Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petr B. (NEXTGAMES) ID 299815
mimibazar.cz/nextgames
Oblast: Praha
Telefon: +420608210202
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 30.4.2010
Naposledy: 16.11.2014 17:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
71577947
DIČ CZ7602260061
HODNOCENÍ 609
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
ŽÁDÁME O VEŠKEROU KOMUNIKACI PŘES MMB !!! POKUD NĚJAKÉ ÚDAJE NEBUDOU ZDE, ZA SPRÁVNÉ VYŘÍZENÍ NEMŮŽEME RUČIT !!! DĚKUJEME.
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF

Vážení zákazníci,
děkujeme za Váš zájem.

Před objednáním si přečtěte následující řádky, objednáním námi inzerovaných věcí stvrzujete, že jste se seznámili s podmínkami a souhlasíte s nimi.

Po objednávce Vám zašleme číslo účtu a variabilní symbol pro uskutečnění platby. Lhůta pro zaplacení- připsání peněz na náš účet (!) je maximálně týden, pokud nemáte peníze ihned k dispozici, je samozřejmě možno se dohodnout na pozdější platbě. Po špatných zkušenostech ale v každém případě vyžadujeme komunikaci ! Jelikož přibývají i případy nezaplacení / nevyzvednutí zboží, v takovémto případě varujeme i ostatní prodejce- udělujeme negativní hodnocení.

Balíčky zasíláme pouze doporučeně, po připsání peněz na účet. Potvrzení o provedené platbě nestačí. Poštovné se u nás zde na MMB řídí platným ceníkem České pošty, najdete ho i přímo ve vzkazech v našem albu. Základní poštovné i s balným je 45,- s DPH (bublinková obálka), dále podle druhu a množství zboží.

Balíčky odesíláme do tří pracovních dnů po připsání platby, o odeslání informujeme přes MMB.

Na Vaše dotazy / objednávky se snažíme odpovídat co nejdříve. E-shop ale máme jako vedlejší činnost, vše vyřizujeme večer, maximálně den následující. Pro rychlý kontakt můžete volat na uvedené číslo denně od 9 do 20 hodin.
Reagujeme na Vaše dotazy, z časových důvodů ale neodpovídáme na informativní vzkazy (třeba ohledně zaplacení). Děkujeme za ně tedy předem touto cestou :)

Neodpovídáme za vady vzniklé v průběhu přepravy zboží. Pokud zásilka dojde se zjevně poškozeným obalem, nepřebírejte jí, a uplatněte reklamaci u České pošty. Všechny reklamace musí být uplatněny bez zbytečného odkladu.

Osobní odběr je možný po dohodě na naší soukromé adrese na Praze 6- Břevnov.

Většinu zboží bereme z externího skladu. Pokud u inzerátu není přímo uvedeno, že je věc ihned k odběru, zjistíme dostupnost, případně změnu ceny, a dohodneme se na dalším postupu. Systém zde na MMB bohužel neumožňuje automatické změny stavů a cen.

Všechny objednávky jsou závazné, zrušit je lze do 24 hodin- nestačí mailem, ale přímo přes MMB !!!
Žádáme Vás o veškerou komunikaci přes MMB. Maily nejsou vždy spolehlivé, i padají do spamů, přes MMB je to jistota. Pokud nějaké údaje nebudou zde na MMB, za správné vyřízení bohužel nemůžeme ručit.

HRY NA PC- Nejste si jistí, jestli ve Vašem PC bude hra fungovat ? Napište nám a my Vám napíšeme jaké mají konkrétní hry minimální požadavky.

Záruční doba poskytovaná při prodeji nového zboží je 24 měsíců ode dne nákupu, reklamace vyřizujeme v souladu s Občanským zákoníkem. Záruka se vztahuje pouze na výrobní vady. Nevztahuje se na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a skladováním.

Právo spotřebitele odstoupit od smlouvy:
Pokud je kupní smlouva uzavřena pomocí prostředků komunikace na dálku (v internetovém obchodě), má spotřebitel v souladu s § 53 odst. 7 občanského zákoníku právo odstoupit od smlouvy do 14 dní od převzetí zboží. V takovém případě spotřebitel kontaktuje prodávajícího a písemně uvede, že odstupuje od smlouvy s uvedením čísla objednávky, data nákupu a čísla účtu pro vrácení peněz. Odstoupení od smlouvy musí být doručeno nejpozději poslední den 14 denní lhůty.
Toto ustanovení zákona však nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží. Spotřebitel v případě využití práva na odstoupení od smlouvy do 14 dní od převzetí plnění, musí dodavateli vydat vše, co na základě kupní smlouvy získal. Pokud to již není dobře možné (např. v mezidobí bylo zboží zničeno nebo spotřebováno), musí spotřebitel poskytnout peněžitou náhradu jako protihodnotu toho, co již nemůže být vydáno. Pokud je vrácené zboží poškozeno jen částečně, může prodávající uplatnit na spotřebiteli právo na náhradu škody a započíst svůj nárok na vrácenou kupní cenu. Prodávající je v takovém případě povinen vzniklou škodu prokázat. Prodávající spotřebiteli v takovém případě vrací jen takto sníženou kupní cenu.
Na kupní cenu, která má být kupujícímu vrácena, prodávající navíc započte své skutečně vynaložené náklady spojené s vrácením zboží (náklady na přepravu apod.).

Právo na odstoupení od smlouvy spotřebitel nemá, v případě smluv:
• na poskytování služeb, jestliže s jejich plněním bylo s jeho souhlasem započato před uplynutím lhůty 14 dnů od převzetí plnění,
• na dodávku zboží nebo služeb, jejichž cena závisí na výchylkách finančního trhu nezávisle na vůli prodávajícího,
• na dodávku zboží upraveného podle přání kupujícího nebo pro jeho osobu, jakož i zboží, které podléhá rychlé zkáze, opotřebení nebo zastarání,
• na dodávku audio a video nahrávek a počítačových programů, porušil-li kupující jejich originální obal.

Plné znění obchodních podmínek a reklamačního řádu na našich stránkách www.nextgames.cz.

Od 1.3.2011 jsme plátci DPH.

Veškeré Vámi poskytnuté údaje slouží pouze k realizaci a vyřízení objednávky, v žádném případě tyto údaje neposkytujeme třetím osobám.

Děkujeme a přejeme pohodové nakupování :)
Petr a Lenka Barbořákovi

Petr Barbořák
Kolátorova 10,Praha 6 ,169 00
tel.:+420608210202
email: info@nextgames.cz
IČ: 71577947
Č.j.:ŽO/7059/2008/Ber/2

Podmínky byly naposledy upraveny: 5.3.2011, 14:44
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu