************
********************************************************************************************
Proto vás prosím o pochopení těchto podmínek ať vám mohu nabízet předměty za nejlepší ceny ... nízké ceny jsou z důvodů delšího čekání a a možnostem opoždění zásilky k vůli dopravě či zvýšené ostraze na celnici v Ruzyni - každý balíček nyní prochází speciálním rendgenem a přes Ruzyňskou celnici prochází deně okolo 150.000 kusů balíků ze zahraničí ,proto se nezlobte na mne, když se Váš balíček opozdí :) získáváte různé slevy či dárečky,myslím,že to všude není :)
********************************************************************************************
*Přeji příjemný nákup a doufám,že se zbožím budete spokojeni,udělám proto
maximum *:o)

*******************************************************************************************

Pěkný den
** Martina Ďurišová **
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.2.2012, 20:29
Reklama | Podmínky serveru | Desatero | Ochrana kupujících | Logo Ověřený obchodník | Dobrý prodejce | Ceník členství | Návod pro inzerci | Osobní údaje | Kontakt | Redakce
Jednotná kontaktní místa | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů
Informace o fungování interního systému | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodavatelé obsahu