Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra J. (Petruša) ID 289998
mimibazar.cz/Petrusa
Oblast: Brno - venkov
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.3.2010
Naposledy: 25.10.2018 17:03
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 48
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel: Luboš Jura

Místo podnikání:
Údolní 608/41
Brno – město
602 00
IČO: 69694397
DIČ: Není plátce DPH

Kontakt:
Petra Jurová
Tel. 775 319 432 10-17hod
e-mail: petrusaJ@seznam.cz

PODMÍNKY PRODEJE:

Milí zákazníci,

v mé nabídce naleznete jak zboží nové, tak zboží nošené, které je po mé dcerce nebo po mně. Zboží vždy popisuji co nejreálněji, pokud se u zboží vyskytují vady, vždy na ně upozorním. Uvádím také mimo velikosti i míry, pro možnost přeměření.
U sortimentu značky COVALLIERO zajistím míry dle Vaší konkrétní objednávky (dotazu), jelikož dodavatel nemá k dispozici velikostní tabulku.

Způsob objednání zboží:
Objednávky, prosím, zasílejte písemně.
V případě Vaší závazné objednávky se Vám ozvu nejpozději do 2 dnů (v případě nepřítomnosti naleznete oznámení ve vzkazech na mé stránce).
Pokud není objednané zboží již skladem a není ani možné ho doobjednat, budete o této skutečnosti informováni emailem. Pokud již došlo k úhradě zboží, bude platba neprodleně zaslána zpět na účet kupujícímu

Platba zboží:
Platbu očekávám do 5-ti pracovních dnů na můj účet.
U použitého zboží Vám vždy zašlu číslo účtu a konečnou částku spolu s odpovědí na Vaši objednávku. Do zprávy pro příjemce uvádějte své celé jméno.
U nového zboží uvádějte jako Variabilní symbol číslo faktury, kterou Vám zašlu e-mailem spolu s potvrzením Vaší objednávky.Originál faktury Vám bude zaslán poštou společně se zaplaceným zbožím.

Poštovné, balné, dodání zboží:
K ceně zboží Vám bude účtováno poštovné +balné dle aktuálních tarifů České pošty, zboží zasílám vždy doporučeně, pokud se nedohodneme jinak. Balíček odešlu do 3 pracovních dnů po připsání částky na můj účet.
Nové zboží Covalliero zasílám jako cenný balík !
Po dohodě je možný i osobní odběr, oblast Brno-venkov.
Budu ráda, když mě budete informovat o doručení zásilky.

Rezervace:
Zboží Vám rezervuji po dobu 2 kalendářních dnů. Možnost prodloužení rezervace po vzájemné dohodě. Pokud během této doby neobdržím Vaši zprávu, rezervaci ruším. Platí také pro DOTAZ na zboží, pokud nepotvrdíte svou objednávku (zájem o zboží) do 2 kalendářních dnů , považuji Váš dotaz (zájem) za bezpředmětný a zboží uvolňuji dalším případným zájemcům.

Storno objednávky:
Je možné do 24 hodin emailem či telefonicky.
Po vypršení této lhůty si vyhrazuji právo požadovat náhradu škody vzniklou s objednáním zboží. Pokud zákazník stornuje svou objednávku po odeslání objednaného zboží, nebo se na zrušení objednávky s prodejcem nedohodne, a již došlo k plnění či vznikly náklady na straně prodejce, je zákazník povinen uhradit vzniklé provozní náklady. Provozními náklady se rozumí např. telefonické hovory se zákazníkem, distributorem, objednávání, zabalení či příprava expedice a úhrada poštovného distribuční společnosti, náklady na vrácení zboží distributorovi, nevyžádaná skladová zásoba apod.

Ochrana osobních údajů:
Jsem nucena shromažďovat osobní údaje jako je jméno a adresa nakupujících, případně telefonický kontakt. Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky, v žádném případě nejsou tyto údaje žádným dalším způsobem využívány a zpracovávány či předávány dalším osobám

Záruční doba:
Na nové zboží je záruční doba poskytována dle obchodního zákoníku dle platného záručního řádu.
Na použité zboží se záruka nevztahuje, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v
obecně v obchodních podmínkách.

Vrácení zboží bez udání důvodu do 14dnů:
Máte právo dle § 53 odst. 7 občanského zákoníku zakoupené zboží vrátit bez udání důvodu, a to do 14 kalendářních dnů od data převzetí zboží. (objednáváte-li jako soukromá osoba).
Toto ustanovení zákona však nelze chápat jako možnost bezplatného zapůjčení zboží ! Pokud bude zboží vykazovat známky opotřebení, bude spotřebiteli zasláno zpět na jeho náklady.
Je třeba písemně dodavateli oznámit odstoupení od smlouvy a tento dokument zároveň zaslat včetně kompletního zboží, pokud možno v nepoškozeném obalu,a to bez známek uživání, nejpozději do 14 dnů od převzetí zboží, počínaje dnem následujícím.Touto dobou je zákonem stanovena doba doručení dodavateli, později zaslané zásilky nebudou brány v potaz a budou zaslány zpět na náklady kupujícího. Zboží zašlete na zpáteční adresu uvedenou na štítku dodavatele.
Při využití vašeho práva na vrácení zboží bez udání důvodu, nemáte nárok na úhradu žádných nákladů, a to ani poštovného.
V případě, že je zboží vráceno dodavateli v jiném než neporušeném stavu, je zákazník povinen nahradit zejména náklady související s uvedením zboží do původního stavu a vzniklou škodu na zboží. Úhrada těchto nákladů a škody proběhne tím, že kupní cena, která je dodavatelem v případě odstoupení vrácena, je o tyto náklady a škodu odpovídajícím způsobem snížena.
Pokud se jedná o objednávku zboží „na zakázku“, takovéto zboží vrátit nelze.
Prodejce je vám podle § 53 odstavce 10 povinen vrátit kupní cenu (poníženou o náklady spojené s doručováním a zpětnému vzetí zboží, zpracováním platby atd., popř. náklady vynaložené na uvedení zboží do původního stavu, nový obal atd.) zboží nejpozději do 30 kalendářních dnů od obdržení zboží.
Pokud bude zjištěno, že zboží není v původním stavu, a jeví známky používání, nemá původní obal nebo je obal popsán zákazníkem nebo je jinak poškozeno a tudíž nemůže být dalšímu zákazníkovi nabídnuto jako nové, bude kupujícímu odečtena adekvátní částka z kupní ceny, která bude vynaložena na uvedení zboží do původního stavu
Zboží zasláno na dobírku nebude dodavatelem převzato !!!!

Děkuji za Váš zájem, doufám, že budete spokojení a přeji Vám pohodové nákupy.

Petra
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.2.2013, 12:20
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu